- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
G. Dealer
tag
szoftveres támogatás hiánya lehet...
-
-
Thomyyyyy
tag
Hy!
A mortal dolgot már rég sikerült megoldanom, de a rezgést azt nem, senki sem tud segíteni?
Segítsetek lééégyszíí!!! -
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis, gondom, vagy bénaságom ezzel az eszközzel, nem tudom melyik igaz...
Az a helyzet, hogy ez egy vibrálós gamepad és hát a vibrálás valamiért nem akkor működik amikor kellene!
PL.:Játszottam az nfs Most Wanted-del és a rezgés akkor jelentkezett, amikor az úton mentem nem pedig akkor amikor a földúton, holott a földútön kellene rezegnie...szóval ezt hol és hogyan kell beállítani hogy jól menjen? A játékban kell vagy a windowsban kell valahol?
Akkor pl rezgés csak akkor van amikor kormányzok a joy részével...ez normális dolog? vagy ezt is lehet állítgatni?
Még valami! A Mortal Kombat 4-gyel is szoktam még nyomulni és ott a jobb oldali joy-ra állítja az irányítást, nem lehet ezt valahogy mégis az irányítogombokra tenni, nem pedig a joy-ra, mert így nem tudom a kódokat beütni
Akkor ezen a gamepadon vannak módok is, ezek például mire szolgálnak (digital/analog, verseny) mi a különbség ha ezeket váltogatom?
Ha valaki esetleg nem tudja hogy néz ki itt a honlapja----> http://www.genius.hu/genius2/termlap.php?ssz=137&kateg=9&oldal=1
Ha valakinek van ilyen cucca, legyen szíves valami útmutatót adni! Előre is köszönöm!
Csáaó!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest