Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thomyyyyy

tag

Hy!
    A mortal dolgot már rég sikerült megoldanom, de a rezgést azt nem, senki sem tud segíteni?:(
    Segítsetek lééégyszíí!!!

• Thomyyyyy

tag

Sziasztok!

Lenne egy kis, gondom, vagy bénaságom ezzel az eszközzel, nem tudom melyik igaz...
    Az a helyzet, hogy ez egy vibrálós gamepad és hát a vibrálás valamiért nem akkor működik amikor kellene!
    PL.:Játszottam az nfs Most Wanted-del és a rezgés akkor jelentkezett, amikor az úton mentem nem pedig akkor amikor a földúton, holott a földútön kellene rezegnie...szóval ezt hol és hogyan kell beállítani hogy jól menjen? A játékban kell vagy a windowsban kell valahol?
    Akkor pl rezgés csak akkor van amikor kormányzok a joy részével...ez normális dolog? vagy ezt is lehet állítgatni?
    Még valami! A Mortal Kombat 4-gyel is szoktam még nyomulni és ott a jobb oldali joy-ra állítja az irányítást, nem lehet ezt valahogy mégis az irányítogombokra tenni, nem pedig a joy-ra, mert így nem tudom a kódokat beütni:(
    Akkor ezen a gamepadon vannak módok is, ezek például mire szolgálnak (digital/analog, verseny) mi a különbség ha ezeket váltogatom?
    Ha valaki esetleg nem tudja hogy néz ki itt a honlapja----> http://www.genius.hu/genius2/termlap.php?ssz=137&kateg=9&oldal=1

Ha valakinek van ilyen cucca, legyen szíves valami útmutatót adni! Előre is köszönöm!
    Csáaó!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák