- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomyyyyy
tag
Hy!
A mortal dolgot már rég sikerült megoldanom, de a rezgést azt nem, senki sem tud segíteni?
Segítsetek lééégyszíí!!! -
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis, gondom, vagy bénaságom ezzel az eszközzel, nem tudom melyik igaz...
Az a helyzet, hogy ez egy vibrálós gamepad és hát a vibrálás valamiért nem akkor működik amikor kellene!
PL.:Játszottam az nfs Most Wanted-del és a rezgés akkor jelentkezett, amikor az úton mentem nem pedig akkor amikor a földúton, holott a földútön kellene rezegnie...szóval ezt hol és hogyan kell beállítani hogy jól menjen? A játékban kell vagy a windowsban kell valahol?
Akkor pl rezgés csak akkor van amikor kormányzok a joy részével...ez normális dolog? vagy ezt is lehet állítgatni?
Még valami! A Mortal Kombat 4-gyel is szoktam még nyomulni és ott a jobb oldali joy-ra állítja az irányítást, nem lehet ezt valahogy mégis az irányítogombokra tenni, nem pedig a joy-ra, mert így nem tudom a kódokat beütni
Akkor ezen a gamepadon vannak módok is, ezek például mire szolgálnak (digital/analog, verseny) mi a különbség ha ezeket váltogatom?
Ha valaki esetleg nem tudja hogy néz ki itt a honlapja----> http://www.genius.hu/genius2/termlap.php?ssz=137&kateg=9&oldal=1
Ha valakinek van ilyen cucca, legyen szíves valami útmutatót adni! Előre is köszönöm!
Csáaó!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest