- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
GeniusHU #1636 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mielőtt veszek valamit általában utána szoktam járni, hogy van-e hibája... mik az előnyei. Akinek hibátlanul megy fel sem nyitja a dobozt, viszont Neked több rálátásod van és azt is nagyjából tudod, hogy melyikben korrekt az elektronika, vagy mik a gyenge pontjai.
Ezért nem is a hangfal topikjába mentem.
V2 gondolom Standby nélküli, tehát kikapcsolni kell ha nem használom.
Ez mennyire árt neki pl ha napi szinten van ki-be kapcsolva hosszú távon?
Utód esetleg? (kikapcsoláskor gondolom elfelejt minden beállítást az meg nem lenne jó)Az említett kiskereken keresztül veszem és hiba lenne, akkor közvetlen hozzátok is vihetem, vagy rajtuk keresztül lehet csak (melóhelyemnek van boltja pesten és velük hamarább fel tudnám lehet küldeni).. na nem is festem az ördögöt a falra.
Bocs, hogy az idődet raboltam! -
szacsee
nagyúr
Üdv GeniusHU!
Lenne egy kérdésem, mivel ezt a márkát ajánlották.
Viszont beleolvasgatva a topikba eléggé elszomorodtam a sok hiba láttán.
Keresek egy olyan hangfalrendszert elsősorban játék és filmekhez, ami belebuzerálás nélkül küldi a jelet a hangszórókra (Logitech Z-506 emiatt esett ki).
Az árakat elnézve nekem már mind1 mivel 20K-t szántam volna rá, de látom annyiból nem fog kijönni.
Igazából az 5050 és a 6000 közül melyik az, ami strapabíró és hosszútávra megéri megvenni.
Alkatrészek minősége, élettartam stb. Nem dobálóznék vele, nem hajtanám maximumon, mivel 15mm-es szobám van, viszont vidéken lakom és nem szeretném 3 havonta szervízbe hordani. Régebben Creative T7900-am volt, viszont annál a szintnél nem szeretném lejjebb adni (4 éve nyúzza öcsém és nincs vele gond)
Hol érdemes beszerezni akik rajtatok keresztül árusítják. (edigital-t láttam... rajtuk kívül esetleg .... Pápán esetleg valamelyik kisker...)
Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged