Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
redraven85
tag
Én nemmerek az enyémbe belenyúlni
Egész jól szól így alapjáraton...nemvárok tőle egetrengető teljesítményt...és félek,hogy elcseszem
A vatta csak a rezgő hangok elnyelésére vannak...,hogy ne legyen doboz hangja a cuccnak.Én a helyedben azért hagynék rá lehetőséget,hogy visszatudjam tenni a vattát ha neadjisten nem úgy fog működni ahogy akartad 
-
bozont
veterán
Én a trafóhoz nem raktam semmit, így is elég meleg, jobb a békesség. Csak a két oldalára és a tetejére ragsztottam hangszigetelő szivacsot, meg az éleknél kihúztam pattex pisztolyjal, betömtem a lyukakat. Most pedig kicsavaroztam a membránt és a mögötte lévő légüres teret kitömtem vattával amennyire csak tudtam.
Amúgy még a topic elején van egy link, képekkel, ez is bekerülhetne az első hsz-be, én ez alapján kezdtem neki.mod.: Kartali vagyok, szóval elég közel lakom. Meg 2 évig jártam a DISZI-be, na és persze volt egy-két kartali lányka akiket muszály volt elkisérni az állomástól a SZIKSZI-ig nehogy bajuk essen az úton.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
redraven85
tag
Válaszolok,nehogy azthidd,hogy senki sem foglalkozik veled

Szóval..mióta van ez a búgás? Tehát megvetted és azóta búg vagy csak előjött a használat közben ? Nekem nagyon halkan búg..de erre mintha írtak már volna valamit a többiek itt. Esetleg érdemes lenne megnézni a SUB kimenet csatlakozóját a hangkarinál ..hátha csak kilazult...azis eredményezheti ezt.

Aktív témák
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egész jól szól így alapjáraton...nemvárok tőle egetrengető teljesítményt...és félek,hogy elcseszem
A vatta csak a rezgő hangok elnyelésére vannak...,hogy ne legyen doboz hangja a cuccnak.Én a helyedben azért hagynék rá lehetőséget,hogy visszatudjam tenni a vattát ha neadjisten nem úgy fog működni ahogy akartad 
Akkor csak biztos berezonált a láda ahogy hozzáért a trafó ,bár én erre nemgondoltam volna 
Az nemtom hogysikerült...pedig ilyet elvben nemszabadna neki. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nyomtam az anyagot, de vigyázva,hogy a papír részére ne menjen.A spray is tökéletes, de akkor nyomj ki valamilyen rongyra, és azzal kend,hogy ne menjen mindenre rá.