- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
TrollBalint #188 üzenetére
a hang a lemezen keresztül is hallható /logikus, ezért akarom leszigetelni/, szóval ha körbevenném vmi hangelnyelő anyaggal, akkor javíthatnék a helyzeten.
nem visszaverni akarom a hangokat, hanem elnyeletni, esetleg szigetelni /mert ugye hangelnyelés, -szigetelés sem ugyan az/
a venti csak a belső keretben fúj - a keret 2 oldalán van még 2 lap, ezeket kell becsavarozni a házba /majd mutatok egy jobb képet is, h érthetőbb legyen/ és ezen 2 lap közé akarok berakni vmi szőgete/vettát/parafát vagy egyebet. esetleg keret fölé/alá. -
harry
veterán
válasz
TrollBalint #185 üzenetére
nem beborítani akarom, egy CM keretben van, aköré kellene: Bővebben: link
ezért is vagyok bajban a mobil rackkel, azt nemnagyon lehet beborítani. -
harry
veterán
válasz
TrollBalint #183 üzenetére
a cél a hangelnyelés, vagy talán hangszigetelés lenne /nálam/, ennek keresek vmi anyagot, hogy vinyót körbevegyem vele.
-
Jagresz
csendes tag
válasz
TrollBalint #160 üzenetére
Sokkal jobb szerintem. Van ereje a mély hangoknak. Nincs doboz hangja, hanem jóval egészségesebb. Azt a < 1000 Ft-ot, és azt a 1 órát mindenképpen megéri. Én semmi mást nem csináltam vele, nem szelelt, nem sustorgott, csak beleragasztottam a szivacsot, és
Melegedést nem néztem, dehát hátul adja le a hőt, oda meg nem raktam semmit, majd este megnézem mennyire meleg, bár eddig sem néztem, nem tudok mihez viszonyítani.
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint #135 üzenetére
Hohó Bálint lehet marad vatelinem, nem biztos, de ha marad akkor majd felajánlom ha mindenképp tuningolni akarsz, egyébbként ott ahonnan a hangváltot hoztad lehet kapni.
-
aliaslaci
csendes tag
válasz
TrollBalint #135 üzenetére
Sajnos már nincs meg a blokk, de úgy emlékszem,
hogy a vatta ( 2 zsák (1.kép)->de 1 zsák is bőven elegendő lesz)
és a szivacs (aminek a fele is elég volt,de inkább vegyél egészet, nehogy véletlenül elméretezd (2.kép)) került összesen olyan 1500-ba. Ehhez jön még a gyanta (1/4 kg) 900-1000 Ft-ért.
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest