Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
Helló Srácok!
Átolvastam az egész topicot, és szeretném én is megcsinálni. Ijesztő viszont az, hogy a fekete dobozba, meg a trafó alá is kell vattát nyomni. Nem értek hozzá, de ha egy vezetőben áram folyik (és nem nulla az ellenállása, legalábbis én nem használok szupravezetőt itthon
), akkor az fel is melegszik, tehát hűlnie kell. Szóval nem szokott túlmelegedni a cucc? Mert ha megcsinálom, és szétég benne valami, akkor cseszhetem a garanciát... És mennyivel jobb a hangja? Úgy fullosan, a rézdrótos tuninggal meg az új hangfal szivacsokkal együtt?
Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Konteó topic
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Gumi és felni topik
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Napelem
- Apple asztali gépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akkor az fel is melegszik, tehát hűlnie kell. Szóval nem szokott túlmelegedni a cucc? Mert ha megcsinálom, és szétég benne valami, akkor cseszhetem a garanciát... És mennyivel jobb a hangja? Úgy fullosan, a rézdrótos tuninggal meg az új hangfal szivacsokkal együtt?