Új hozzászólás Aktív témák
-
gErYoN
tag
Help me Pópa!
-
gErYoN
tag
Kösz mindent
-
gErYoN
tag
Láttam h thermaltake házad van! Nem tudnád megmondani h honnan lehet venni ilyen házat: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ?
-
gErYoN
tag
Igen működik, köszönöm!! Na gurulok kipróbálni.
-
gErYoN
tag
Nem gyári pályát hogy lehet belerakni? Dokumentumok\Generals Zero Hour\Maps bemásolom amit letöltöttem de nem tudom előszedni játék közben?
-
gErYoN
tag
Küldetésnél sohase lép ki, skrmishben szoktam játszani ott random módon lép ki!
Néha 5 néha 10-40 perc után, de pl ma délelőtt tök zsír volt, délután már játszani nem tudtam mert minden 10 percben kilépett!!
patch nincs, egy linket tudnál adni? -
gErYoN
tag
Amúgy kösz eddig is, azt hittem senki sem fog segíteni.
-
gErYoN
tag
Bocs, nem értem rá. Grafikai beállítások terén mit nézzek meg?
-
gErYoN
tag
De már vagy háromszor újraraktam, mégse szűnt meg a baj!
Amúgy kösz! -
gErYoN
tag
Szóval az a baj, hogy elindítom a cuccot, játszok vele egy fél órát, utána kilép és kiírja, hogy:
You've encountered a serious problem,(ezt most én fordítom) ami lehet vírus miatt, vagy a hw nem felel meg a követelményeknek vagy túl meleg hw! A követelményének megfelel a gép, vírus nincs, szóval szerintem a túl meleg cucc lehet a baja, de amikor kilép a játék, gyorsan megnézem az everestet és azt írja ki hogy cpu temp 46°C, sys temp 41°C!!
Mi a szar van vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged