- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Calogero
addikt
A jelenseg ugyan az volt nekem is ugyan csak Abit 128 megas 8X AGP kartyam volt. Visszavittem gariba es kozoltek velem hogy nincs most Ti4200 kartyajuk, de adnak helyette egy Fx5200-t meg vegyek valamit hogy az arak egalba legyenek.
En kozoltem veluk hogy gyorsan felejtsek el. A kirakatban lattam egy Ati9500 dobozt gondoltam ra keredek hogy az nem-e elado. A srac kozolte velem hogy az csak a doboza de aze megnezi es lassd csodat benne volt a kartya is. :t
1000 FT-ot rafizettem es icsreltettem arra.
Itthon meg szepen atlakitottam 9700 re es mukodik :C -
Axemur
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #18 üzenetére
Nettóban bingó.
-
Axemur
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Elnézést, valszeg nem fogalmaztam pontosan. A csere garanciális volt, de árkülönbséget kellett fizetnem. Geforce 4200 éppen nem volt raktáron, ezért választottam 9600 pro-t. A szabályok egyébként nem egészen fair-ek, mivel a garanciális beszámítás nem a bekerülési áron, hanem az éppen aktuális áron történik. Azaz jelen esetben ki kellett fizetnem az árkülönbséget - ha viszont garanciálisan kapok egy 4200-t akkor nem kapom meg az árkülönbséget. Vagy lehet, hogy én látom rosszul.... a lényeg, hogy az új kártya jól szuperál.
-
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Mert rohadt nagy mázlija volt. :)
Én is becserélném 9600Pro-ra a TI4200-met... -
Keitaro
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Ha ingyen cserélik 9600Prora az nagyon jó :)
-
Axemur
csendes tag
Történet lezárult, a kártya teljesen selejtesnek bizonyult csapágyas ventillátorral.
Nvidia radeonra váltva, szerencsére még bőven garanciálisan.
Képminőség, fps legalábbis Anarchy Online-ban jobb a 9600 proval, 3dmark2001-ben Radeon 9600pro kb. ua mint a geforce.
Mindenkinek köszönöm a segítségét. -
Axemur
csendes tag
Proci nincs húzva, 4x AGP-ben megy.
Elég röhelyes, de nincs módom kinyitni a gépet, mert a Bluefish-nél ráraktak egy zárjegyet és ha felnyitom, akkor ugrik a garancia. Valószínű holnap reggel leviszem és kinyittatom. Tiszta bénaság, ez az első gépem amit full konfigurációként vettem és egyben az első igazi problémám is. És nem nyithatom fel a gépet, grrr...
A képernyővillogás a legfurcsább... most is csinálja.... -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Jaja, forog egyáltalán?
-
Axemur
csendes tag
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom, ti vagytok az utolsó reményeim.
Kb. 2 hete elkezdett mindenféle furcsa mágiát produkálni a megelőzően 4 hónapig tökéletesen nűködő Abit Geforce Ti 4200 8x AGP kártyám. A tünetek a kövekezők:
- a képernyő egyszercsak elsötétül majd 2 mp múlva visszatér - ezt néha 2 percenként megcsinálja, néha lefagy, néha folytatja
- minden directx játékban apró zöld pontok villódznak a texturákon
- normál desktopon egér használata után időnként zöld pixelek jelennek meg, amelyek egyre gyűlnek és csak képfrissítésre tünnek el
- 3dMark amely 4 hónapja tökéletesen végigfutott folyamatosan texturahibákkal megy, pl. lobby részben hiányzik az emberek teste, csíkok lógnak a fegyverekből stb.
- fagyás után sokszor a POST képernyőn bootoláskor egyes karakterek színesek, néha színes téglalapok jelennek meg
- szinte minden direct3d játék ami korábban jól futott előbb utóbb fagy, pl. Anarchy Online szövegek villognak, negyedóránként minden felirat olvashatatlan színes téglalappá változik
A gépem PIV, Abit Be-7 alaplap, Win XP - driver frissítéseket próbáltam, a kártyát egyáltalán nem húzom.
Mi történhet?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest