Aktív témák
-
Vincent Lamb
csendes tag
Csak az a bajom, hogy ha átkapcsolom tv-re ntsc mód az alapértelmezett és ezt nem tudom átállítani ugráló kép mellett. :F
-
eziskamu
addikt
De van. Ha a tv-d támogatja az ntsc üzemmódot, ugyanis akkor 60 hz a képfrissítés, mind a tv-n mind a monitoron. Amúgy akkor is kell a tv-tool és pal helyett ntsc-t kell beállítani. (esetleg ha van pal-60-as beállítási lehetőség, mint a hollywood+ esetében, és bírja a tv akkor az lenne a legjobb megoldás)
[Szerkesztve] -
JaniS
senior tag
válasz
Vincent Lamb #4 üzenetére
Ezzel a kártyával nincs, sajnos. Egy időben érdekelt a tv kimenet, azóta megnőtt a monitorom és inkább ott nézem a filmeket. Ha jó tv kimenet kell, akkor ATI kártyát érdemes venni (szerintem).
JaniS -
_Lacos_
tag
Tudomásom szerint nincs .
El kell dönteni : monitor v. tv ?
Mondjuk én tv-n csak filmet szoktam nézni, azt is egy ideje a GeeXBox-al (nem win alól, linux rulez). [L]http://www.geexbox.org/en/index.html[/L]
Megjegyzem win alatt olyan szép képet az istennek se sikerült
beállítanom (akárhogy huzigáltam fényerőt,kontrasztott,gammát) mint
Geexboxal alapból. Meg win alatt kb 10 perc mire jó képet összehoz az ember,
ezt meg csak bebootolom cdről és már megy is a mozi...:DD
[Szerkesztve] -
Vincent Lamb
csendes tag
Köszi szépen! Más megoldás nincs? (a monitorom és a szemem nem bírja az 50 Hz-et)
-
_Lacos_
tag
Így van, GF3-ban csak egy RAMDAC van (sajna).
Én is elég sokat sz*ptam vele , mire rájöttem.
Tvtoolal valóban működik, bár az én moncsim nem nagyon komálta,
nagyon szétcsúszott a képe (50Hz).
Bizonyos szintű visszafejlődés a clone mód terén : GF2-ben volt .GF3-ban nuku ! -
JaniS
senior tag
válasz
Vincent Lamb #1 üzenetére
Mert ez nem MX, nincs benne clone mód vagy mi a bánatnak hívják (bocs, már régóta nem foglalkoztam a tv kimenetével). Ha kipróbálod a TV Tool nevű progit, azzal meg tudod oldani, hogy egyszerre legyen kép a monitoron és a tv-n is, viszont a képfrissítési frekvencia a monitoron is a tv-nek megfelelő 50Hz lesz (ha egyáltalán bírja, erre figyelmeztet is a progi).
JaniS -
Vincent Lamb
csendes tag
Miért van az, hogy nem lehet megjeleníteni egyszerre a tv-n és a monitoron a képet? 8-féle drivert próbáltam, xp és 2000 op rendszeren. Segítsetek Légyszi!!! :O
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest