- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave #32 üzenetére
Hagyd, felesleges. Én megpróbáltam rávilágítani a számára, hogy amit vár, az nem működik. Most ő is bemutatta ezt. Ennek ellenére nem esik le neki. Mert egyszerűen nem tud elvonatkoztatni, nem tudja értelmezni a szóképeket, és nem ismeri a többértelmű szavakat sem (ú, hogy ezek a nyelvtani fogalmak honnan és hogyan jöttek fel bennem, azt nem tudom - lehet, hogy úgy, mint a viccben a nap
). Neki az való, hogy 'Megjelent XY termék, ezt tudja: ....' és pont. És ahogy látom több fórumtémában is, vannak még páran, akik mindenbe is bele tudnak kötni. Akármit is csinálsz. Ez van... Manapság, mindenki mindent is jobban tud, mint azok, akik ehhez értenek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvani óriás Dual, Dual White, TUF Gaming és ROG Strix sorozatú megoldásainak tárháza bővült, egyenként két jövevénnyel.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest