- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
Francia91 #160 üzenetére
Detto. Nekem is kb. napi 24-ben. Este alvo mod csak. RX580 Nitro+ szinten. Elotte is AMD es ATi kartyaim voltak jo ideje. 6950, 2600XT, stb. De mind Sapphire-tol, nem tudom ez szamit-e vmit. Azt hiszem 6600GT volt utolso nv kartyam de sose volt driver gondom, fagyas. Illetve 1x volt olyan driver frissetes, hogy kekhalozott de azt orvosoltak 1 het alatt, addig meg ment vissza az elozo verzio. 10+ ev tavlatbol ez belefer de ahogy irod ezt leszamitva nekem sem volt soha driver bajom.
-
negro
őstag
-
-
negro
őstag
En el vagyok atlag 50fps-el is. A lenyeg 30fps min alatti ertek ne legyen mikor mar lathato az "akadas". A grafika levetele meg annyi nalam, hogy "high" minden tobbnyire. Az azert nem a vilag vege. Az ilyen ultra, highest beallitasok annyit nem tolnak a grafikan cserebe borzasztoan eroforras igenylo. De pl. egy Black Mesa meg 1440p-ben is tud 80fps-t maxra tolva. Egy Command and Conquer Remastered Collection, ami nem nagy gepigenyu de 4k -ban is megvan a 60fps. Assetto Corsa 1440p-ben atlag 60fps szinten. De meg egy Metro Exodus is eldocogott atlag 40fps-el, high beallitasok mellett. Persze engen egy Cyberpunk pl. nem erdekel. Ar/ertek aranyban ez a kartya mindig is jo vetel volt uj vagy akar hasznaltan. Most az hogy 130e forintert kapsz egy 2x gyorsabb kartyat egy tuningos RX580-hoz kepest az ok csak eppen nem tudsz FHD-tol erdemben elorebb lepni. Van tobb FPS-ed es ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest