Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nekem a 4870-esen is játszhatatlan lett a DX10-es opciótól. Levettem simán továbbfelylesztett dinamikusra, és a csúszkákat is visszarakattam maxról oda, ahova az egyszerű menü Legjobb opciója rakja, AF-et lehúztam felesre, AA-t csak a legkissebbet adtam neki. 1920x1200-ban így se mondható épp simának. Vagyis random mód lassulgat meg. Néha fordulok egyet, akkor belasul, pár mp és megint simán fut, máskor meg egyfelé nézek, mégicsak leesik az FPS. Nem a 4Gb RAM neki a kevés, winyóról nem spawnol semmit, esetleg az 512Mb-nyi VRAM-ból fut ki néha, de abból se nagyon szabadna neki.
Ez 1.5.4-el, mert az 1.5.5 telepítése után el sem indult a játék.Rosszabb a helyzet mint a Crysis Warhead-nél. Ott DX9-ben már maxon is lehetett tolni 1920-ban. (jó, persze, AA meg AF nélkül, de ott az AF eleve nem is csinál semmit a POM miatt, az AA meg az edge detect miatt bugzana úgyis...)
-
ricsi99
addikt
Miért ne lehetne? Miért kötelezö 1 márka mellett letenni a voksot? Érdekes módon senki nem akad fel pl ha 2 fajta wincsi van a gépben... de ha két fajta videokari az már olyan nagy kunszt? Mind2 gyártó kegyetlen tolja a 2 kártyás rendszert... De érdekes módon 1.ik nél sem láttam kirva hogy az ö termékük használata mellett nem müködik más.... ami a lol hogy 1 16mb s3savage meg hibátlan megy mind2-vel külön külön...
janos666
én megprobáltam fizikailag is megcserélni a 2 karit... érdekes modon ha benne van mind2 kari akár hol kb 40-60% kevesebbet ment a psyhix minha csak magában lett volna az nv kari....
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest