- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1876 üzenetére
A bicóval nem kell legalább ennyit szenvedni mint a pc-vel.
-
juliabrilke
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1878 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy még egyezkednek.
Bár nem értem, hogy ez miért fáj az Nvidiának.
Az biztos, hogy már régen meg kellett volna jelennie.
-
juliabrilke
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1876 üzenetére
Én azt a részét mértem volna le, hogy a több magot tényleg támogatja-e. Bár ahogy olvastam szépen teszi a dolgát. Már ha létezne az 1.2-es letölthető verzió.
Szerintem az Nvidia közbeszól.
-
juliabrilke
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1869 üzenetére
Nekem aznap leszedték majdnem a fejemet, hogy miért nem olvastam el a cikket, hogy holnaptól tölthető az 1.2-es verzió.
Persze azóta se találom a neten, pedig minden nap megnézem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #1872 üzenetére
Persze ... rosszul tünteti fel a PhysX játékbeli teljesítményét. Az NV-nek nincs processzora nem éri meg nekik, hogy a júzerek lássák, hogy a GTX 275-öt elveri a Q9550.
Egyetlen cél lobog az NV szeme előtt. A CUDA elterjesztése. Minden más másodlagos. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #1869 üzenetére
Rég tölthetőnek kellene lennie, de már a fejlesztő sem mond semmit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #1700 üzenetére
"Azért UT zorall lenne 32-fős városi pályán, ami 100%-ig rombolható... Meccs végére nem maradna város, csak sitt..."
Erre ott a Warmonger.
Igaz a pályák elég kicsi, szóval nagyobb kompánia esetén egy pálya jöhet számításba csak igazán.
-
janos666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1698 üzenetére
Van még egy 3. map, amin kilőhető az összes üveg, és sok faldarab. Ilyen sárga színvilágú, eleve alaposan szétzúzott/lepusztult sokszintes épület. Van, ahol a padló is szétlőhető.
Milyen VGA, és hanyas driver? Új játékba nem akarsz belekukkantani? Mert ott kérdéses a dolog, Cryostasis-ig próbálgattam végig a nyáron, de jöttek már játékok a bannolós driverek óta, ott érdekesebb, hogy működnek-e. Illetve érdekes lehet még, hogy ezzel a hackel is törölni kell-e még a Mirror's Edge-ből a PhysxDevice.dll-t, vagy simábbá vált a dolog.
Én meg rájöttem, hogy amíg nem lesz vizesblokk az 5850-re, nem tudom őket együtt használni (nem mintha lenne már 5850-esem, az is még 1-2 hét), mert az SB blokktól nem fér el az alaplapban két duplaslotos kártya (legalább is ilyen vastag, merev csővel, ami most rá van dugva), egy 8800GT meg hangos lenne még addig is, amíg meg nem unom a physx-es játékokat baktatni. (Mert a Batmant sem akarom azért végigtolni, csak szórakozni vele pár órát a Physx miatt, utána meg kihúzom a slotból a geforce-ot.
)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #1696 üzenetére
Van külön PhysX-es map azt kell leszedned hozzá. Csak azokon a pályákon működik a dolog.
-
janos666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1693 üzenetére
Csak úgy elméletben: legyen most 1,5x hatékonyabb az Rv870 felépítése a DX11-es kódok futtatásához, a Fermiben viszont legyen 1,5x annyi, gyakorlatban is jól hasznosítható nyers erő, akkor mire jutunk? És akkor nem beszéltünk még a DX9-es, vagy 10-esnek csúfolt 9-es játékok teljesítményadatairól, mert olyanok is lesznek az összevető tesztekben, és színezik a képet.
Továbbá folyton nyomják ez a jövőt, hogy az nv kilép a piacról, az Intel meg behozza a software renderert, csak azt felejtik el, hogy az nv féle chip is tökéletes lesz software renderingre, itt nem értem, hogy akkor miért kell sátrat bontania az nv-nek. Az AMD is itt van, nem lehetetlen az intel mellett létezni, még ha kicsit háttérbe is vannak szorulva a versenytársak. Főleg, amíg a Larabee csak a szárnyait bontogatja, az első pár generáció alatt (ami több év) bőven van esélyük lépést tartani vele, hisz pörgő gyártástechnológiája a TSMC-nek is van, az nv régóta kóstolgatja már a hasonló termékvonalat, sőt, most a Fermivel jól rágyúr, mint látjuk, a C++ sem lesz már probléma.
-
janos666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1691 üzenetére
Nem hibák vannak benne, hanem bizonytalanságok, nem minden bizonyos, csak feltehetően elég valószínű, amit ténynek veszel a következtetéshez.
- Nem tudjuk, mit produkál majd a Fermi akár DX9, akár DX11 játékok alatt a HD5-ösökhoz képest.
- Nem tudjuk, ténylegesen mikor is akarja itthagyni a VGA piacot az nvidia, ha egyáltalán tényleg itt akarja (főleg véglegesen, nem csak 1-2 évre, mert nekem ez a tippem, hogy nem árulnak nekünk GPGPU-t veszteségesen GPU ellen, hanem megvárják, míg az Intel elintézi, hogy mindenki GPGPU-t akarjon, még játékmotorok alá is. Ha ők betolják a játékipar alá a Larabee-t, onnantól az nv megint nyeregben lesz, sőt, ha addig ilyen ütemben csiszolják a chipjüket Tesla vonalon, akkor nagyon is versenyképesek lesznek).Amúgy ja, kívülről nézve, és nem mellétéve a jósolt jövőképeket logikusabbnak tűnne, ha javasolnák egy-két G92-es vagy GT200-as kártya beszerzését csakis Physx gyorsító gyanánt még Radeonok mellé is. Úgyis az olcsóbb kártyáknak van nagyobb piaca, ettől csak jobban fellendülhetne a kereslet a GTS250-re, vagy épp az új 40nm-es olcsó cuccaikra, az is venne tőlük valamit, aki egyébként nem venne Geforce-ot, és vélhetően többen cselekednének így, mint hogy azért vesznek inkább Gefroce-ot, mint Radeont, hogy legyen PhysX-ük is, mert ez így még csak 1v1, a jobb directx támogatás <-> jobb fizika, de mindkettő elég csekély az összképet nézve (kevés a dx 10.1-es játék is, de a Physxtől sem áradt még meg a Duna...).
(#1690) Dark KillerX - Vicces, hogy az AMD épp azokat a marketingfogásokat kopyzza az nv-től, ami miatt a legjobban lenézi őket a hozzáértő sajtó (a másik nagyképű fikázása). Csak közben az nv-bnek valamennyire még jól is áll, nekik kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest