Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Látom nem túl aktív topic, de megírom ide is (Reddit oldalán írtam). Próbáltam már az ingyenes verziót is de most hogy máig féláron van minden csomag befizettem a Priority-re. Nem minden(!) - és ez az érdekes - játéknál érzékelek hasonlót, amit Samu is írt. Homályos, mosott egyértelműen érezni hogy videostream, vagy rosszul tömörített stream. Sniper Elite 3, L4D2, Crysis Remastered és Deathloop például OK. De Rise és Shadow TR játékok, Dead by Daylight és a Doom is elég zavaróan vagy effektíve saját gépen renderelve jobb képminőséget kapok.
Végig zongoráztam a beállításokat és az app is azt mondja OK a kapcsolatom. Annak is lenne értelem ha X játék nem mindig lenne olyan, függ milyen géphez és szerverhez kapok slotot, de nem. Ami nagyon erős hiba, hogy a piros szín nagyon recés lesz, pl szövegnél kb. mintha fel felbontáson lenne mint bármilyen más szín. Effektíve apró piros betű olvashatatlan. Szerencsére ilyet nem gyakran használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest