- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Nicsak, már megint FreeM topic :) Ez a kedves társtag is úgy lesz PH! addikt még a végén, hogy állandóan provokálja a többi tagot. De sebaj. Kell a változatosság.
Na megnéztem én is a képeket, nincs túl jó monitorom, őszintén szólva az első linknél (5,6) nem látok semmi különbséget, a másodiknál (3,4) egyértelműen a 4-es gyengébb, vhogy tompább a tónus és kicsit jobban elmosódott.
Azért tényleg jó lenne, ha nem JPG-ket kellene nézni, mert a JPG tömörítés azért elég sokat el tud venni a képből, inkább vmi eredeti tartalmat 100%-an megőrző formátumban kéne feltenni, még akkor is, ha úgy picit nagy lesz a mérete ugyebár.
Az is érdekelne, hogy konkrétan milyen program állította elő őket.
A FreeM-től pedig azt is szívesen megkérdezném, hogy ugyan írja már le számunkra, hogy Ő miben látja a mixed mode és az fp32 üzemmódok közötti különbséget technikai szinten. Lehet masszívan szakmai szöveget írni, DE nem linkre gondolok, mert én is olvastam már jópár eszmefuttatást, hanem FreeM saját értelmezésére és magyarázatára!
Amúgy bár lehet erről a dologról itt vitatkozni, de sztem grafikus kártyák esetében, főleg ebben a Gef Fx témában azért nem állóképeken kellene vitatkozni, hanem inkább játékélményen, de ez messzire vezet...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest