- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Totyi
őstag
Kicsit olvass utána,linket nem tudok adni.A téma bonyolult,én sem értem teljesen.A ti4200 kártya progamozánál,például,nagyon meg van keverve a dx.Ettől függetlenül az egy jó kártya.A LE,pedig ha jól tudom a ''light edition''-t jelöli,amiből hiányzik vmi Z puffer kiürítés,vagy mi az ördög.Lehet ebből adódik a driverzavar;meg abból hogy még mindíg az nvidia készít stabilabb drivereket.Régebben fokozottan igaz volt ez, az Ati nem nagyon foglalkozott a driverrel.Nézd meg az nvidia 3d2003 szépítő drivereit.Szépen felismeri a driver a tesztprogramot,és felülbírál egy két dolgot.Ebből adódik a magasabb pontszám,meg a patch is a 3d mark-hoz.Le a kalappal az nvidia,és az ati előtt;jó mind a kettő.-de az nvidia egy két dolgot túlbonyolít.Lásd driver.Még egy példa: az fx-ek sokkal több utasítást tudnak mint a radeonok,de a dx9 szabvány nem enged többet.Tehát hiába van több,csak kihasználatlanul ácsorognak.
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest