Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyboi
tag
válasz
Kecuhun
üzenetére
Ez az MSI OC nekem is felkeltette a figyelmemet, csak valószínű rá kéne dobni a 8800gtx-emre vagy 80at Gianni-nál. Annyit meg nem tudom, megér-e a dolog igazából
Nekem is 550W-os tápom(Asus) van, talán az még elviselné. Sajnos már a gtx is befűt nagyon magának, alá kellett tennem egy 12 centis ventit, hogy ne hevítse 50 fokra a chipsethűtőt a DS3-on. Mindenesetre bivalyerős vga lett, még ha a Crysis eredmények kicsit felemásak is. 22"-es(és felette)monitorhoz nagyon kellene az efféle monsta, ha pl. Far Cry2-zni akar az ember fia fullban 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is 550W-os tápom(Asus) van, talán az még elviselné. Sajnos már a gtx is befűt nagyon magának, alá kellett tennem egy 12 centis ventit, hogy ne hevítse 50 fokra a chipsethűtőt a DS3-on. Mindenesetre bivalyerős vga lett, még ha a Crysis eredmények kicsit felemásak is. 22"-es(és felette)monitorhoz nagyon kellene az efféle monsta, ha pl. Far Cry2-zni akar az ember fia fullban