Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anthony28
üzenetére
Mondasz valamit! Ha belegondolunk, hogy a 8800GT-GTS őrület mennyit hozhatott az nVIDIA-nak csupán azért, mert akkor jött ki a Crysis és mindenki be volt indulva. Most szerintem az új kártyát (GTX-et?) a FacCry2-re fogják időzíteni. Mindenki megveszi majd a GX2-őt ami tök jó, de lehet, hogy nem az igazi, aztán kijön a FarCry2 és kiderül, hogy eléggé fosok, de elődereng a homályból az új GTX ahol minden 60 fps afrikában!!! És bármennyibe kerüljön rohanni fognak érte az emberek.
Itt a balkánon, meg csak úgy lehet eladni "bevezető áron"
a drága cuccokat, hogy alkalmazzák a "banán-effektust" (sorba állásos vicc) és akkor mindenkinek az fog kelleni.
Én is beleestem ebbe a hibába, rárepültem az új GTS-ekre 78 ezer forintért. Persze azóta egy frémnyit nem játszottam a Crysis-el, még a jó öreg GTS-eken nyomtam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Le Mans Ultimate
- Milyen széket vegyek?
- Temu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a drága cuccokat, hogy alkalmazzák a "banán-effektust" (sorba állásos vicc) és akkor mindenkinek az fog kelleni.