Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
A kisfia sem piskóta
Pár hete írtam neki egy oldalas levelet, amiben feltettem pár kérdést, de az oldalán csak reset gomb volt( comment alatt ), reflexből rámentem, azóta nincs kedvem újraírni. Amúgy nem szívbajos, simán adott a QX9650-nek 1,6 V-t. 
Ő sem szegény, kihagyja a 98XX szériát, vár nyárig.
Az egyik Crysis tesztet érdemes megnézni, 1..2..3.....4 beer, 5th incoming
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- nVidia Quadro P4000 videokártya Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hete írtam neki egy oldalas levelet, amiben feltettem pár kérdést, de az oldalán csak reset gomb volt( comment alatt ), reflexből rámentem, azóta nincs kedvem újraírni. Amúgy nem szívbajos, simán adott a QX9650-nek 1,6 V-t.