Aktív témák
-
Xelo
addikt
ittvagyok, félig...
bocsánat hogy nem jöttem de sok cucc jött közben.. eladó lesz..... kivéve ha Dzsájni hamar jelentkezik és beszámitja.. Ha nem akkor mindenképpen eladó lesz, H.A.M.A.R.O.S.A.N.! Nagyon jó cucc...
Szerk: Klew a 47 már igen szimpatikus ár 1ébként is, szal megpróbálok hamar találni cuccot...
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
Lev Andropov #26 üzenetére
thx és hali
nemtommivel lehet összejön az üzlet! elküldte emilben a képeket a vgaról, cuki
a 6800am is ''full hibátlan''
-
Xelo
addikt
estét
-
Xelo
addikt
up!
-
armandusy
aktív tag
35e ft ért mgevenném vagy mennyiért adnád el ?
-
armandusy
aktív tag
mennyiért adod el agp-s?
-
Xelo
addikt
reggeli.. izé déli UP! kéérem.. valaki...
-
Toness
őstag
up
-
Xelo
addikt
a karimra örökélettartam garit vállal a BFG Tech és mág BFG cuccokba is beszámolja.
-
Xelo
addikt
AMD Barco 3000+, 1GB RAM, 6800 OC 12/6 minden alapon 3dmark03 9283ponty... 12/5ön 9036... szal lehet gyülekezni... X800GT tulajok is jöhetnek bőven mivel meg akarom venni a NFS: Most wantedet jól jön a pluszpénz
szerk: jó lenne ha piros lenne a kari... nosztalgia 4 ever..
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
erről van szó: [link] a hütője naon szép kéken világit. A gyártótól nem kell megijedni, nem holmi nonémi trutymóó, ez egy ASUS méretü, minőségü cég, vagyis annál nagyobb, csak USAi, a kari is innen jött. Ide európába nem hoznak VGAkat, meg semmilyen BFG cuccost... a hütése igen jó, 400/800on próbáltam, ott max 69fok volt 3dmark közben, de kipróbáltam 400/900on is, ekkor még lefutott 1× a 3dmark, többször nem is prószáltam. Alapon járatom, szal nyugi nincs tulhuzatva...
-
Xelo
addikt
sziasztok! nagyon jó kis VGAm van, csakhogy naon hiányolom az ATIt.. anno még az ATI 9500 volt az uccsó ATI kártyám és már teljesen elfelejtettem az milyen is.. szal kiszeretném prószálni.. ha valaki más is igy gondlja, és ATI X800 AGPs karija van, és benne lenne egy cserében, kérem irja ide... talán még X800GTt is beszámitok, de arra rákéne fizetni, a simánál meg áregyeztetés lenne... nahh szal UPca! (egyébként debreceni vagyok, akár posta is megoldható, de ugy hogy elsőnek te küldöd el a karcsit, mert anyám nem szereti a nem biztonságos cseréket.. de bennem tutti lehet bizni
)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest