Aktív témák
-
Arachnotron
csendes tag
Nem tudom, mert nekem már rég nincs mx-em, és a PO-ot sem ismerem, de a haveromnak 2400+ Atlonnal geforce 2 mx-el egész jól elfutnak a mai gammák (pl. UT2004, NFS-U...), legfeljebb nem full részletességen.
-
Bálintosz
senior tag
válasz
Arachnotron #3 üzenetére
Próbáltad már a POP-ot egy MX-el futtatni?
-
8zabi
őstag
válasz
Arachnotron #3 üzenetére
Köszi a védelmet:C. Én is úgy gondolom, hogy majd eldöcög vele sokminden. Most vettem új gépet, de videókártyára nincs elég keret:O. Amúgy is csak CS-vel és Q3-mal játszom, ezeket meg a 2800-as barton szoftverben is elvinné:)). Ja, és kipróbálom amit javasoltatok! Thx!
[Szerkesztve] -
Arachnotron
csendes tag
Nem olyan lassú ez a kártya, hisz egy Geforce2 Mx-el van a teljesítménye egy szinten (Tudom, erre most azt mondjátok, hogy az is lassú:)) ). De pl. egy erősebb procival megtámogatva, még a mai gammák is elfutnak vele úgy-ahogy. Amúgy érdemes a 43.45 drivert használni hozzá, mert az ujjabbak azok bugosak a régebbi kártyákhoz. (Bár én régen a 29.42-es drivert használtam a régi geforce-omhoz, azzal is jól ment minden).
[Szerkesztve] -
8zabi
őstag
Hali!
Tudom hogy volt már hasonló topic, de ilyen még nem ;], legalábbis nem találtam.
Arra lennék kiváncsi melyik a leggyorsabb driver ezzel a kártyával. Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest