- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
redsultan
tag
directx miatt is lehet...
-
BOOSTER
aktív tag
Az MX440-el nem fut le minden teszt mert a 3dMark2001 alapjában véve DX8 eszköztárakat teszteli a GF4 MX sorozat tagjai nem teljes értékű DX8-as kártyák..
Tehát az hogy néhány tesztet nem futtat le az normális...Azért meg hogy kihagy teszteket ugye nem jár pont...Tehát az alacsony pontszám is megmagyarázva...
Hogy az utolsó tesztnél miért lép ki nem tudom talán driver,win, maga a tesztprgi stb. lehet az oka.... -
Zuko
csendes tag
Akkor most megtartsam? vagy ne ez itt a kérdés nem más:))
-
Junkie
aktív tag
GF4MX4xx egy megbikázott GF2.=''geforce4 azé az csak egy gef2 tuningolva igazándiból...''
ugyanazt irtuk nem?:F ill én nem pontosítottam le de én is a gef4Mx4xx re gondoltam mivel arról szól a topik... ebbe igazad van:D Amúgy meg a gef4ti szvsz több azért mint egy megbikázott gef3 -
Mazka05
őstag
Egyébként ennél a kártyánál az AGP sokat számit mert nekem csak 4X ...
-
sequator
senior tag
hmm, sztem nem annyira irreális eredmény, bár fene tudja, nekem az integrált MX440esem(266/400) 3600at hoz egy 2000+ Athlonnal és a default teszt is végig megy (azt most meg nem mondom, h a 17es benne van-e alapból) szerk: ja és én is a 40.72essel használom
Sautia
[Szerkesztve] -
-
Mazka05
őstag
Ugyanezt csinálja az enyémel is!!! Régen nem csinálta de most igen! Én 4XXX pontot kaptam... régen meg 5XXX
-
RnJ
tag
Ja, hogy 64bit-es a memória buszszélessége, ami jelentős mértékben lassítja a témát!
A hétvégén rákukkantok, mi lehet a gebasz!
nVidia-guruk: Elképzelhető, hogy a leújabb Drv nem annyira stabil?
Nekem R8500LE volt (275/550/128bit) (2400+xp, NF7-S, 512 DDR400): 10600pont 1024*768-ban! Ennyit számítana?
funkusz -
Zuko
csendes tag
Ez számít valamit?
-
Zuko
csendes tag
Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X
GPU kódneve NV18
PCI eszköz 10DE / 0181
Tranzisztorok száma 29 millió
Gyártási technológia 0.15u
Busz típusa AGP
Memória mérete 64 MB
GPU órajele 274 MHz
RAMDAC órajele 350 MHz
Pixel futószalagok 2
TMU futószalagonként 2
Vertex árnyalók Nincs támogatva
Pixel árnyalók 1 (v0.5)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v7.0
Pixel Fillrate 548 MPixel/mp
Texel Fillrate 1096 MTexel/mp
Memóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa DDR
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 300 MHz (DDR)
Effektív órajel 601 MHz
Sávszélesség 4808 MB/mp -
Zuko
csendes tag
A kifagyás előtti teszteknél is párszor kiirta, hogy no hardver support, de továbbment.. a gép alatta tényleg nem nagy, 1.4 cerka... Csak azért irtam be, mert egy hétig még garis a cucc a gyereknél ahol vettem... csak annál az egy db tesztnél lép ki, ha azt az elején a beállitásoknál kiikszelem, akkor végigmegy...
játékra nem nagyon kell, inkább csak a TVout miatt vettem meg, de azzal nincs gond, viszont aggodok, hogy az ilyen tesztprogram bakik jelenthetik azt hogy nem lesz hosszuéletű a kártya??
Z -
Junkie
aktív tag
Vagy egész eccerüen ennyi pontot kap... ne feledjük el hiába a név:geforce4 azé az csak egy gef2 tuningolva igazándiból. Monitorfrissitési beállításokat birja rendesen a moncsi? nálam eccer azé fagyogatott meg lépett ki a tesztből. Amúgy ha csak a kártyát cserélted+drivert raktál föl lehet újra kéne húzni a winfost is+legújabb nvidia drivert fölrakni. Vagy egész eccerüen nem jó a kártya.
-
I_Am
veterán
a 17-ik teszt a point sprites, ahol nem lenne szabad kilépnie.
A többinél azért lép ki mert hardveresen nem támogatja a kártyád a teszteket ezért nem tud lefutni. A 3e körüli érték két dolog maitt lehet:
1. gyenge a gép alatta
2. nem fut végig a teszt.
Aggodalomra semmi ok, mert amugy egy igen erős géppel is csak azért ér el többet mert a processzor nagyon beleszól a tesztbe. Próbáld ki játékokkal, ha ott is kilép, akkor lehet rossz bios beállítás vagy harveres összeférhetetlenség vagy a kártya hibája.
[Szerkesztve] -
Zuko
csendes tag
Segitsetek lszi!
tegnap beraktam a karit (noname GF4 MX440 64MB TVout) nvidia drivert telepitettem, és a 3d mark 2001-ben kb a 17. tesztnél kilépett, és ujra a windózt láttam... aztán ha kiikszeltem ezt a tesztet.. (most nem emlékszem melyik volt, de megnézem ha ez számit) akkor kemény 3045 pontot kapott 1027*768 ban, és egy csomo tesztre kiirta, (kb4-5) hogy no hardware support, skipping test. Szal van valami javaslatotok?
Előre is köszi
Zuko
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest