- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
Jaq
tag
Hja, Asus Ti500-on a gyari hutes lefedi a memoriakat is.
-
Boyfish
senior tag
Hi srácok ajánlhattok még hűtőt a kártyámra:)
-
Sunzi
aktív tag
Jó kérdés, talán a honlapjukról kiderül, melyikeken van, pelyikeken nincs. Nekem a Ti200 pure van, ezen biztosan nem volt, de a felfüggesztő lyukak megvannak, tehát lehet, hogy a Ti500-asokon, vagy a nem Pure változaton vannak: goto asus.com.tw :)
Nem, teljesen független ezeken még a memória, és a GPU hűtés, bármelyiket egyenként leszedheted..
[Szerkesztve] -
Sunzi
aktív tag
Elvileg igen, ugyanis az eredeti hűtöt 2 kis műanyag pöcök tartotta, amikkel 2 kis rugó feszítette a ''bordát'' a GPU-ra. (leszedve még röhelyesebb, hogy milyen kis girnyó izé :) )
Annyi a nehézség, hogy a Zalman-t szétszedve (pár csavar az egész) ha nem akarsz összekenni semmit pasztával, akkor kicsit meg kell törölgetni. Utána az eredeti simán visszapakolható, a venti tápcsatija is simán visszadugható. -
Boyfish
senior tag
Ja és az eredeti memóriahűtést le kell szedni, vagy az maradhat?
-
Sunzi
aktív tag
Plussz venti nem kell, bár próbaképp melléraktam egyszer egy 8cm-est. Jóval hidegebb lett a mag, de 250 MHz felett már akkor is szemetelt a kép. Mivel akkor oldalról fújattam rá a levegőt (mint a hozzá opc. kapható zalman venti), így a memóriáknak kifejezetten jót tett, azokat 520 ig tudtam húzni, de másoknál hűtés nélkül is megy ennyin.
A D-t nem ismerem, de gondolom a felfüggesztés technikája nem nagyon változott, valószínűsítem, hogy rámegy... Most épp 240MHz-en 57 fokos a GPU, venti nélkül, levett oldalfallal. Zalman nélkül emlékeim szerint 65 alatt nem láttam, és sokszor 70 közelében volt.
Egyébként hasonló hatást értem el, amikor ráapplikáltam egy régi pentium bordát (5cm*5cm*3cm), amit egy 8 centis ventivel hűtöttem. Csak az hangosabb volt, de a gyárinál barátságosabb... -
Sunzi
aktív tag
ZM80C-HP Asus Ti200-ra simán rámegy, így 245MHz-ig simán húzható a mag, és még mindig hidegebb vagy 10 fokkal, mint a gyári hűtéssel alapfrekin... és halk. nagyon halk :)
-
Boyfish
senior tag
Max. akkor cserélném le, ha jönne egy Asus V8200 T5, mindennel, nagyon szeretnék birtokolni egy olyan kártyát, össze is jött volna egy, de 20000-et sajnáltam érte
-
Jaq
tag
Zalman ramegy. Nalam ugyanezen kartya Ti500-as verziojan figyel.
Amugy lecserelni semmi esetre se akard egy 500asra, mert a te karid kivaloan huzhato fajta...
A ramot probald inkabb huzni, ezeket a kartyakat az inkabb visszafogja, mint a gpu, es ha jol tudom a tieden 4ns ramok vannak...
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
Hát nem túl jelentős a különbség, vagy tévednék?
-
Boyfish
senior tag
:o, kössz, de béna vagyok
[Szerkesztve] -
lol
senior tag
-
Boyfish
senior tag
[L]http://www.hothardware.com/reviews/images/asusgf3ti2&5/t2back.htm[/L]
Nekem úgy tűnik, hogy van, de nem biztos -
-
Boyfish
senior tag
srácok, nem tudjátok, hogy a Zalman zm-80c-t rá lehet rakni, metr akkor nem kéne pénzt költenem hűtőre?
-
-
Boyfish
senior tag
up
-
Boyfish
senior tag
Hi! Adjatok tanácsot, hogy az Asus Geforce3 videokártyámra milyen hűtőt tegyek, mert nem tudom, hogy a jelenlegi meddig húzza, egyik haveromtól kapok egy Zalman ZM-80C-t csak nem tudom, hogy ez rámegy-é, de nekem elég lenne valami sima, tudnátok vallamit ajánlani? Kössz
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest