Aktív témák
-
Boyfish
senior tag
Hi srácok ajánlhattok még hűtőt a kártyámra:)
-
Boyfish
senior tag
Ja és az eredeti memóriahűtést le kell szedni, vagy az maradhat?
-
Boyfish
senior tag
Max. akkor cserélném le, ha jönne egy Asus V8200 T5, mindennel, nagyon szeretnék birtokolni egy olyan kártyát, össze is jött volna egy, de 20000-et sajnáltam érte
-
Boyfish
senior tag
Hát nem túl jelentős a különbség, vagy tévednék?
-
Boyfish
senior tag
:o, kössz, de béna vagyok
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
[L]http://www.hothardware.com/reviews/images/asusgf3ti2&5/t2back.htm[/L]
Nekem úgy tűnik, hogy van, de nem biztos -
Boyfish
senior tag
srácok, nem tudjátok, hogy a Zalman zm-80c-t rá lehet rakni, metr akkor nem kéne pénzt költenem hűtőre?
-
Boyfish
senior tag
up
-
Boyfish
senior tag
Hi! Adjatok tanácsot, hogy az Asus Geforce3 videokártyámra milyen hűtőt tegyek, mert nem tudom, hogy a jelenlegi meddig húzza, egyik haveromtól kapok egy Zalman ZM-80C-t csak nem tudom, hogy ez rámegy-é, de nekem elég lenne valami sima, tudnátok vallamit ajánlani? Kössz
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest