- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
Jó kérdés, talán a honlapjukról kiderül, melyikeken van, pelyikeken nincs. Nekem a Ti200 pure van, ezen biztosan nem volt, de a felfüggesztő lyukak megvannak, tehát lehet, hogy a Ti500-asokon, vagy a nem Pure változaton vannak: goto asus.com.tw :)
Nem, teljesen független ezeken még a memória, és a GPU hűtés, bármelyiket egyenként leszedheted..
[Szerkesztve] -
Sunzi
aktív tag
Elvileg igen, ugyanis az eredeti hűtöt 2 kis műanyag pöcök tartotta, amikkel 2 kis rugó feszítette a ''bordát'' a GPU-ra. (leszedve még röhelyesebb, hogy milyen kis girnyó izé :) )
Annyi a nehézség, hogy a Zalman-t szétszedve (pár csavar az egész) ha nem akarsz összekenni semmit pasztával, akkor kicsit meg kell törölgetni. Utána az eredeti simán visszapakolható, a venti tápcsatija is simán visszadugható. -
Sunzi
aktív tag
Plussz venti nem kell, bár próbaképp melléraktam egyszer egy 8cm-est. Jóval hidegebb lett a mag, de 250 MHz felett már akkor is szemetelt a kép. Mivel akkor oldalról fújattam rá a levegőt (mint a hozzá opc. kapható zalman venti), így a memóriáknak kifejezetten jót tett, azokat 520 ig tudtam húzni, de másoknál hűtés nélkül is megy ennyin.
A D-t nem ismerem, de gondolom a felfüggesztés technikája nem nagyon változott, valószínűsítem, hogy rámegy... Most épp 240MHz-en 57 fokos a GPU, venti nélkül, levett oldalfallal. Zalman nélkül emlékeim szerint 65 alatt nem láttam, és sokszor 70 közelében volt.
Egyébként hasonló hatást értem el, amikor ráapplikáltam egy régi pentium bordát (5cm*5cm*3cm), amit egy 8 centis ventivel hűtöttem. Csak az hangosabb volt, de a gyárinál barátságosabb... -
Sunzi
aktív tag
ZM80C-HP Asus Ti200-ra simán rámegy, így 245MHz-ig simán húzható a mag, és még mindig hidegebb vagy 10 fokkal, mint a gyári hűtéssel alapfrekin... és halk. nagyon halk :)
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Óra topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest