Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ékezetes mappába nem tudod telepíteni. Vagy gyökérbe telepíts(pl. D:\) vagy a mappa legyen ékezet nélküli(pl. D:\Game\Gears of War).
Szerk.: ja, és kurva szép
-
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Simán megfogod Install főmenüben nyomsz egy Options-t és megadod hova tegye fel
semmi gond vele! -
Sirandrish
legenda
ugylátom hétvégén format lesz...mert nekem nem indul..mst felraktam megint..
de nekem már a telepetés végén is hibát ir..persze felrakja de akkor is.ugyanugy a Visual C++-ért rinyál amiből márfentvan 2000verzió.
amugy te tudtad D-re rakni?
mert nekem mindenképp C-re rakja..nem lakik valaki nyíregyen azok közül akiknek megy?

-
Kartács
aktív tag
Mozgás közben szerintem szebb mint az UT3

Eszméletlen a játékmenete is, tegnap már nem volt erőm de véleményem kb 30perc játék után:Hangok: Bődületesen jók és nagyon kemények a szinkronok is! (1.játék HL2-n kívűl ahol hagytam a zenét, HL2 felé Akció zenék vannak).
Grafika: Hihetetlen, mai gémeknél azért feltettek már egy mércét de ez csúcs! Fényefektek robbanások minden a legprofibb!
Irányítás: Azt hittem fura lesz ilyen konzolos gém gyanánt, de ez is ledöbbentett milyen coorva egyszerű és könnyen kezelhető! Shiften kívűl semmit nem kell használni
bődület!Egyszóval nekem hatalmasan coorvára teccik és minden tiszteletem elötte!
Nyomom is picit meló elött még
-
Sirandrish
legenda
Jóvan...sejtéseim beigazolódtak...csak nekem nem megy

-
front3r
őstag
Nekem úgy megy röccenés mentesen a játék ha a textúrát mediumra rakom, kilépek a játékból, elindítom megint, visszaállítom highest-re a textúrát és elindítom a kampányt.
Viszont ilyenkor random szerűen kidob memóriahibával.
Jól jönne egy patch. -
Sh4rKy
senior tag
hát gyerekek, ez valami isten fasza
az aláírásomban látható konfigon gyönyörűen hasít, minden maxon rezzenés nélkül, háttérbe halkan menetelő wmp-vel =D
ha nagyon irogatnak MSN-en meg-meg röccen, de valami állatijó játék =)
holnap végigviszem szerintem ha már egyszer nem megyek a héten suliba
-
Oldi
csendes tag
Valami faxa kis torrent sitera nem dobna meg vki egy meghívóval?THX

-
keIdor
titán
Gyönyörű és jól optimalizált játék lett!

-
csana
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam is beindult a count down..
Hát ha ez a game hozza a HL -HL2 féle hangulatot (igaz nem akarom hozzá hasonlítani), akkor cseszhetem a mostani ZH-kat.
Írtam privit
-
ssolitude
őstag
Aki próbálta nyilatkozzon már: szebb a PC-s mint a konzolos?

-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Páldául a #165 és a #174 sem az ugye?
Mindegy, vita nincs, topiczárás lesz. Szóltam előre.
-
euforia
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja hát a crysis az a gazdagok topikja
én már azér nemis járok oda nemtok mit hozzátenni ugyanis nemtok játszani játékkal 1024x768ba low on meg nemfogok játszani egy olyan játékkal aminek a csilivilli a legfőbb erénye! -
Viktor77
titán
Ugye nincs szó warezról?
Nem lesz következő figyelmeztetés, automatikus 1 nap topiczárás lesz.
-
Eagle16
addikt
Nocsak, ez is megérkezett? Hát asszem még várok vele, először a CoD4 kell

-
Kartács
aktív tag
Hiba:
"Hmm... nekem is megállt megint.
AMD optimizer fenntvan, legújabb AMD driver is, amit kér. Legújabb vga driverrel együtt.
Valaki?"Remélem nekem nem lesz gond vele... de velószínű hogy igen, még nem jelentkezett senki akinek patent lenne... vagy csak mert már rég tolják és nem tökölnek a fórumokkal

Én olyan 6felé próbálom ki! -
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha azok mennek akkor fennvan! Legalábbis nekem 1ik sem ment annak a telepítése nélkül, viszont mind2höz autómatán feltette és már 2verzió is van a gépen belőle

Lehet ehez is van de nem telepítette nézd meg akkor a mappájába van e ilyen Visual C++ telepítő és tedd fel ha van!Amúgy nem tudom mi a gond, ahonnan leszedted ott is problémázik 1-2embernek... elvileg restart után jó (valakinek).
-
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fennvan a Visual C++? (anélkül Bioshock sem indul, asszem Moha sem)
Miez amúgy mert új játékokhoz mind kell ...?!Razor verzió a jó többi nuked elvileg csak a spanyol nyelv miatt de vmi szart konvertáltak át és ezért hivatalosan is nuked státuszba tették. de amint látom 1911et szedted le.
Ha fenn van a VC++ akkor pass...
-
Sirandrish
legenda
nem! nem! és nem indul.
Próbáltam vagy 3szor simán..próbáltam ujra kicsomagolni és ugy..próbáltam a gamehoz adott DX-el..próbáltam modem nélkül..próbáltam tűzfal nélkül...sehogy se megy
most nagyon elkeseredtem remélem még ma tud valaki valami használható helpet mondani mert ha mindenkinek gond nélkül fog menni csak nekem nem az nagyon égő lesz

mondjuk nálam már az fura hogy egyszerüen nemtudm csak a rendszerparticióra rakni...betallózom neki a D-t és ugy is irja de már a telepitésnél irja hgy c:\program blabla rakja..nemértem...
-
Sirandrish
legenda
nah most rakom vagy 10edjére...szvsz most se fog indulni..remélem tud valaki valami megoldást mert nagyon vártam ezt a gamet

-
Sirandrish
legenda
ezeket irja...valami ötlet?

-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
már alig várom azokat az infókat, nekem még 7 óra amíg leér =/ rohadt lassú a net

-
Kartács
aktív tag
Hehe!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na vki Testeli már a Játékot? Én csak este fogom tudni...

Akkor adok infót róla meg képeket de szerintem addig elözönlik majd a topicot!Remélem nem lesz szétoffolva a topic!
-
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
[OFF]Ez hazugság

Nekem van 8800GTS igaz 640MB de 35FPS el megy ha minden High+1-2efekt Very (cfg buherálással).Mellesleg én is a ti oldalatokon állnék még.... de szerencsére nyár óta suli mellett lett 1 jó melóm és hát nekem is egy jó öreg gépem volt már
[/OFF]Mellesleg este kinyomtam a gépet szóval otthon tölti most reggel óta... majd csak este tudom megnézni
jájjjjj de várom ^^ui. szar az off nem megy...
-
Sirandrish
legenda
de komolyan..bementem a Crysis topicba mondom nah megnézem hgy megy a game közepes gépen..hát van olan szerinted valakinek?
"8800GTX-en elég jól fut'...meg '8800GTS-elnem megy fullon csak 20FPS-el" hát kinyulok...ezek vagy lopnak csalnak hazudnak
vagy semmire sem költenek... -
Gyusz
őstag
Akkor én mit mondjak? Szóval ha valamelyik merész ember kipróbálná 6600GT-vel, az legyen kedves írja meg, hogy érdemes-e ilyen kártyán elindítani.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem sem. Sőt... Lehet hogy még jövőre sem cserélem le...

Amúgy már énnekem is feltűnt hogy itt majdnem mindenkinek van valamilyen 8800-as karija. Érdekes, akkor lehet hogy csak mi vagyunki szegények és nem az ország...

euforia: Ez nem is rossz ötlet. Kíváncsi vagyok hányan végeznek itt fizikai munkát...

-
euforia
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezen én is sokszor elgondolkozom ha a ph-n járok... van olyan topik h ki hol dolgozik?

-
Vistaboy
veterán
Úgy látom megjelent.

Akinek Express Légipostája van, az írhatna egy pár sort...

-
Kartács
aktív tag
És láss csodát!!!!
Megmondtam!
Még ma kipróbálom ^^ nem alszom az tuti! Majd küldök képeket ;)
Mu-ha-ha-ha-ha -
hubandika
tag
Kinnt vaaaaaaaaaaaaan!

-
Unbaised-Ben
senior tag
Aha, na erre csak annyit tudok mondani hogy LÁMAság...
Remélem az angolt felrakják w*r*zra.... -
Gyusz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bizony, és az Unreal Tournament 3, a Clive Barker's Jericho és talán a Kane & Lynch esetében is ez van/lesz.
-
csana
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah igaz: szerintem egy fanatikus gamer magasról le****ja hogy egy király game alatt angol vagy magyar a felirat.. Magam részéről csak az zavarna ha japán krixkraxok lennének bárhol a játék folyamán.
-
Gyusz
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Igen, elvileg ma kellett volna kijönnie, bár több helyen is láttam, hogy csak kilencedikétől lesz megvásárolható. Itthon a fordítás miatt valószínűleg decemberben lesz kapható.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
elvileg ma kellett volna kijönnie

-
Gyusz
őstag
Igen, szép dolog a magyar felirat, csak mostanában állandóan késik nálunk emiatt az összes játék, meg azt nem szeretem, ha nem lehet visszaállítani angolra. Bár ilyenkor lehet otthon trükközni, de ez engem idegesít.
Azon én is csodálkozom, hogy nincs demó, mostanában szinte minden játéknak kiadták a próbaverzióját.
-
csana
senior tag
Aszem akkor a warez verzió hamarabb lesz nálunk mint az eredeti.. A galaxisnet decemberre ígéri a gamét.. Max addigra kiderül, hogy érdemes lesz e beszerezni

Én is már nagyon várom, igaz még semmilyen platformon nem volt szerencsém a gamehoz, de eddigiek alapján nagyon be fog jönni 1 darabig.. Csak fura, hogy semmi demót nem dobtak ki, hogy nesztek ilyen, hanem csak ilyen xboxos mendemondákra lehet hagyatkozni..
-
hubandika
tag
ja, azt azért énis megnéztem volna. én is nagyon remélem, hogy nem lesz probléma a 8800 GTS-el. Nagyon várom már. tud valaki valami közelebbit?
-
Kartács
aktív tag
Cool a Test szerint faxán fog futni ^^ (nekem).
Ez a kis mocsok 8800GT 512MB elég jól teljesít a test szerint!!! Jó vétel a mostani vásárlóknak!Gyönyörű lesz ez a játék ^^ jajj de várom...

-
Kartács
aktív tag
Észak-Amerikában már ma a boltok polcaira került a PC-s Gears of War és meg is van az 1. Teljesítmény test... és 1 kis olvasmány!
forrás: GS
ui. ami azt illeti 1-2nap és "elérhető" lesz nálunk is...ha értitek. -
Dubi
csendes tag
Hát nem tudom még se híre se hamva ennek a GOW-nak pedig nekem is jo lenne,boxon játszottam vele fasza de nem vagyok a konzol hive szal én is várom ám
!Jah és a COD4et is de nagyon!
hellgate london meg sztem nem annyira jo,elvileg volt blizzardosok csinálták,de nem tetszik! -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem érdekelne, csak most jelenleg mással vagyok elfoglalva. Indulok melóba...

Ui.: Ha megjelenik, szóljatok!!!

-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
én kb az 5 v 6. missionnél meguntam, túl lineáris volt ez a mission objectives-valahova ledob-marha sok rovar/katona-boss-victory-átvezető-mission obectives stb stb játékmenet
-
whitezo88
nagyúr
remélem változatosabb és sokrétűbb lesz mint a másik XBOX360as TPS a Lost Planet...
-
Sirandrish
legenda
nah mizu? nem ma kéne megjelennie PC-n?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudsz otthon multizni a két géppel...

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát, ha holnapután meglesz a teljes, akkor minek a demó?

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, mindenhol 6.-a van írva. Közben már meg is van a bűnös cikk, ami összekevert.
Ez az XBOX-verziónak a megjelenési dátuma... Ezzel kevertem össze, bocsi még egyszer...

Mod: Pedig bazinagy betűkkel ott van a 2006. augusztus 3. csütörtök a cikk elején...
Hiába, a fáradtság... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hubandika
tag
hy!
Tud valaki valamit? mikor jön ki? esetleg demoról valami hír??
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
" I' Am a Locust, szeretem a kókuszt..."
Bocsi... 
Amúgy meg nemigazán szoktam ilyen szerkesztőkkel foglalkozni, mostanában lesz úgyis elég játék, ami segít elütni azt a pár órát, amíg itthon vagyok.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tanuld is meg, és kiadhatod a "Gears of War - The revenge of the Locusts" című kiegészítőt...

-
Vistaboy
veterán
A pályaszerkesztő működés közben.
Egy érdekes videó, ami a játékhoz kapott pályaszerkesztőt mutatja be.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor tényleg nem szeretted...
Na de OFF off. -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mikor játszottál vele? Mert amikor kijött, akkor én nem tudtam abbahagyni...

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nanananana...

Hogy beszélhetsz így minden idők legjobb FPS-éről?

Mod: Akkor Texasi Láncfűrészes-rajongó vagy?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

semmi gond vele!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hiába, a fáradtság...