Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relic81
tag
Megtudná valaki mondani,hogy a bolti verzó(itthon magyar felirat/szinkron lesz) síma natur angol benne lesz azért a telepítésnél?

-
creed13
tag
Srácok, nekem egy olyan problémám van, hogy NEM TUDOK létrehozni profilt.
Hiába nyomok bármit a game főmenüjében, nem csinál semmit.Csak dobálja az ablakot, hogy nincs profilom, csináljak egyet, de már az összes gombot végigpróbáltam F1-F12-ig, de nem csinál semmit.
Így aztán meg se a grafikát nem tudom állítani és gamet is felesleges indítanom, mert nem ment.Nem tud erre valaki valami okosságot?Vagy nem küldené el nekem a mentését a Dokumentumok/My Games mappából, mert enélkül megvagyok lőve.
Köszi
/Ha valaki olyan rendes, hogy elküldi, az megtalálja az adatlapom alatt a mail címem...
/ -
Tzeentch
csendes tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na kész az egész újra raktam az egész windowst erre a probléma ugyanaz az egész egy nagy FOS
WarGame-G4WLive.exe kavar be már megint gondolom cseszhetem az egész szar játékot ezek szerint áá mindegy ha valaki mégis tudna vlamit akkor legyen szives szóljon köszike előre is !! -
Speed®
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Abból a 3.25GBból egy adott folyamatnak 2GB a felhasználási maximuma
Bővebben ollie Logoutos írásában.
XPProffal /3G kapcsolóval tusz javítani a helyzeten. -
chungee
addikt
Sztetek elindulna egyátalán a konfigomon

-
Tzeentch
csendes tag
Köszi a tippet megpróbálom most telepítettem újra az egész windowst na meg drivereket meg mindent persze a gamet is remélem működni fog mert ha nem áááá akkor asszem ámokfutásba kezdek
Na ez kész most végzett a game telepítésével aztán valami hibát írt ki de elvileg felrakta 
-
Kartács
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jaja! Megcsináltad a Profilt?
amíg nincs profilod nem tudja hova menteni
Gondolom ilyen hülye xbox ps memoria kártya dologként funkcionál a profil, ha nincs, nincs mentés
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csinálni kell neki egy Profilt elöbb!

-
Alvin_ti4200
félisten
asszem befejeztem ezt a játékot
Folytatnám a tegnap félbehagyott dolgot, rányomok a Continue Campaign-re, erre kiírja, hogy nincs érvényes Checkpoint az adathordozón, hát hadd ne mondjam milyen cifra gondolatok futottak át az agyamon...Mellesleg a Dokumentumok\My Games\Gears of War for Windows\Wargame\Checkpoints mappa tényleg üres...Tudnám hogy, kb. a játék felénél járok/jártam

-
Tzeentch
csendes tag
Sziasztok!
Srácok valaki tudna segíteni ?
Felteszem a játékot meg minden el is indítom de kb 3 perc után kilép hibaüzenettel hogy:
WarGame-G4WLive.exe hibát észlelt ezért leáll stb...
Mit lehetne tenni ? Aki tud valami megoldást írjön vissza legyenszives köszi
-
dunc
nagyúr
Nagyon ász a game ,de ,hogy nagy büdös duzadt herébe kell megölni azt a nagy bunkfurdi rohangászos dögöt? (az udvara már kicsaltam) "kill to besteker"
-
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom!
Mész a pályán és 1-1eldugott helyen a földön (Chapterenként 1-2kb) ilyen pici medál és 2db kék fogaskerék van rajta
nem tudom mit szolgálnak de ha felveszem ilyen kis kellemes hangot csinál. 
Hülye vagyok hát kinn a menüben megtudom nézni hol tartok... hanyadik Chapter vagy minél
otthon leszek majd meglesem. -
Sirandrish
legenda
az a medál az nem "achievement"?
Boxon azokat lehet megszerezni de azok nem függnek attól hogy mennyire vagy a gameba...azkat különböző dlgokkal lehet mmegszerezni..tahát lehet már csak 1 pálya van.
Persze ha achievement-ekről van szó..PC-n még nem volt szerencsém a gamehoz
-
Kartács
aktív tag
Tyuhhh tegnap volt egy kis időm és 6tól hajnali 2ig toltam vele... nem tudom hol járok de szerintem még a felénél sem ha azt nézem hogy a 70db vagy hány medálból 7-8db ot találtam eddig (max 4-5öt nem) szóva coorva hosszú ahogy nézem.
Mikre lesznek jók ezek a medálok?Xboxos emberke nyilatkozhatna hány óra mire végigtolta (igaz a PCs sokkal hosszabb mondták több pálya van benne...)
Vér az nekem is olyan amit lentebb linkelt az 1ik koléga és szerintem gyönyörű semmi baj nincs vele!
Fűrész/darabolás brutális dolog főleg közelharcban KO és tényleg a fülétől a farkáig ketté vágod a delikvens szörnyeket
Mentés/Chackpoint elvesztése Mindenki csinálja meg 1. lépésként a Profiját én kb 1óra játékot vesztettem el vele, megcsinálod (elég poénos xboxfelület megmaradt) kész és mehet a játék és oda menti mindig a Chackpointokat!AI FPS-ektől eltekintve eddigi lejobb AI, ez a játék tényleg a fedezékek kihasználásáról és a gyorstüzelésekről szól! Taktika 100%osan!
Ha elhullanak a haverjaid másodpercek alatt felkell segítened őket különben befuccsolhat a rész. Ugye Hardcoreon vagy min tolom (2.) és így elég jókat szoktam szívni vele ha nem taktikázok, volt 1 rész amit kb 30p alatt tudtam megcsinálni olyan 5féle képpen mire a 6. variáció volt a legjobb és persze villámgyorsan kellett reagálnom, gránátok, géppityu, fűrész haverok keltése stb. Döbbenet mennyire jó!Ebben a Kategóriába a legjobb játék amit valaha láttam!
-
P.O.C.
tag
Hali Mindenki!
Gondoltam kipróbálom az én konfigomon is a gamet, és láss csodát elmegy közepes beállításokkal. Illetve ment, első indításnál. Másodszorra akadozott mint a szar, és nem számít hogy meddig veszem le a graf.-t ugyanúgy csinálja.
Frissítettem videók. drivert, elindítom a gamét, megint tök jó (közepes beállításokkal). De második/harmadik/n-edik indításnál ugyanúgy swappel.
Van esetleg vmi megoldás? Kevés a ram? Vagy a vidkari? (ok, azt mondjuk én is tudom, de akkor első indításoknál mi a helyzet?)Üdv!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
dx9-ben is próbáld ki akkor, az eddigi teszt alapján úgy tánik, hogy 2-szer gyorsabb, de semmivel se csúnyább, csak aa nincs, bár asszem te aa-t használsz, úgyhogy neked talán hasznos. Azon kívül ebben a játékban dx10-nek semmi pozitív hatása nincs.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem eddig 2-vel nem swappelt, de csak a legelején járok. Vista alatt vagy, igaz? Dx9, vagy 10-ben nyomod? Nekem most fent van Xp is, meg Vista is, de XP-t használom, a Vista azért maradt fent, mert format nélkül nem tudom hogy lehetne megszabadulni tőle, így meg nem sok vizet zavar, elvisz egy kis helyet...
-
ssolitude
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én kivenném azt a fölös egy gigát.Csak egy ötlet.

Mod.: nem biztos, hogy nem a játék van rosszul írva.Volt már ilyen. -
ssolitude
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
32 bites rendszer mióta kezel 4 giga RAM-ot? Vagy valamit félreolvastam, és nem 32bites a rendszered?
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szerintem arra, hogy amíg van swap file, addig swappelni fog, ha 60 giga ramod van, akkor is.
Letiltani azonnal.
-
laci666
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem fut rendesen csak nagyon ingadozik a fps 60-30 között .Vszeg a kártyám kevés neki.

-
ssolitude
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem hiszem el, hogy pont Te ne lennél tisztában azzal, hogy hogy kezel 4 giga ramot egy 32 bites rendszer.

-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én is észre vettem nagyon rövid swappeket... szerintem ez valami optimalizátlanság lesz.
-
Alvin_ti4200
félisten
mi a tökömért swappel 4 GB RAM-mal (3,25@32 bit) ez a szar néha?

-
laci666
senior tag
Mekkora karja van Gyurok már én is egy kicsit

-
Supr@
senior tag
sziasztok
vki próbálta már multiban?hamachival vki próbálta?co-op-ot akarunk haverral,hamachival, de játékban nem látjuk az általunk csinált szervert.vkinek ötlet? -
Buldozer99
senior tag
Nagyon brutális a game!

-
laci666
senior tag
Egy kicsit böveben ez maradt a tagból
Legközelebb az apritás pillanatába csinálok egy képet -
Sh4rKy
senior tag
valaki találkozott már olyannal, hogy a mentések elvesztek? mert nekem már másodszor fordul elő... és már kicsit irritáló mert most 5 órányi játékom odaveszett...
(mielőtt valaki azthiszi, csináltam liveos accot...) -
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
uj windóz...megoldja szerintem
amugy ne bankodj,ami kesik nem mullik..
emlexel? 2hete mondtam h beindul a topic
amugy jobb mint boxon nallam 80fps vazz...ezt mar nem is latom75hz es moncsin képbe van! -
laci666
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mi a baj?
-
Sirandrish
legenda
nagyon égő hgy csak nekem nem megy

-
laci666
senior tag
Eszméletlen ez a játék nekem nagyon bejön
peddig ritka hogy Microsoftos gamet dicsérek.A legjobb bene a a fűrész
lehet apritani vele rendesen.
bár itt a fejemet leszedték![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wesker24
senior tag
Na sikerült játszani a játékkal de egy dolog valami azonnal szemet szurt csak dx9-ben olyan pocsék a vér amikor fröcsög ?? Mert nálam aztán tényleg szarul néz ki a vér a játékban !! Pedig full grafon van minden de dx9-ben a vér látványa amikor lövünk és fröcsög nagyon kiábránditó !! Olyan a vér mintha kocsonyás lenne !!
Ilyen semmitmondóan kocsonyás a vér Dx10-ben is ??
Amugy tényleg nagyon király a játék a grafikája ott van rendesen !!
Csak hát nekem a vér nem igazán jött be !!Esetleg mit vegyek le a grafból hogy a vér jobban nézzen ki ??
-
feka007
veterán
Nézte már vki, hogy dx10 alatt gyorsabb-e a játék?
-
Xaveria
csendes tag
Légyszíves segítsetek! Nekem nem indul,mert lemezt kér. Nem tudtok valami cracket?
Volt egy spanyol,de ezzel néhány beállítás után kifagyott.
-
wesker24
senior tag
Azt olvastam máshol hogy már alapban benne van az egérrel való irányitás de akkor nálam mi lehet a baj hogy az egér meg se akar mozdulni mert akárhová is mozgatom az egeret a játékban nem csinál semmit csakis a bal/jobb gombot tudom használni !!
-
Kartács
aktív tag
-
wesker24
senior tag
Hello lenne egy kérdésem van egyáltalán lehetöség arra hogy a játékban az egérrel nézhessünk körbe balra jobbra mindenhova stb... ??

Mert billentyűzetről jobbra ballra mindenhová körbenézegetni kissé macerás !!
Szóval nincs olyan beállitás amivel az egérrel lehet szépen körbenézni ??
Mint minden más FPS játéknál !!
-
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
lol
ilyet ne is kérdezz
szerinted én mivel tolom? xp-dx9ui. mielött megszólod, hogy 2hsz-t írtam egymás után, csak azért mert nem működik az off és a témába vág opció 1hsz-ben, s akkor sem mikor OFF közé teszem!

-
Kartács
aktív tag
Igaz
senki nem ellenőrzi le, de mi értelme fals konfigot megadni főleg ha tényleg használod a fórumot és kérdéseid is vannak...Persze tuti vannak olyan formák akik csak azért reggelnek hogy gizdázzanak nekik 70FPS el megy a Crysis... no a hab a tortán már csak az ha újonc.
Én végülis kb 2éve regisztráltam már ide de csak ha komoly gondom volt akkor írtam, elötte max a hírek miatt, most hogy 1hónapja kb megvan az új gépem rendszeresen
(újoncról-tag lettem már) 
-
Balupapa
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
köszi, akkor kezdhetek tökölni a vistával

-
Balupapa
senior tag
Én csak annyit szeretnék kérdezni h DX10-es e a játék?
( 2nap mulva lejár a vista-m , és ha dx9es akor vissza teszem az xp-t ) -
Sirandrish
legenda
az a baj hogy már felraktam vagy 20 félét de egyig se jó...vagy nem megy fel mert nem kmpatibilis a SP-mel vagy felmegy de ugyanugy semmi...
Most annyit teszek hogy "megveszem" mégegyszer aztán hátha valami adatvesztés volt a baja...ha így se megy hétvégén frmat aztán hátha...ha ugyse akkor DELés ennyi...nemtudk mit csinálni,
Tegnap már ugy szétkackeltem az egész gépet a GOW végett hogy azn csodálkozom hogy a cod4 még megy

Kartács: jólvan bocsi..nemtudtam hogy zavar

-
bagyulajuve
addikt
Megnéztem a játékot havernál. Sztem nagyon jól néz ki. Már alig várom h meg legyen az új VGA-m és tudjam tolni ezt, meg Cod4-et, meg Timeshiftet, meg Crysist, meg Pro Streetet, meg FEAR-t, meg etc.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem asszem az ut3 demó telepítésnél volt hasonló hibaüzi. aztán valami kieg. feltelepítése,asszem amit ide is irtak visuál téma megoldotta.probáld meg azokat leszedni ---programok hozzáadása telepítése---,majd a játék telepítésénél újratenni.

-
Mozso26
senior tag
Hát kezdjük az elején:
1.Belöttem hova települjön ez a D lett volna mert ott van hely,persze a C-re települt fél ora volt mire megtaláltam mert a D-n létrehozta a könytárát
A C-n maradt 324mb elég az a Vistának, a startmenüben sem jelent meg.
2.Spanyol????????????????????????????????????
3.Nem tudok spanyolul.
4.Nem tudtam beállitani semmit a 2-es és 3 as pontbol kifolyolag.
5. Nincs célkereszt.
6.A grafika sem tetszik.
7.Uninstall
8. Ismét minden hehyreált van hely a c-n.

-
Kartács
aktív tag
Sirandrish csak egy hsz. tipp:
ha 5percen belül vagy felesleges 2hsz-el megtölteni a topicot inkább nyomj a hsz-ben a MOD feliratra és írd még azt is hozzá! ;) -
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nyomnad egerrel is mi?

-
ssolitude
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hümmm....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hiába nyomok bármit a game főmenüjében, nem csinál semmit.Csak dobálja az ablakot, hogy nincs profilom, csináljak egyet, de már az összes gombot végigpróbáltam F1-F12-ig, de nem csinál semmit.

WarGame-G4WLive.exe kavar be már megint gondolom cseszhetem az egész szar játékot ezek szerint áá mindegy ha valaki mégis tudna vlamit akkor legyen szives szóljon köszike előre is !!

Folytatnám a tegnap félbehagyott dolgot, rányomok a Continue Campaign-re, erre kiírja, hogy nincs érvényes Checkpoint az adathordozón, hát hadd ne mondjam milyen cifra gondolatok futottak át az agyamon...