Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
1GB elég a játéknak XP alatt? vagy kettő kell...

-
Archer
őstag
Ne írkáljátok már tele a topicot warez jellegű hozzászólásokkal!

-
Worker
aktív tag
Megneztem XP-n, es 'aranylag' szűz vistan is a gears of wart, es vmit nalam valszleg hardveresen utal, mert mind2 oprendszer alatt ugyanazt csinalja, peccsel v peccs nelkul.
En ezt a game-et biztos, h meg nem vennem eredetibe, meg ha hozzamvagnak se nagyon kene, mert jo ha tudjatok, h alapbol az xboxrol valo atportolas lett elkurva (mondjuk inkabb ugy, h leszartak az egeszet, es nem forditottak ra eleg idot), ezert vannak a szokasos hibauzis kivagasok, meg az egyeb 'aprocska' problemak.
Tobb, mint vszinu, h ezek a gondok jogtiszta jatekkal se oldodnak meg, max. ha kiadnak 1-2 'valodi' peccset, ami tenylegesen a crash-eket orvosolja, mert rengetegen irnak ilyen problemarol.Amugy meg azt, h kinek milyen tört verzioju game-je van, nem itt kene hangoztatni, en is csak felve jegyeztem meg, h tört jatekom van, ha esetleg amiatt problemazik a game. Jegyezzuk mar meg, h nem warez-forum...
-
konas
senior tag
Letorlom a francba eszt a szart>>>>>>
-
viktor82
őstag
nekem is kilépet mikor vistát használtam most viszatértem az xp-z és semmi fagyás lehet a vistát nem szereti!
razor1911 cracket használok -
konas
senior tag
Enyem is Razor 1911.4mb es net..6 nap alatt szedte le.
Be van brekkelve,ahogy kell csak kidobalja....Mar sikerult eljutni az intro videoig...Jeee><>< -
cbr688
senior tag
én csináltam egy gears of war mappát és azon belül van még a game mappája a képfájl,patch(nem tudom mire jó,nem eredetivel talán semmire),ki crackkelte a ti példányotokat?enyém razor1911,daemon tools-val tartom nyitva.
milyen neted van?nekem stabil 120kb\s-vel szedte,hát volt vagy 8-10 óra vagy mennyi...
remélem előbb-utóbb sikerül elindítani,inkább előbb.
egyébként itt ph!-n már van 6k-t is eredeti,lehet érdemes lenne bevállalni...több tippem nincs...sry
-
konas
senior tag
Miert dobalja ki a gears of war t...valAKI plz>>>
-
mad1
veterán
nallam az ace mega codek akadt a jatekokkal...dashboardban ki kell kapcsolni...1probat meger..
-
Worker
aktív tag
Ha elkezdene mukodni, en barmiben benne lennek, amugy alapbol is a coop miatt akartam kiprobalni... Csakhogy ma egy ujabb problema lepett fel, de ilyet meg nem sz*ptam sose... Nem jogtisztan volt meg a game, es uninstallnal az egesz Gears of War mappat letorolte (abban volt egy kulon mappaban a kepfajl is...), igy ugrott a game, ujbol le kell szednem, ami nem keves ido az en netemmel...
JESSSZZZ, GÉMSZ FOR VINDÓZ!MOD: konas, kb. ugyanez volt nalam is! lassu telepites, es asztalra dobalas! annyi a kuklonbseg, h nalam legalabb elindult a game, de kb. 1 perces menuben csaszkalas utan vagott ki!
-
konas
senior tag
Hello.
Mai nap feltettem a jatekot,az installalas naon lassu volt.
Amint beleptem a jatekba,ledobta a desktopra.
ezt megcsinalta 5 szor egymasutan...ERTHETETLEN...
Ja, es minden hibauzenet nelkul,tudnatok ebben segiteni?
KONFIG> ASUSM2N
AMD X2 5200
SAPHIRRE HD 2600XT 256MB GDDR3
2GB KINGMAX DDR 2 800mhzValaszt koszonom elore is
-
cbr688
senior tag
nekem is 2gb ramom van,ráadásul nem is tuning,de csak 3 óra folyamatos játék után döntött úgy,hogy a nagy esőben max felbontáson lefagy a gép,mondjuk a vidkarin passzív hűtés van,procim 4800+,kari 86gt512,asrock alaplap
na nekem is kiírta,hogy nem akarja elindítani amíg nem frissítem az nforce drivert meg a dual-core optimizert,beixeltem h ne jelenjen meg újra az üzi,majd letöltöttem a gépemhez való összes frissítés(még bios is),mindet a hivatalos oldalról,amd-től többet is.aztán tök jól ment az esős cuccig...lenne kedved hamachin campaign-be végig tolni ha elindulna? -
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Mint latom, a legtobb embert hibauzivel dobalgatja a game, es ez alt. a problema... Nalam viszont kb. 1 perc utan, h elinditom a game-et, mar a menubol kivag azstalra, es a game bezarodik, 0 hibauzi.
Inditas elott indig felhozza ezt az "amd cpu-driveres" cumot, mar feltettem tobbszor is csak az ő kedveert, de tovabbra is ugyanaz a helyzet...
Probaltam a virt. memoriat tobbre rakni (bar eleg gaz, ha mar menuben is keves neki a 2 giga ram), de igy is ugyanaz, annyi idot se hagy, h elinditsam a campaignt, annal korabban kivag...Masnak volt ilyen problemaja?
Mit lehetne tenni? -
cbr688
senior tag
ha vki játszana campaign módba írjon rám privit,hamachival lenne a legjobb...

-
phare
aktív tag
Üdv!
Ez a játék FPS, vagy TPS?
-
C4mp3r
addikt
Mint azt bizonyára te is észrevetted, a játék egyik lényege ez az új fedezékből-fedezékbe való bújási lehetőség, és az onnan való tüzelés. Tehát igen valószínű, hogy a játék nagy rész során alkamazni kell ezt, tehát mondhatni, hogy "csak" lőni kell. Ugyanakkor vannak nehezebb részek, amik igényelnek minimális szintű ügyességet, esetleg logikát. (pl. a berserkerek, mert rájuk ugye nem hat a sima fegyver) Tehát ízlések és protonok, nekem nagyon bejött a hangulata, és az irányításrendszere a játéknak. Nem beszélve a grafikáról.
-
csaabz
őstag
Hi!
Nemrég szereztem be a játékot, pár órát játszottam vele, de nem dobtam el annyira magam.
2-3 kommandós társammal járkálunk szürkés termeken keresztül aztán vki felkiált,h loctus, azt leöljük őket. 1 kicsit uncsi. Végig ilyen lesz?
Amúgy egyértelműen látszik rajta,h konzolra lett eredetileg kitalálva. Aki játszott már ilyenekkel az tudja. Mész azt lősz szobáról-szobára.
Vagy lehet, csak azért érzem így, mert előtte vittem végig a Crysist?
-
Hi all!
Ma sikerült beszereznem a játékot, és a single playerben máris el akadtam
Az elején, amikor ki kellene nyitni egy ajtót, állítólag szét kell lőne 2 cuccot! Hol, és mit kell szétlőni? Köszi 
-
mandark94
csendes tag
Na, befejeztem a saját gépemen. A vége durva volt, aztán hirtelen nálam is beleakadt RAAM tábornok a kőbe mint a videókban

A multit valahogy lehet működtetni itt Magyarországon? -
Hi all!
Szerintetek milyen beállításokkal mennyi fpssel fog menni a gépemen a játék? Gigabyte P35-ds3, 2gb kingamx 800mhz, Gigabyte Geforce 6600GT, 3DMark05: 3964 pont! Köszi
-
C4mp3r
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
3 berserker van. Az elsőnél csak az ajtókat kell áttöretni vele, így kicsalogatva a szabadba, majd felgyújtani a Hammer of Dawn-al. A másodiknál oszlopokat kell kidöntögetni vele, így kitörnek az üvegház tetőablakai és megintcsak fel tudod gyújtani. A harmadiknál a vonaton az utolsó kocsira kell caslni, majd leválasztani, vagy felrobbantod a gáztartályt.
-
mad1
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
siman 1280ban is 30fs...persze xpn

-
Makaveli
senior tag
Aláírásomon ami van konfig azon gondolom elmegy majd
-
raskolnikoff
őstag
melyik?
te jó isten van több is? az elsőnél...de pl ha az ajtóba állok és elugrom amikor odaér akkor mi a jancsi pék f@száér nem töri be az ajtót??? az összes oszlop meg már a földön van széttörve. aztán megyek a másik ajtó felé, hátrálva természetesen mert fosok. de így meg nekimegyek mindig valaminek akkor meg elkezd rámrohanni oszt kitépi a belemet a fejemet meg lecsapja a fődhő -
mandark94
csendes tag
Berserker semmi. Domra ne figyelj, mert a, nem csinál semmit b, újraéled magától. Az idő meg bőven elég.
-
C4mp3r
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Melyik berserker-nél vagy?
-
raskolnikoff
őstag
ettől a berserkertől én teljes idegbajt kaptam.
egyszerűen mndig megtalálja a módját hogy szétszedjen. akármerre ugrok, sétálok meg minden...az a béna Dom meg még elvárja hogy fölsegítsen. az baszott be amikor még az idő is elkezdett visszaszámolni. ááááá eltesszük a játékot. 
-
mandark94
csendes tag
169.21-es driver, semmi más játéknál (ue3-as játékoknál sincs) semmi gond.
Egy régebbi driverrel próbálkozunk majd (először). -
mandark94
csendes tag
Üdv!
Ismerős gépén feltelepítettem a játékot (e6600, 2gb ram, 8800gtx). Elindulni elindul, de a menüben is max 1 fps van. Elnavigáltuk a játékba, a betöltőképernyő rendesen ment, majd a játék újra 1fps-sel ment. Érdekes, mert az én gépemen semmi gond (p4 3,0ghz; gef6600; 1gb ram). A játék eredeti.
Valakinek ötlete?
-
Makaveli
senior tag
Senki nem tudja mennyi lett a gépigénye?
-
C4mp3r
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Szia!
Ezt nekem is felajánlotta, én először feltettem, és amikor újra fel akarta tetetni egyszerűen továbbmentem. Eddig nincs semmi gond.

-
Rabbitf_24
addikt
hi
valaki a Gears of War játék elején tapasztalt olyat, hogy tegyük fel az 1.3....12 es amd cpu drivert, és akkor jó lesz a játék, és mégse lett jó, mert hiába telepítem fel a drivert, újraindítás után ugyanúgy a régebbit jelzi ki a rendszer.
ha valaki tudja a megoldást.....
-
skyboi
tag
Sziasztok! Joypaddel kinek van tapasztalata? Jól megy a game? Mert a warez változatról tudom, hogy össze-vissza bugzik joypadekkel és elfelejti a savegame-eket. Viszont én szeretném megvenni a normális, de csak akkor, ha ott ezek abban rendben vannak.
-
@rglaaf
veterán
Helo
Az eredeti gémet feltettem és minden inditáskor kifagy wargame-g4wlive.exe hibával mi lehet a baj vki tud segiteni? köszi -
C4mp3r
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Hammer of Dawn.
-
Gaben01
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Hűha,az melyik vagy mi a neve?Mert ami elérhető stukker volt a környéken avval már mind lőttem.
-
Gaben01
őstag
Itt mit kell csinálni?A másik 3 csak alapul egy kő mögött,ammo meg már nuku.Lőttem a hasát,fejét,lábait.

-
manutdzoli
senior tag
Valaki végigvitte a játékot insane módon?ÁÁÁ,nagyon nehéz.Csak a legelvetemültebbek tudják megcsinálni.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Na megtaláltam a mentést.Miért üres a Checkpoints mappa?

-
manutdzoli
senior tag
Mentéseket hova menti a játék?Mert egy életbe nem találom
Ha Insane fokotattal új játékot akarok kedzeni a régi menté elveszik?Mert valamit kiírt a játék,hogy nem kapsz valami live pontokat.Mik azok?Regisztrálni kell a live játékra? -
manutdzoli
senior tag
Megcsináltam a RAAM tábornokot
Jöhet az Insane fokozat. -
Mozso26
senior tag
Egy kis segitség ha valaki nem boldogul: Ty Sg-sek.
-
Mozso26
senior tag
-
Mozso26
senior tag
És mi van a magyar fájlokkal?Aszem már lehet kapni magyar felirattal.
-
mad1
veterán
nem hiszem el,olyan bonyolult ez?
2fedezék van.egyiktol atfutni a masikig,mikor kozelvan,visszafutni es loni... -
feka007
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Pár mp-re mindig ki kell menned a sötétbe, mert akkor rád jönnek a denevérek, így tudod lőni a védtelen raam-ot. Persze nem szabad, hogy szétszedjenek, úgyhogy rögtön menj vissza a világosba, és lődd amíg meg nem döglik.
-
C4mp3r
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
Nézd meg ezt, hátha segít.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Én is ott tartok....Már vagy 10-et belellőttem a fejébe és semmi..

-
oettinger01
őstag
képtelen vagyok tovább vinni azt ahol a madarak repkednek a főellen körül... a tököm tele van már vele tényleg....
-
fpeter07
veterán
GF 6200-on a játék elfutna?
-
fpeter07
veterán
Ez mi akar lenni?
Feature transfer error
Error: -1603 Fatal error during installation
Consult Windows Installer Help )Msi.chm) or MSDN for more information.Olyan verzió
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ellington
tag
és még mindig ugyanúgy swap-pel, pedig nincs is lapozófájl

-
C4mp3r
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Én is ott tartok.
Elvileg úgy lehet, hogy amikor az őt körülvevő lények elrepülnek valakit megtámadni, akkor lődd sniperrel, mert egyébként sérthetetlen. Figyelj, hogy fényben maradj, mert meghalsz. -
manutdzoli
senior tag
A RAAM tábornokot hogy kell kinyírni?Lövöm lövöm de semmi.Valami tipp??
-
C4mp3r
addikt
válasz
ellington
üzenetére
Vezérlőpult-->Rendszer-->Speciális-->Teljesítmény (beállítások)-->Speciális-->Virtuális memória (módosítás)-->és amelyik meghajtón van lapozófájl beállítva, arra rámész és van egy olyan lehetőség, hogy ne legyen lapozófájl. Azt bejelölöd, OK és kész. Ha nem jön be, akkor ajánlatos visszaállítani.
-
sasa134
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
az még nem a "végső" nagy ellenség. a karján lévő fegyvereket kell leszedni, szépen kigyulladnak és akkor nem tud lőni. csináld azt hogy fedezékbe vonulsz egy nagy henger mögé, és várd meg míg közel jön, aztán úgy lődd
-
fpeter07
veterán
Ez a játék sztem nem nekem való, de egy próbát megér

-
manutdzoli
senior tag
A Brumak-nál tartok,a nagy főellenségnél.Ott a fegyvereit kell kilőni?
-
ellington
tag
swappel kb másodpercenként a játék 2 giga ramnál, nincs erre valami megoldás?
-
sasa134
addikt
hehe, úgy tűnik pont karácsonyra jutott el a legtöbb ember az APC-s részhez... Én si ott tartok...

a legnagyobb szívás ennél a résznl, hogy ha meghalsz akkor jóval alőrébb kell újrakezdeni, bennt a házbana lépcsős résznél...

-
-
C4mp3r
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Igen, az meg a másik. Megpróbáltam lelőni azt a két rakétást, de valamelyik mindig eltalál hiába mozgok. Ráadásul vagy három tár lőszert kell beleereszteni mire meghal.

-
manutdzoli
senior tag
-
C4mp3r
addikt
Nem igaz, már 25ötdszörre robbantanak fel azok a nyomorékok amikor próbálok odajutni az APC-hez. Már nagyon idegesít.
Próbálom kikerülni őket, amikor sikerül a hátuk mögé kerülni, akkor meg ott vannak az alapellenségek. Harcolok velük, és egyszercsak a hátamba kapok egy rakétát. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit lehetne tenni?

te jó isten van több is? az elsőnél...de pl ha az ajtóba állok és elugrom amikor odaér akkor mi a jancsi pék f@száér nem töri be az ajtót??? az összes oszlop meg már a földön van széttörve. aztán megyek a másik ajtó felé, hátrálva természetesen mert fosok. de így meg nekimegyek mindig valaminek akkor meg elkezd rámrohanni oszt kitépi a belemet a fejemet meg lecsapja a fődhő

Jöhet az Insane fokozat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)