- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
Tierce #33973 üzenetére
markold fel a lovet azt irany EuStock
ezt a szarfaszu bandat meg eletre felejtsd el Felcsutostol egyuttnem rossz business amit a GB csinal
ujabb összeeskuves....
kapsz egy TN number 2 honapig kovetheted izgulhatsz kulfoldi baratokat szerezhetsz levelezgethetsz addig a GB porgeti lovedat esetleg USD/EUR/HUF/CNY szent harmasanak negyeseben kerestek valamennyit.... az élmény megfizethetetlen csak 5,96-ert izgibizgi tapasztalattal gazdagodtál!
-
PNP
őstag
válasz
Tierce #33953 üzenetére
Nyilván visszajár a teljes összeg minden tétellel együtt. Olyan egyébként még a GB-nél sincs, hogy ingyen szállítás után behazudnak egy összeget szállítási költségre, hogy majd azt levonják a refundból. Írd meg, hogy köszönöd a próbálkozást, de tisztában vagy a feltételekkel, miszerint teljes refund van, ha nem kapod meg a rendelésed.
-
Lomas
tag
válasz
Tierce #33448 üzenetére
Nos, én úgy döntöttem, nem bosszantom tovább magam, a szembe szomszédom egyben a számlavezető bankom helyi igazgatója, reggel ő is égőket szerelt, meg én is, beszélgettünk kicsit, említettem neki a mérgelődésem, mire mondta, hogy januárban menjek be valamikor, és elindítunk egy chargebackot. tiszta hülye vagyok, mert még anno, mikor a a pénzügy Msc. volt a Corvinuson, még tanultam is róla, a kereskedelmi cégek félnek tőle, mint sátán a tömjénfüsttől, mer még valami, talán a Basel II. szerinti ráta is elő van írva, hogyaszongya' ha egy banknál eléri a pénzforglami egyenleg asszem' 1,5%-át akkor akár a bankkártyás fizetési módot is megvonhatják az adott webárúháztól, ráadásképp a paypal nem büntehet, azonban az adott ország területileg bankfelügyelete igen. Mivel a kis sárgák itt vámoltatnak, stb. és a német bankszektor kissé beleüti az orrát a Feucht-i történésekbe, hát, az ugye senkinek sem jó.
Szóval jön a karácsony, nem kellene ezen pörögni, csak világ életemben az idegesített a legjobban, ha át akarnak b...ni. Persze tudom, előfordul olyan, hogy elkallódik ez-az, csak a hülyítés ne menne, lehetne azt írni a Gearbest-es Faq-ban, hogy rendelést követő 60. nap, megilyesmi, ehelyütt megy tili-toli, én meg képes vagyok ennek alapján megítélni egy céget, hogy érződik az inkorrektség, illetve a következetlenség, ami nem jó. Alin baromi sok szirszart rendeltem, egyszer volt vitás ügyem, eladóval nem boldogultam, ali bírósághoz fordultam, oszt' seperc alatt rendeződött, még a hibás terméket sem kellett visszaküldeni. Itt meg a 2. rendelésemnél belefutok ilyenbe, és ezen kívül még 2 db futó rendelésem van, összesen kb. 900 $ értékben, és az azért nálam is eléri az ingerküszöböt.
Szóval ne bosszankodj, ráérsz később is, Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok neked, és mindenkinek! -
scourge
csendes tag
-
Lomas
tag
válasz
Tierce #33421 üzenetére
Nos, miután írtam nekik, hogy a helyi postánál nincs, és ezt ők is látják, mert még Magyarországra sem érkezett be, ezt a válasz kaptam:
Kedves ....!
Köszönöm a türelmed.
Őszintén bocsánatot kérünk minden kellemetlenségért és késedelemért.
A magyarországi posta helyett a legközelebbi helyi DHL-be kell menni.
A logisztikai információk nem szinkronizálhatók.
Megkerestük a logisztikai céget, hogy ellenőrizze, a hajózási ügynökség azt mondta, hogy a csomagja megérkezett a rendeltetési helyre, kérjük, forduljon a helyi DHL-hez, hogy minél hamarabb vegye fel a csomagot.
Általában a csomagot elküldjük a legközelebbi DHL-nek a címed köré.
Tisztelettel kéri a legközelebbi helyi DHL-t, hogy ellenőrizze a pacakge-t.
Elnézést kérünk az általunk okozott kellemetlenségért.
Ha segítségre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk bármikor.
A GearBest kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván!
dédelget
GearBest Ügyfélszolgálat
http://www.gearbest.com/Mi a bánatom ez? A magyar DHL tudhat a DHL Deutche Post-os szállításról? Lehet, hogy a Magyarországon ismert DHL szállította a csomagot? Mit kezdjek ezzel? Gondolom ez is egy formalevél, kapott ilyet valaki?
-
Robi975
újonc
válasz
Tierce #33291 üzenetére
Szia!
Én is ugyanígy jártam, 12.01-én elküldték a csomagom Feucht-ból, azóta semmi, nyoma veszett. Beszéltem a postával, szerintük nem érkezett meg az országba, próbálkoztam a DHL-nél, ők semmit nem tettek az ügy érdekében, írtam a Gearbest supportnak. Onnan a szokásos halogatás, jó-e a cím, érdeklődjek a helyi postán volt a válasz. Legutóbb csütörtökön írták, hogy kérnek 5-7 munkanapot a kivizsgálásra, és ha dec. 26-ig nem jön meg a csomagom akkor megoldásokat kínálnak.Paypallal fizettem, de szállítási biztosítást nem kötöttem. Igazából nem hinném, hogy megérkezik ennyi idő után, remélem a meg nem kötött biztosítás ellenére visszautalják a teljes összeget.
-
havri1
félisten
válasz
Tierce #33230 üzenetére
UA a kettő
Én is nézegettem régebben, először azt hittem az egy másik város, de nem találtam róla semmit se, szvsz ez a szó egy folyamat, vagy egy állapot/raktár/helyszín egy kategórián belül. Nálam a trackitonline-s nyomkövetőn a DENUEB meg Feucht ugyanazon időpontokban szerepel. -
Tubk
csendes tag
válasz
Tierce #33224 üzenetére
Izgulni lehet, csak amig le nem jár 60 nap, utána már jogosan kezded el visszaigényelni, addig csak feleslegesen rágja itt magát az ember ezeken a dolgokon szerintem Vegyes, elveszhetett mert hát volt rá példa, meg is jöhet még mostanira 2 hónapot rászámolva mert erre is volt példa. Ülni kell és várni, postát csomagküldőket kb értelmetlen zaklatni ilyen állapotban lévő csomagoknál, ők se látnak többet nálad, ők is beirják rendszerbe a TN-n és elmondják ugyan azt amit te látsz
Ez meg az enyém
-
válasz
Tierce #33224 üzenetére
11.11-es akcióba rendeltem én is a laptopom és nekem is úgy jött, hogy Németországban vámolták és a német dhl átadta a magyar postának és úgy kaptam meg 12.08.-án szombat reggel a csomagos postástól... Ma reggel jött egy email a gb-től, hogy vegyem át a csomagot, mert visszaküldik lassan. Írtam nekik, hogy már átvettem és megelégedéssel használom.
(#33222) INGJOKE
Erre senki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest