Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Imi1981 #28003 üzenetére
csak a fele infó hiányzott a boldogságodhoz, azért nem értesz semmit.
22 euróig adómentes, de ha a kiszabott adó mértéke 10 euró alatti, akkor azt nem kell megfizetni.
ebből az következik hogy 37 euróig tudsz rendelni, mert ennek az adóköltsége még kisebb lenne mint 10 euró. ez dollárban kb 45. ez a része havonta változik, van egy fix váltószám erre meghatározva, és egész hónapban azzal számolnak. -
azbest
félisten
válasz
Imi1981 #28007 üzenetére
Az, hogy kérnek-e igazolást nem attól függ, hogy mennyiért rendeltél. Ha értékesebb dolognak tűnik a röntgen alatt, akkor mindenképpen bekérnek igazolást. Akkor is, ha 5 dolcsi van a csomagra írva, mert az sokszor kamu. Szóval, ha kínából rendelsz, akkor előfordul, hogy foglalkoznod kell papírmunkával is.
-
kigyi_23
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz
Imi1981 #22237 üzenetére
Nézd meg a sz.gépről és ott látni fogad a valóságot még így sem 100%-s. Van amikor írja, hogy van de sz,gépről rögtön feldobja, hogy honnan rendelhető. Droid alól furfangos.
Linkeld a mobilt megnézem.
Itt keresgéljél -
-
-
nadragulya
csendes tag
válasz
Imi1981 #13325 üzenetére
Csak hogy világos legyen: a NAV (vámhatóság) a szabad forgalomba bocsátás (vámkezelés) során szabja ki az import ÁFA-t is! A számlával igazolt vételár (benne a szállítás és biztosítás összege is)+ vám összege alapján. Mivel ezeknek a kínai számláknak a valósághoz majdhogynem semmi köze sincs, bekérhetik a vételár átutalást, stb. és az alapján vetik ki.
A beérkező motyót vám elé kell állítani, valamilyen formában vámkezelési indítványt kell tenni, ezért kér a szállító, szállítmányozó díjat.
Én nem mennék bele a saját magam vámkezeltetem magamnak történetbe, csak ha kiválóan ismerem a vámjogszabályt, remekül tudok tarifálni, sok felesleges időm van és kötél idegzetem.
-
bazsimano
őstag
válasz
Imi1981 #13332 üzenetére
szia nyugodtan lehet kerdezni
szerintem itt mindenki snagyon segitokesz
szoval ahogy silent kollega mondta, ha fennakad akkor majd szolnak, hogy kuldjed be a doksikat. es az alapjan eljarnak. ha kell barmi segisteg az ugyben...akar privatot is irhatsz h ne offoljunk!más: na annyira siettem egy rendeléssel h hagytam registralt sztllitason...most gyorsan kertem a rendeleset torleset es a refundot a walletra...remelem holnap reggelre meg is csinaljak ... meg ha hetvege van
-
fenky
tag
-
hevizms
addikt
válasz
Imi1981 #13296 üzenetére
Miért csodálkozol?
Ezt is írtam korábban hogy a regisztrált NL nekem eddig kb 2 hét szokott lenni.A magyar vamosokon múlik hogy itthon mennyi idő alatt kapod meg.Lehet pár nap meg hetek is.
Én 2 nappal előtted rendeltem ugyanilyen tvboxot.Az enyém 31-ike óta van a magyar posta szerint itthon,de a trackitonline-on meg az látszott hogy 30-án.A posta nyomkövető meg 2-án hozta a bejegyzést.Ez így működik.5 napja nem történt az enyémmel sem semmi. -
hevizms
addikt
válasz
Imi1981 #13292 üzenetére
Neked már többször is lett ajánlva és használtad is a trackitonline-t.Most miért nem nézed meg?
Megnézzem neked?
Tessék:Rendes NL trackinged van,az valós eseményeket mutat.
A tied megérkezett az országba 2-án.
A Magyar posta nyomkövetője kicsit később szokta regisztrálni ezt a dolgot.
Ne izgulj megvan a csomagod.Most majd ücsörögnek rajt a magyar vámosok 1 hetet,aztán megkapod. -
bazsimano
őstag
válasz
Imi1981 #13129 üzenetére
na vegul felajanlottak a teljes refundot! csak a pontjaim vesznenek el! vicc az egesz...na mnindegy...ez van...
Imi1981: az csak annyit jelent, hogy ajanlott kuldemenykent fog erkezni, ahogy az a téma osszefoglalojaban irja:
"Holland posta (PostNL): A TN-el a Kínából történő feladástól egészen a Magyar Posta által történő kézbesítésig tudod követni a csomagodat. A TN R-el kezdődik, ezt egy betű követi, majd 9 szám, majd egy NL betűkombináció. Pl.: RS123456789NL. Hivatalos TN, a Magyar Posta rendszerében is látszódik."meg nem indult el egy par nap kell neki, hogy elinduljon a ragszam kovetes! mondom raersz...nem kell minden percben nezegetni
-
bazsimano
őstag
válasz
Imi1981 #13109 üzenetére
Igen ez lenne az a level! Majd egy par nap mulva ha nagyon erdekel h merre jar a csomagot akkor az rsxxxxxxxNL szam alapjan meg tudod nezni valamelyik csomGkoveto oldalon(trackitonline pl)
Nem tudom milyen kartyat adtal hozza a paypall accountodhoz de gondolom sima betetiu kartyat hiszen akkor ha nuncsen penz a szamlan akkor nem tudst fizetni...ha hitelkartya lenne akkor ugye a hitelkeretig tudsz nyujtozkodni...
Na akkor most tessek hatra dolni es varni
A tobbi amit a my orders alatt latsz az teged ne erdekeljen...hagyJAD! -
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #13109 üzenetére
Amúgy mielőtt sikerült a rendelés volt pár próbálkozásom de nem volt elég pénz a kártyán(és addig ezt nem vettem észre) és van 2 paypal és egy kártyás próbálkozás ami nem sikerült de ott vannak az My orders-ban !Azt tudom én törölni? Tegnap azokra már nyomtam egy canceled-et de még ott vannak . Remélem mikor a fizetésem ráutalják a kártyára nem vonják le ezt a 3 tételt ??
-
bazsimano
őstag
válasz
Imi1981 #13085 üzenetére
Szia!
Ha majd megakada a vamon akkor majd latni fogod na meg ertesitenek is. Az egy automatikus level amit kaptal. Ha a termék raktáron van, akkor elég gyorsan postára szokták adni, na arrol is fogsz kapni egy levelet a gmailes postafiokodba, es valami ilyen lesz a tárgya: "Great News: Your Order W160xxxxxxx0 has been shipped out " azaz az xy számú rendelésedet elküldték!Elvileg majd egy ragszámot vagy TN számot is kapsz, és majd követni tudod a csomagodat h merre jár...nem tudom,hogy fizettél-e a szállításért vagy az ingyenessel küldték...én mindig az ingyenest választom...semmi gondom nem volt eddig vele és elég gyorsan megérkeztek (7-14 nap átfutás..)
szerk: bocs csak tegnap mar elmentem aludni es nem tudtam mar valaszolni!
Más: na megírtam a reklamációt, hogy rossz termékedtek küldtek
erre Lis (lány vagy fiú) ezt már nem tudom felajánlott 2 dollárt
) na mondom neki, hogy ne szórakozzon...vagy full refund vagy rendes termék...csakaz a baj, hogy megint szívok mert a pontokat ugye nem refundoljak ilyen esetekben...na uh a jó termék lenne a jó!
-
bazsimano
őstag
válasz
Imi1981 #13080 üzenetére
szoval a 2500 forint az a vamkezelesi koltseg ha azt a posta csinalja...a dhl vagy egyeb szallito ceg az dragabb ha jol tudom. ahogy mondtam az afa az a 33 dollarnak a 27% lesz...ha 290es dollarral szamolunk akkor olyan 12520 forint plussz a 2500 forint...
ahogy latom e szeirnt sikerult a vasarlas...most varni kell
majd kapsz egy emailt amikor feladjak a termeket! -
bazsimano
őstag
válasz
Imi1981 #13077 üzenetére
ha annyira nem megy az angol akkor probald atallitani a nyelvet a chrome forditojaval magyarra ...
amugy ha be vagy jelentkezve akkor jobb oldalt kattints a nevedre vagy allj fole es a my orders / rendeleseim menupontot nezd at...ott latod majd miket vasaroltal.
afa hatar 20-22 usd...vagy eur? na mindegy a lenyeg, hogy a kornyeken van..ha 10e forint volt a termeked akkor szamolj ra 27% plussz meg a vamkezeles ha a posta csinalja akkor 2500 huf!
tehat olyan 15ezer mondjuk.fizetni majd a postasnak vagy a postan attol fugg, hogy hol veszed at. Amugy erdemes ahogy ajanlottak atolvasni a tobbi forumot meg az osszefoglalokat. ott minden info megvan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- AM 5 lapok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest