- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Sword
tag
válasz
ribarszki #32631 üzenetére
Akkor jó. Csak azért értetlenkedek, mert ilyen üzenetet még sose kaptam a GB-től, pedig volt már bőven rendelésem, ami Szlovákián keresztül jött. Az üzenetben meg azt írják, hogy vegyem fel mihamarabb a kapcsolatot, keressem a csomagom. De akkor várom, hogy hozza a postakocsi.
-
Lazika
senior tag
válasz
ribarszki #32584 üzenetére
Ajánlottak 200 Gb pontot ami 4 dollár, hogy kárpótoljanak...
Mondtam, hogy nekem a telefon kell. Holnap tudok csak menni a bankba. 30 napon belül leszek még elvileg visszaadja a bank a pénzt simán 30 nap után meg utána is néznek. 180 napig lehet visszakérni bankon keresztül.
-
havri1
félisten
válasz
ribarszki #32436 üzenetére
Ez még nincs eu-ban sztem. Vagy ha beért, még nem került feldolgozásra. 1Tracking a kinti nyomkövető, ezeket az adatokat szinte semelyik tracking nem látja.
Ha itt feléled (Onnan másr a posta nyomkövetése is látni fogja), onnan lesz izgalmas.Itt az enyém, ilyen szállítással, ami már beért.
2018-11-06 indult meg, 2018-11-09 -én érkezett EU, addig semmi nem látta.
Ez meg a telefonom, ami úton, ugyanígy : [link]
-
-
Tony21
tag
válasz
ribarszki #32062 üzenetére
De, kéne értesítőt dobni.
Jártam én is úgy, hogy nem dobtak semmit.
Az volt a szerencsém, hogy rendes trackingje volt a csomagnak így mikor kíváncsiságból ránéztem hol jár, láttam, hogy sikertelen kézbesítés miatt a postán ül.
Slusszpoén, hogy olyan címre kértem, ahol mindig van valaki.
Tehát nem nyomták meg a csengőt és nem írtak értesítőt sem. MP 2018 .... -
azbest
félisten
válasz
ribarszki #32062 üzenetére
de, 5 vagy 10 napig átvehető a küldemény, ha nem talál otthon. Viszont, most arról van szó, hogy a kézbesítő azt jelölte, hogy rossz / nem létező címzés. Ez lehet azért is, mert mondjuk megsérült a felirat, de lehet azért is, mert nem találta meg a helyet.
Mostani irodában volt olyan, hogy úgy fordítottak vissza levelet pestre, hogy a posta épülete ugyanebben a tömbben van és elvileg hivatalosan ugyanaz a házszám is, mint a postáé. Gyakorlatilag meg a keresztező utca szerint is van házszám és arra írva talál meg. A ház oldalán nagy betűkkel ki van írva az irodaház neve. Azt szoktam még ráíratni a címzésre cégnév helyett, mert csak mi vagyunk benne és a cégnév táblát talán nem veszi észre az ajtón.
Úgy kell címezni, hogy egy ovodás is megértse, amilyen gyakran cserélődhetnek a kézbesítők.
-
válasz
ribarszki #32051 üzenetére
Eddig telefon, tabletek tüntek el amiket én tudok.
Most nekem is feuchtba van a porszívóm, remélem holnap már azt látom célországba megérkezett.
Ha nem akkor jön a hétvégi idegeskedés.Pedig mondtam nekik, hogy a kisebb értékes cuccot rakják nagy dobozba, de 2 napja jött egy telefon, simán zacskóba.
Ismét teszek nekik javaslatot. -
azbest
félisten
válasz
ribarszki #31795 üzenetére
nem tudom, hogy ez mennyire egyedi dolog nálad, de a hivatalos xiaomi márkaboltok sem kapnak árut, mert a xiaomi bekeményített. Próbálják kontrolálni, hogy csak a velük szerződött (tejelő) cégektől lehessen megvenni a cuccaikat, ezért átszervezik az értékesítési láncot. Azt nem tudom, hogy ez mennyire érinti a kínai üzleteket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest