Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Megakadni valamibol, az egy dolog, CSALASSAL, a tudas megszerzese nelkul diplomat kapni, egy masik :)
Kepzeld el, az ilyen emberek miatt van rosz hire az iskoladnak... Talalkozol egy szakmabelivel (tegyuk fel, rogton a diplomaosztod utan) , az belekerdez a ''matek4''-be te meg csak ulsz ott tatott szajjal.Kepzelheted hogy ezek utan mit gondolnak :)
Ja, hogy erre senki sem fog soha rakerdezni, meg nem lesz ra szukseged?:)
Jo neked, hogy ilyen nostredamusi kepesegekkel vagy megaldva :)
Az onerzetes szovegedre meg nem vagyok kivancsi, a diakok nagy resze nem apuka penzen jar iskolaba, es nem ugy kap diplomat, hogy minden nehezebb vizsgajat massal iratja meg.
''Mindenhol lehet alibiből diplomázni!Főleg akinek sok pénze van rá!'' Ez meg kb akkora urban legend, mint az, hogy nem vesznek fel embereket munkahelyre GDF-es diplomaval.
Ha nem megy a matek, javaslom menj at ujsagiroi szakra, aztan utana go vmi bulvarlaphoz hirszerkesztonek, mert azokbol a szovegekbol sut ennyire a naivitas,es a butasag, mint a te irasodbol...
Btw 16 eves vagyok
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
Sztem inkább menj el magántanárhoz, eddíg én is igy csináltam meg a ''matekokat''.
Ha kell tudok telefonszámot adni. Elmész hozzá kb. 4x és utána 99% hogy sikerül a vizsga, kifejezetten GDF vizsgapédákat oldotok meg, volt már olyan hogy azt adták vizsgán amit nála megcsináltam.:DDD
Ugyhogy sztem korai még ügyeskedni, sztem mindenképpen probáld meg, nem olyan enhéz ez a mat-4!(a mat-2-höz képest:DDD)
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- SörcsaPH!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest