Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Dinap
csendes tag
Nem tudom kinek képzeled magad, hogy primitívnek nevezel! Na és ahhoz végképp nem értem hogy jössz, hogy lenézd az ápolónőket, a favágókat stb. Remélem nem egy 10-12 éves gyerek sokatmondó hozzászólásai örvendeztetnek meg!
De úgy látom itt mindenki olyan okos, és soha nem akadt még el semmiből! Gratulálok!
Minden vizsgámat megcsináltam, és nem is anyuka meg apuka pénzéből járok iskolába félévente 120 000 ft-ért, mint egyesek...
Ezzel a matekkal küszködök sajnos!
Ez a szöveg meg már annyira unalmas, hogy ezt meg ezt hallottam, meg itt írták, hogy gdf-es diplomával nem vesznek fel sehova... Olvasta már valaki személyesen a két szemével ezt a hirdetést???? Mert én még ilyennel nem találkoztam!!!! Mindenki csak valakinek a valakijétől hallotta!
Mindenhol lehet alibiből diplomázni!Főleg akinek sok pénze van rá! Nekem is vannak ismerőseim a műszakin meg a kandón, és ők sem vetik meg a segédeszközöket társaikkal együtt! Szóval nem kell a gdf-et általánosítani, a többi hely sem szent!
Egyébként meg tökre nem számít milyen és hány diplomád van a legtöbb esetben (persze vannak kivételek), hiszen manapság az tud érvényesülni, akinek jó kapcsolatai és ismerősei vannak!
Továbbra is várom, hátha van valaki aki segíteni tudna, nem csak ítélkezni felettem, mikor nem is ismer! Köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest