Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dinap

csendes tag

válasz KERO_SAN #11 üzenetére

Nem tudom kinek képzeled magad, hogy primitívnek nevezel! Na és ahhoz végképp nem értem hogy jössz, hogy lenézd az ápolónőket, a favágókat stb. Remélem nem egy 10-12 éves gyerek sokatmondó hozzászólásai örvendeztetnek meg!
    De úgy látom itt mindenki olyan okos, és soha nem akadt még el semmiből! Gratulálok!
    Minden vizsgámat megcsináltam, és nem is anyuka meg apuka pénzéből járok iskolába félévente 120 000 ft-ért, mint egyesek...
    Ezzel a matekkal küszködök sajnos!
    Ez a szöveg meg már annyira unalmas, hogy ezt meg ezt hallottam, meg itt írták, hogy gdf-es diplomával nem vesznek fel sehova... Olvasta már valaki személyesen a két szemével ezt a hirdetést???? Mert én még ilyennel nem találkoztam!!!! Mindenki csak valakinek a valakijétől hallotta!
    Mindenhol lehet alibiből diplomázni!Főleg akinek sok pénze van rá! Nekem is vannak ismerőseim a műszakin meg a kandón, és ők sem vetik meg a segédeszközöket társaikkal együtt! Szóval nem kell a gdf-et általánosítani, a többi hely sem szent!
    Egyébként meg tökre nem számít milyen és hány diplomád van a legtöbb esetben (persze vannak kivételek), hiszen manapság az tud érvényesülni, akinek jó kapcsolatai és ismerősei vannak!
    Továbbra is várom, hátha van valaki aki segíteni tudna, nem csak ítélkezni felettem, mikor nem is ismer! Köszi

[Szerkesztve]

• Bazsesz

őstag

Te aztán nagyon IQ-májer gyerek lehetsz.... Tudod Te egyáltalán, hogy mi az, hogy ápolónő? Vagy sejtelmed sincs róla? :(((

Az ápolónő hivatás nem feltétlenül primitív emberekre jellemző. Bár ezt Te is tudhatnád, ha valamelyik hozzátartozód az lenne. Ápolónők között vannak olyanok, akik tök nornálisak, és nem az érdekli őket, hogy a kis kávéjukat minden 15 percben meg tudják inni, mint egyes egyének...
    Én látom anyámat nap mint nap, hogy hogy jön haza a kórházból, és bizony van olyan nap, amikor úgy jön haza, hogy a betegápolás mellett nem jutott ideje nemhogy félórás pihenőkre, de még enni sem... Meg azért ha belegondolsz nem kis felelősség ápolónőnek lenni.

Nem csak olyan oldala van az ápolónőknek, hogy lesz*rom a beteget, és csak a kávém a fontos... Bár aki nem lát ebbe bele valamilyen szinten, az ezt nem is tudja...

Üdv: Balu

• AND1

őstag

Na ha erre minden ápolónő és hozzátartozója berágna :))

• DonLeo

senior tag

hagyjad, gdf diplomával úgysem megy sokra

Aktív témák