Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alx.Mercer #17 üzenetére
Nem tudom, hol láttál tavaly 220ezer körül 4070-et. Nekem a legolcsóbb verziót (Gainward Ghost) sem sikerült 240 alatt megtalálni.
Ellenben amikor kijött a 4070 Super idén év elején, akkor a 'sima' 4070 leesett 200-210ezer körülre, a Super pedig 250ezer környékén nyitott. Most pedig pl. az egyik boltban már van Super 230ezerért is (nem csak Gainward, hanem ASUS is). Vagyis annyira nem drágább tavalyhoz képest. Legalábbis ahol én nézem/néztem.
De nem vitaként írtam, hanem csak csaját tapasztalatot osztottam meg. -
Ugyanezt csinálták a 3060-nal: az 'alap' 12GB-os kiadása mellé nyomtak egy gyengébb GPU-s, gyengébb memóriás és 8GB-os verziót. Ott mondjuk a memória mérete sokat elárult. De a 4070Ti-t is 4080-ként akarták kidobni, csak volt egy felháborodás, és végül átnevezték. Ilyen ez a cirkusz. Ha épp nincs pont olyan alkatrész, akkor csinálják mással. Hogy az gyengébb lesz? Őket nem érdekli, hisz a pénzt megkapják ezért is.
-
válasz
hahakocka #10 üzenetére
Hát, pedig pont a 4060Ti-nál a 8GB-os éri meg (vagy pontosabban a 16GB-os nem éri meg). Gyártótól függően ugyanaz a kiadás 20-40e forint felárral rendelkezik a 16GB-os kiadás felé, miközben meg szinte semmi különbség nincs teljesítményben. Viszont a 4060Ti 16GB-os helyett meg mindenképp érdemesebb egy 4070-et venni, mert árban hasonló diffi van, csak felfelé, ellenben teljesítményben meg jelentős lesz a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest