- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Az, hogy neked drága és felesleges a Garmin, és jobb a Samsung, az egy hasznos vélemény lehet, segíthet annak, aki hasonló órákat keres és nem tud dönteni, hogy melyiket válassza. Viszont a "szarozás" semmit nem ad hozzá ehhez, ráadásul félrevezető, mert teljesen szubjektív benyomásokon alapul.
-
Fall-N
veterán
Nincs ezzel semmi baj, írom ezt úgy, hogy én is Galaxy Watchot hordok. Számomra nem lenne megfelelő, mert nem olyan sportot űzök, amire jó lenne. Konditermi edzésre elég a GymRun a WearOS-en. Biciklizni szoktam még, de arra meg ott a dedikált kerékpáros komputer. Galaxy Watch is tud kerékpárt rögzíteni hobbi szinten ugyanúgy.
Szar ettől a Garmin? NEM, csak nem nekem való.
-
HThomas
őstag
Szóval számodra feleslegesek a csúcs-Garmin szolgáltatásai, ellenben a Samsung megfelelő, sőt, néhány dologban jobb is (számodra). Miközben a Garmin drágább, mint a Samsung. Ezekből következne, hogy a Garmin "túlárazott", "buta" és "gagyi". Akárhogyis próbálkozom, nem tudom megérteni a gondolatmenetet.
"Manapság meg ki megy turázni powerbank és minden nélkül csak egy orával?"
Ki akar manapság terepen futva vagy túrázva powerbankkel szórakozni, ha egyébként megoldható anélkül? -
Bazsi84
aktív tag
Igen,ez nem okosóra,csak annak is megfelel.A fő profilja nem az,ezért mondtam,h nem te vagy a célközönség.Nekem pl tökéletes,amikor tudom,h visszaérek max 20 órán belül,de kell,mert rajta van az útvonal,ami nélkül nem találnék át a mocsáron.Illetve minden extra súly csak lassít,meg lötyög ahogy futok.
Mea culpa,igazad van,az amoledes nem solar panel.Egyel több ok,h ne amoledet vegyünk. 🙂 -
Bazsi84
aktív tag
Nem te vagy a célközönség,maradj a divatos okosórádnál.Majd ha kell egy eszköz,ami elketyeg napokat egy isten háta mögötti helyen is,vagy ultra módban heteket és nélkülözhetetlen,hisz nélküle eltévedsz,nem pedig az edzőteremben kell villogni meg mérni a semmit,akkor váltasz.A fekete "buta" részen tölt a solar panel.Mint a samsungod,ja nem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- GTA VI
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest