- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... sokat futok erdőben, ott nagyon jól jön ... "
Én (sajnos egyelőre) keveset, de nekem fix az útvonal, szóval én nem tájékozódási futást csinálok.
Sose próbáltam - szóval ez prekoncepció, - de szerintem régen rossz, ha futás közben kell az órát nézegetni (ilyenkor azért befigyelhet egy fa, kis gödör → bokaficam). A hang alapú navigálásnak látnám értelmét (inkább). Azt pedig a már a fapados FR-ek is tudják (hellyel-közzel). Na, egyszer már kipróbálom, hogy legyen róla némi fogalmam, milyen is ez utóbbi. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... az óra tömege is belejátszik ... " - meg lehet azt csinálni, csak akarni kell(ene): pl. egy kis minimális fém darab (ebbe megy a csavar), ami ragasztva van a házba,
Érdekes, hogy a kb. ~25e Ft-ért vett Honor Watch Magic-emen ezt meg tudták oldani ...Engem órán térkép totál nem mozgat. A franc se akar annyira miniben keresgélni. Plusz azon ugye fix. térképek vannak, míg egy Locus alá kb. bármit be tudok tenni.
Ilyen turn-by-turn navigációt pedig elvileg (sose próbáltam) az "olcsó" FR-ek is tudnak.Nekem ez az első Garmin-om. Minimális pénzbe került (~20e Ft) volt (mert ilyen céges kuponokkal ki tudtam egészíteni ...). Majd meglátom, hogy mi lesz X év múlva ...
#61 HSM
Ha már itt tartunk ...
Akkor azt mondod, hogy hiába lenne egy csini Fenix-em, - ami elvileg szerelhető - mégsem tudnám csak úgy otthon kicserélni az akkumulátort, mert gyk. a gyári beszerezhetetlen? -
HSM
félisten
"azon a ponton akksit is cserélhettem volna"
Azért gyári alkatrész beszerezhetetlensége miatt ez sem feltétlen ideális. Nekem legalábbis vannak rossz tapasztalataim különböző utángyártott akkukkal.
Órási plusz lenne, ha legalább ez pótlólag beszerezhető lenne gyári, de sajnos tudtommal semmi alkatrész nincs. Így marad az akku kímélés és reménykedés.Hiába jobb valamivel a térkép felbontása/színei, ha nem látod a napfényben?!
-
<Adamsky>
nagyúr
Igen, anno néztem, hogy a Fenix-ek már csavarozhatók. Nekem ennyit pluszban viszont nem ért meg "csak a szerelhetőség". Viszont tényleg szomorodjon meg a Garmin, hogy nem az összes órájuk ilyen.
Közben már a cikkben említett óra sem épp olcsó...
" ... jóval jobb felbontása. a térképnél ... "
Igen, ott tényleg nem árt(hat). Viszont a 265-ben pont nincs térkép, szóval ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több is van a Garmin új futóknak szánt óráiban, mint a fényes AMOLED kijelző, mégis ez a leglátványosabb újítás.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest