- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Williamgrant #9 üzenetére
Én próbáltam, minden esélyt megadtam a mobilnak, de nem. Pontatlanabb az útvonalrögzítés, lemerül, a kormányon bután néz ki, napsütésben kb. használhatatlan (amúgy szerintem a Garmin is, mert tükröződik a kijelzője), nyáron volt, hogy kikapcsolt a melegtől. Szóval aki tényleg havonta elmegy 1-2 órára, annak jó a mobil. De aki rendszeresen biciklizik és valamennyire érdekli a pontosság (megtett út, megmászott szint), annak nem jó a mobil. Aki meg komolyabban edz, annak tényleg elengedhetetlen egy ilyen eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy év után dobta csak piacra a Garmin az Edge kerékpáros komputerek új középkategóriás szériáját. Érdemes volt várni rá?
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest