- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
27-es hozzászólásomban írtam, h meghalt a tápom egy villámlás után.
A tápot 2 nappal később bevittem a Számítógépházba, h ott van szervíz.
mondtam a srácnak, h a biztosító fizetne, tehát jó lenne egy szakvélemény. A gyerek azt mondta, h szakvélemény csak akkor van, ha javíthatatlan, mondtam, h ha javítható, akkor csinálják meg. Ez 07. 17.-én volt. A szervízmegbízásbvan nagybetűvel vannak a következők: "A javítási idő 5 munkanap, de az idő az alkatrész beszerzés miatt növekedhet!"
Azt mondták, hogy majd hívnak, eddig nem hívtak, így tegnap előtt bementem, és megkérdeztem, hogy mi a baja.
Az öregebbik volt bennt, és ő azt mondta, hogy tápot még csinálják, teljesen szét volt égve, cserélik a feteket, csak még nem akarja leadni az 5V-ot. Kérdeztem, h mégis meddig várjak rá, erre azt mondta, h nemtudja, aki szereli, elment szabadságra.
Ienkor mit tudok tenni? Mivel a biztosító fizetne, de már több mint 2 hete túráztatnak az 5 napos szervízeléssel!
Valakinek van valami jó ötlete? -
z0d1AK
nagyúr
ennyire előre nem gondolkodom még.
elsőnek azt várom, h mit mond a biztosító.
ha a régi tápot fizetni, nem az újat, akkor kérdéses, h elég-e neki a papír, vagy szervíztől is kell neki-e valami, vagy sem.
ha kell, akk megint kezdődik az ügyeskedés, mivel ha szerzek is garipapírt ill számlát, akkor is éredekes lesz, mert úgytom, h mistralos a táp, azmeg ugye megszünt. szal akk ledumálom a biztosítóval, h itt valameik szervízbe csináltatok valami látleltetet róla, aztán úgy jó legyen valahogy.
aztán a szervízbe, vagy boltba, ahol sikerül, lebeszélem, h adjanak egy papírt arról,h a tápot villám végezte ki, és kész.
elvileg ha rendesek a bolban, csak megcsinálják, hiszen nekik nincs pénzükbe, és akk én is jóljárok.
csak van oan bolt, aki megteszi
max megmondom, h akk itt veszem az új tápom, és akk ők is jól járnak majd -
z0d1AK
nagyúr
Beütött ma a ménkű, vagyis ha nem is az, de a villám az tuti...
pont 1 hete, h megjött a 400w-os enermax libertym.
nemsokkal töltötte az 1 évet, és már nem volt rá gari, de gondoltam csak jó minőség, és nem is nagyon lesz rá szükésgem.
erre ma hajnalban elég kemény vihar volt, kegyetlen villámokkal. az egyik pont 1 utcányira csapott be, ami okozott egy kis túláramot, és le is csapta a firellét. kihúztunk mindent a konnektorokból, és egyesével visszadugtuk.
elsőnek a hűtő volt problémás(ami végül mégsem, megy tovább...), aztán minden ment. munkába indulás előtt csak megnéztem a gépet is, és nem kapcsolt...
a tápnak annyi...
munka után haza, és első a gép, "csak" az 1 hete vett táp halt el.
holnap derül ki, h a biztosító fizet-e. azt sem tudom, h új táp számláját fizeti-e, vagy a régiét.
itt jön a bökkenő, h az enermaxnak nincs papírja...
esetleg ha van valakinek gari és számlapapírja, ami már nem garanciális, és felajánlaná, annak nagyon örülnék!
esetleg jelképes összegért megveszem!
kérlek titeket, valaki találjon meg vele, elég fontos lenne!!!
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest