- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddog
tag
beleolvastam az utolso par tucat hsz-be es orommel lattam hogy az aktualis ar levasarlasa nem olyan fasza (bar annyira nem olvastam vissza hogy megtudjam miert) velem is ezt akartak megetetni par eve a bluefishben egy ti4200-vel de valahogy unfrankonak tunt a dolog es nem mentem bele
a lenyeg:
egy fogyasztovedelmi ujsagban olvastam nehany hete hogy a garanciat az az uzlet koteles intezni ahol vettem a cuccot es ahol azt mondjak szakszervizbe vigyem ott sunyik
most meg vettem egy kamerat (zsenialis otlettel az electro world-ben engedve az alacsony ar csabitasanak) aminek azonnal behalt az aksija
a garanciajegyre ra van irva hogy barmelyik uzletukbe vihetem es pont egy ilyen uzlet esett utba
elso korben el akartak kuldeni vele oda ahol vettem mutatom hogy mit irnak es aszongya hogy ja tenyleg
aztan elkuldtek volna szakszervizbe
mondom: nem kotelesek veletlenul ok intezni ahelyett hogy en szaladgalnek szakszervizbe?
aszongya: itthagyhatom de ugy 1-2 honap
ja bocs
ez eszembe sem jutott hogy ilyen egyszeru kijatszani ezt a kotelezettseguket
ki akarja otthagyni a tok uj cuccot 2 honapra?
anyjukat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest