- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék - lassan 2 hónapja áll a szervizben a garanciális tabletem a nem hülye cégnél. Infót természetesen semmit nem kaptam. Ha jól tudom, akkor az egy dolog, hogy ha 15 napnál tovább tart a javítás, akkor tájékoztatniuk kell erről, de ha 30 napnál tovább tart a javítás, akkor pedig cserélniük kell a készüléket (vagy vételárat visszafizetni ha nem megy).
Nos, a kérdésem az lenne, hogy mi van akkor ha én ezt megreklamálom, kérem a cserét, de ők beijedve előkaparják a szervizből 2 hónap után, hogy na, nesze, akkor itt van. Elállhatok ilyenkor az átvételtől és ragaszkodhatok a cseréhez - mivel én már írásban korábban jeleztem a csere iránti igényemet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest