- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet05
aktív tag
válasz
BeLucZ #113014 üzenetére
A turbo módot általában hanyagoljuk, bőven elég a performance, vagy ezek szerint a silent is.
Én csak azért említettem az AC anomáliát, mert volt rá példa, hogy egy frissítéssel összeakadt valami, és érdekes mutatványokat csinált (csak az AC uninstaller oldotta meg, utána tiszta telepítés - nálam anno 2 alkalommal volt ilyen, egy Strix G17-nél), de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Nálad ez gond. Ha a hőfokok rendben vannak, akkor nem is lehet problémának tekinteni.Az új széria ár/érték aránya borzalmas, ebben nincs vita.
Még most is vannak itt a topikban olyan fórumtársak, akik DTR géppel tolják (Clevo).
Új 4090-es gépet vett(ek) 1M-környékén, ROG Scar-t, ha jól emlékszem talán Ubul86-nak sikerült kifognia az akciót.
-
peet05
aktív tag
válasz
BeLucZ #112968 üzenetére
Ott valami nem kerek. Ha Silent opciót kapcsolsz, akkor visszavesz a teljesítményből, és a hűtésből.
HWInfo-val monitorozd a hőmérsékleteket, nehogy meglepetés legyen a vége (ezalatt azt értem, hogy ha "bug-os" lett az Armoury, egészséges hőmérsékleteket mutat, de valójában izzad a proci/vga, ami hosszútávon nem jó).
AC-ben, vagy G-Helperrel csinálhatsz magadnak külön ventiprofilt, ami Neked megfelelő tartományban mozgatja a hangorkánt.Az 5090-es árakat összevetni 4080-as árakkal nem korrekt, mert a Te géped is anno 1,2M környékén nyitott, és ez még nem a 4090-es verzió, és "csak" Strix, nem Scar, Zephyrus - 4090-es Scar-t csíptek meg itt páran a topikból emilio' környékén, az jó deal volt.
Gyorsan hozzáteszem, hogy szerintem is túlárazott a mostani garnitúra, de azért márkán belül is van több kategória, ami tovább növeli az összeget+jelen gazdasági helyzet.. -
PedroPascal
őstag
válasz
BeLucZ #112968 üzenetére
Thunderbolt 5 talán alkalmas lehet külső VGA-hoz. Silent módban leginkább a CPU van folytva a GPU nem. Játékra eleve a turbo ajánlott gyártó szerint de az hangos. A normál mód simán válalható legalább is az én gépemben. Az a kis + mindig is sokkal drágább volt ez ilyen.
-
PedroPascal
őstag
válasz
BeLucZ #112964 üzenetére
Nekem is 4080 van ugyan nagyobb gépben. Silent módban nekem szinte hangtalan ilyenkor is visz mindent de nem úgy mint normál módban. Normál mód még nem zajos, nem zavaró és ilyenkor jól ki is hajtja a vasat. Turbo mód már valóban zavaró és szinte nem lehet észrevenni a teljesítmény növekedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- XPRO Wood fa állvány / stand / riser (laptop, macbook, tablet, ipad)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest