- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schafranek
tag
válasz
xhege #108592 üzenetére
Nem egy eget rengető problémáról volt szó, azonban elgondolkodtam, ha ezt meglépik, mire képesek még?
Rendeletem egy noteszt, ami meg is érkezett. Csak később, derült ki, hogy a gép nem hazai lokalizációval rendelkezik, ami számomra nem jelent problémát (a mostani AW M16 R1 az USA-ból érkezett, majd honosítva lett).
A billentyűzet át volt matricázva (minőségi munka volt), vm. a doboz oldalán jól látható volt, a tapétavágóval történt kimetszés. Nos itt volt a billentyűzet ,,nyelvezete".
Mint fentebb utaltam rá, a lokalizáció és az átmatricázás nem volt gond, de az már igen, hogy erről ,,elfelejtettek" tájékoztatni. Az ilyet nem szeretem, ez sumákolás.
Régi történet, nem tudom, hogy ilyen furfangos dolgokat tesznek-e még, mindenesetre azóta kerülöm a céget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest