- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoeniҳ
tag
válasz
atteee #37156 üzenetére
Biztos csak én látok mindenhol rémeket főleg, mert az én gépem is (más márka nem releváns) ilyen hibával kezdte a haldoklást. 3d mark , furmark ilyesmi lefut? Nekem egyébként sajna gpu csere lett a vége szóval én a te helyedben visszavinném indoklás nélkül nem szórakoznék a szervizzel és vennék máshol egy ugyan ilyet.
Ha már új gépet veszek ne azzal kelljen már szórakozni, hogy egyből szerviz, ráadásul ott nem fognak neked R6 Sieget tesztelni, hogy megy-e. Lefutattatnak egy előbb leírt tesztet megy 5-10 percig és pipa nincs semmi baja visszakapod. -
MaxxDamage
félisten
válasz
atteee #37198 üzenetére
ADWCleaner, HitmanPro, RogueKiller amiket javaslok /így szépen sorban/
-
Darth_Revan
veterán
válasz
atteee #37194 üzenetére
Kicsi a választék, nincs jobb választás, mert ami jobb lenne az túl van árazva óriási mértékben.
Ez a gép meg gyárilag rossz, nézz meg akármilyen tesztet TUF/Hero/Strix laptopról, az összesben 2 dolog egyezik:
- rohadt hangos
- rohadt forró a cpuSajnos a gép amit te vettél sem azért került olyan sokba, mert jó, valójában az egyik legrosszabb gép, ráadásul még drága is.
-
-
Darth_Revan
veterán
válasz
atteee #37187 üzenetére
Szokásos Strix/Hero/TUF hulladék minőség.
Én visszavinném.
Pár hét és lehet ennyiért vagy lehet még olcsóbban is ilyen tudású Acer Helios 300-at venni, aminek fényévekkel jobb a hűtése.Sőt, ha nem tudsz várni akkor 15.6 modellben már most is tudsz venni GTX 1660 Ti+ (minimálisan gyengébb, mint az RTX 2060) 9750H-val szerelt változatot az USA-ból 440.000 Ft-ért (27% ÁFA-val és szállítással, a vámeljárást a bolt intézi). 2 hátránya viszont az, hogy amerikai feliratos billentyűzet (magyar betűket is tökletesen ír, csak niincs ékezetes karakter címkézve rajta) és Magyarszágon 2 év helyett csak 1 év háztól-házig garancia.
Nem tudom mennyiért vetted, de én 500k-t sem adnék a GL704GV-ért. Ha jól látom 600k körül mozog ez az ASUS gép, az új Helios 300 9750H + GTX 1660 Ti 17.3" modell még Magyarországon is az extra haszonnal, kapuadóval és első szülött adóval is olcsóbb lesz ennél és minőség téren an ASUS labdába sem tud rúgni mellette.
-
MR007RM
addikt
válasz
atteee #37178 üzenetére
Ha jól emlékszem melegedős fajta ez is, de sajna nem vágom nagyon, nem nézelődök ez ügyben. Én a mostanim teljesítményét nézvén 1070 alá semmi kép nem adnám a helyedben vagy rtx 2060 alá, amennyiben nem rövid távban gondolkodsz. És persze vaspaszta KillHates nagyúr kezeivel.
Winnel kapcsolatban....a többiek megköveznek
Nálam a recept nagy baj esetén, torrentről leszed, felír dvd-re, majd belső vagy külső olvasóról feltol. Pendrive-ról még nem szenvedtem el. Gondolom az iso-t kicsomagolod rá, majd a bios-ban a boot -nál beállítod hogy arról indítson. A legjobb havonta egy másik hdd-ra átmásolni a még stabil rendszert és ha nagy baj van azt visszatolni egészben.
(#37180) MaxxDamage: Értem, már egyszer írtad hogy így szereted. Csak azt akartam ezzel mondani, ha véletlen nem találsz ilyet megfelelőt, az sem a világvége.
Még annyit, vigyázok és tanulok , csak mindig máshogy szívok.
Jelenleg kurva jó a hűtésem. Ebben a melegben a gpu 34 a cpu 37 fok alapon.
-
MR007RM
addikt
válasz
atteee #37164 üzenetére
De ismerős ez a hibaüzi...
ilyen nekem is volt korábban kékben és sárgában még inkább, mert hogy a kártyám a sárgáktól van....szal echte Kínai.
Most így hirtelen teljesen máshol jár a fejem, keress rá az alatta lévő hibaüzenetre (nvlddmkm.sys). Az biztos hogy nem a vga rossz. Itt valami kompatibilitás kaki van.
Majd töröm a fejem én is mi a mák. Pl Van egy játék SWBF aminél vsync 60 felejtős, csak max képkockákkal hajlandó futni, ellenkező esetben kifagy...valami szinkron gond lehet passssszzzz. -
Darth_Revan
veterán
válasz
atteee #37164 üzenetére
A videókártya driver hibát jelez, összeomlik és kékhalált dob.
Jobb esetben csak driver hiba, rosszabb esetben hibás a videókártya.
Indítsd újra a gépet csökkentett módban majd ezzel töröld le az Intel és az NVidia drivert is! [link]
Ezután tedd fel ezt az Intel VGA drivert: [link]
Ezután tedd fel ezt az NVidia drivert: [link]
HA hibát dobna a telepítő, akkor ezt tedd fel: [link]
Windows-ból amúgy a legfrisebb, 1903 van fent ?
Az a grafikon amúgy pont azt nem mutatja amit kéne, a hőmérsékleteket.
Ezzel tudod nézni a hőmérsékletet.
De a BSOD alapján VGA hiba első körben.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
atteee #37156 üzenetére
Drivereket újra raktad? Ha optimusos gép akkor tedd fel a legújabb intel drivert is a legújabb nvidia driver mellé.
Ha meg most ezek vannak fent, akkor az ASUS oldalán levő intel és nvidia driverrel is próbáld ki.Ventillátor gyanúsan halk volt, próbáld az ASUS szoftverében a Turbo módot bekapcsolni.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
atteee #37137 üzenetére
Hőmérséklet mennyi játék alatt töltőről?
Azonnal kifagy?
AKkuról jelentősen vissza van véve a teljesitmény, első körben arra gondolnék, hogy túlmelegszik a gép töltőre dugva játék alatt.
Strix/hero/Tuf gépek hűtése hulladék gyárilag és sok utómunkával lehet csak elfogadhatóvá tenni. -
MR007RM
addikt
válasz
atteee #37137 üzenetére
Aksiról nem kap annyi áramot a lapos amolyan csökkentett módban jóval teljesítmény alatt fut minden. A kifagyás talán túlmelegedés, de sok más miatt is lehet. Akár a töltő meghibásodása......majd a többiek megmondják.
Jó lenne egy másik töltővel letesztelni hogy ezt ki lehessen zárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest