- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowi
tag
válasz
CzDani #65386 üzenetére
Csendesebb??
mi az istennek kell csendesebb??
én nem tudom ti mit néztek ilyenkor de szerintem ez az Alzás Legion 5 350-rt elég korrekt ajánlat volt. Nekem is van egy. nem hangos nem meleg , nem szar a minosége sem és nem is sipol.. persze nyilvan mindenben lehet találni valami hibát de uraim.. ez egy 1000 euros gép... magyar 3 év garival.. mutassatok már jobbat .. persze rendelhetsz kintről mást meg Legion 5 pro-t 400 euro plusszért .. de minek?? én gondolkodtam mindkettőn de szerintem ez messze best buy volt és marad is még egy darabig ennyiért..
-
gago1975
őstag
válasz
CzDani #65386 üzenetére
Szia.
Ryan1318 nak volt a 82JU003ACK és ez a Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H 16" | Ryzen 5 5600H | 16GB | 512GB SSD | RTX3060,6GB [NEU] 82JQ001HGE és ő határozottan azt írta nekem, hogy egyértelműen az 5 Pro mindenben jobb 100x.
Kijelzője, hűtése, anyaghasználata, anyagminősége egyszerűen összehasonlíthatatlan, annyival jobb.
Itt #65338gago1975 leírtam, hogy ő miért nem tartotta meg ezt a sima 2021-es Legion 5-öst.
Bánja is, hogy el kellett anyagi okok miatt adnia az 5 Pro-t -
-
echterion
nagyúr
válasz
CzDani #64683 üzenetére
Nekem nincs bajom a postával, csak némelyik kézbesítőjével (mint ahogy találkoztam szar kézbesítővel másoknál is, sajnos egyre több az olyan ember a világban, akik szarnak mindenre, főleg a munkájukra). Messze nem tökéletes, de ez esetben egy-két nap ide vagy oda nem számít. Postapontra szoktam kérni a nem sürgős cuccokat, ez meg bőven nem az, szal ráér.
-
-
-
válasz
CzDani #64526 üzenetére
Macbook bootcamp-el. 700 körül kapni már 16-ost
Kreatív munkára OSX. Wow-ra, meg MHW-ra meg windows.
Ha kell a csicsa is, akkor körberagasztom neked RGB szalaggalHa nem lenne policy nekem a Dell, akkor már rég 16-os MBP-m lenne Bootcamp-el.
szerk:
FőDudu ahogy írta; Razer! Ajánlom én is, csak fontos, hogy Advanced-et vegyél, mert a sima modelleknek nem az igazi a hűtése! -
FőDudu
veterán
válasz
CzDani #64526 üzenetére
Razer Blade 15.
Az a windowsos Macbook Pro.Ujjlenyomat gyujto, de egyebkent mindenben megfelel a kriteriumaidnak.
700k korul talan a tavalyi szeria fer bele - Advanced verzioban 2070 Super GPU-val.
Fem gep, mart aluminium hazban ahogy a Macbookok.Akkurol atlag netezessel kijon 6-8 ora belole.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest