- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Hát pajtás jól gondold ezt át, sajnos a TUF gépek nem a minőségről híresek. Darth_Revan fórumtárs írt cikket a FX505DU-ról tavaly amit szerintem az üzlet előtt érdemes elolvasnod. Még ha tovább adás is a célod, hát azért húzós. Nem tudom mennyi lehet a Meizu értékromlása, de együtt az asztali géppel még ha egy kiöregedett bulldozer is, akkor se éri meg szerintem. Ryzen 5-tel és 1650ti max-q-val most 280-ért lehet újan venni a medimarktban FX506-ot, de ahogy nézem hardveraprót 260-270 körül kínálják ezeket. Szerintem azzal a cserével nem te járnál jól.
-
wanted5
őstag
Túl részletes specs-t nem adtál, de számodra valószínűleg előnyös csere lenne, akármilyen szar is a Tuf. Mert valljuk be, az fx procik nem a legjobbak, VGA milyen van mellette? (arra a telefonra nem keresek most rá, de tudom hogy régebbi modell már, és nem horror áron volt anno)
És felmerül bennem a kérdés, hogy ő miért akarja elcserélni? 2 hétig simán visszaküldhette volna, ha nem tetszik, de még ha feldobja apróra is jobban jár szerintem. Kicsit fura ez nekem.
Más: Én a win frissítést addig halogatom ameddig engedi, igaz még egyiknél se volt ezelőtt se.
Maxx: szerintem azért egy apex 15 szerű géppel bőven el lehet lenni, főleg casual szinten, ahogyan itt a legtöbben használják. Most lusta vagyok megnézni, de 4-500 között már fullos ha jól emlékszem. OK, nincs mxm, bár nekem erre sose állt fel, mert szerintem az mxm-es gépben se cserélhető a vga. (amennyibe kerül egy új, akkor inkább eladom a gépet és veszek újat, és akkor nem csak a vga új, hanem minden és nem lesznek kompatibilitási gondok sem)
Szóval tény hogy kevés jó, elfogadható gép van emberi áron, de azért 1-2 van. Nyilván ez is felhasználás kérdése is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lightyear - befektetési app
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest