Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Hát pajtás jól gondold ezt át, sajnos a TUF gépek nem a minőségről híresek. Darth_Revan fórumtárs írt cikket a FX505DU-ról tavaly amit szerintem az üzlet előtt érdemes elolvasnod. Még ha tovább adás is a célod, hát azért húzós. Nem tudom mennyi lehet a Meizu értékromlása, de együtt az asztali géppel még ha egy kiöregedett bulldozer is, akkor se éri meg szerintem. Ryzen 5-tel és 1650ti max-q-val most 280-ért lehet újan venni a medimarktban FX506-ot, de ahogy nézem hardveraprót 260-270 körül kínálják ezeket. Szerintem azzal a cserével nem te járnál jól.
-
wanted5
őstag
Túl részletes specs-t nem adtál, de számodra valószínűleg előnyös csere lenne, akármilyen szar is a Tuf. Mert valljuk be, az fx procik nem a legjobbak, VGA milyen van mellette? (arra a telefonra nem keresek most rá, de tudom hogy régebbi modell már, és nem horror áron volt anno)
És felmerül bennem a kérdés, hogy ő miért akarja elcserélni? 2 hétig simán visszaküldhette volna, ha nem tetszik, de még ha feldobja apróra is jobban jár szerintem. Kicsit fura ez nekem.
Más: Én a win frissítést addig halogatom ameddig engedi, igaz még egyiknél se volt ezelőtt se.
Maxx: szerintem azért egy apex 15 szerű géppel bőven el lehet lenni, főleg casual szinten, ahogyan itt a legtöbben használják. Most lusta vagyok megnézni, de 4-500 között már fullos ha jól emlékszem. OK, nincs mxm, bár nekem erre sose állt fel, mert szerintem az mxm-es gépben se cserélhető a vga. (amennyibe kerül egy új, akkor inkább eladom a gépet és veszek újat, és akkor nem csak a vga új, hanem minden és nem lesznek kompatibilitási gondok sem)
Szóval tény hogy kevés jó, elfogadható gép van emberi áron, de azért 1-2 van. Nyilván ez is felhasználás kérdése is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iGO Primo
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest