- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryan1318
tag
válasz
Gergello #47393 üzenetére
Szia! Nekem is volt G731em g széria amúgy szerintem nincs rosszul összerakva ott ahol mutatja a csávó tényleg hajlik de a fémverziónál is. Viszont a palm rest billentyűzet abszolút stadbil meg becsukod nem hajlik meg ha a sarkán fogod akkor se akar eltörni. Nekem a ScarII sokkal jobban hajlot pedig annak fém volt a fedele de nehezebb is volt és ettől hajlot az alja is.
Kijelző 144hz gyönyörű volt 300nit.
Hőmérsékletek UV-Val tudsz nyerni elég sokat de ahogy mondták itt egy pasztázást megér nem is a GPU melegszik hanem a Proci.
De nekem maximum akkor is ilyen 87-88fok volt mikor megvettem. Hangja viszont van mondjuk melyiknek nincs. Csak ne a 120Hz vegyed nekem az volt de vissza küldtem mert eléggé bántotta a szemem. -
zsakadam
tag
válasz
Gergello #47393 üzenetére
Szia! Nekem a műanyagos G731 van (fekete). Szubjektív, de szerintem a full műanyagsága ellenére nagyon minőségi érzetet nyújt... Viszont a 731 "rugalmassága" az kb olyan, mint azon a videón, de engem nem zavar, ott jellemzően nem nyomogatom... Az enyém 144hz-es, jó a fényereje, szépek a színei… Hőmérsékletekkel még küzdök...
-
Ubul86
őstag
válasz
Gergello #47366 üzenetére
nitro 7 (9750H,1660ti,16 gb)
a régebbi ezt produkálta (bár nem tudom hogy folyékony fémet kapott -e novemberben laptopszalonnál, de utoljára akkor volt pasztacsere), az meg i5 7700,1050ti, 16 gb, meg ott ugye nem volt ilyen hogy 99%-ra levéve a proc, nem is tudtam hogy van ilyen:
jah és full ventivel 44 dba a vx15
-
-
matyee
őstag
válasz
Gergello #47321 üzenetére
Cserélhető, postával egy új topcase 40k és a szerelést se felejtd el. Akkor lenne 350, cserébe nem fényes. Szerintem a többség elviseli hogy fényesebb. Azért a szarrá kopott duma kicsit erős, sajnos ezek kifényesednek, nehéz ellene mit tenni, de nem lyukas és műszakilag is tökéletes. Ha rendelek alkatrészt lehet veszek hozzá, mert a szépérzetem zavarja, viszont azért az elég magyaros már ne is haragudj, hogy veszel egy makulátlan gépet (megjegyzem küllemre) és még adják szarért hugyért. Nyilván akkor nem ennyi lenne mint egy hasonló bga-s fostalicska, nem?
-
blue_23
senior tag
válasz
Gergello #47273 üzenetére
Korábban Digiprime nagyon precíz volt, ajánlom a honlapjukat ellenőrzésre.
Árukeresőbe beírsz egy típust, lesd meg a listából Digiprimenál is és 99%-ban olyan laptop lesz. Jelenleg csak 15,6 -os Scar III-at árulnak: [link]
Alapvetően ha Scar III keresel, akkor van keystone és 240 Hz kijelző. Ha hiányzik, akkor gyanús, hogy nem fémkeretes a kijelző..
-
válasz
Gergello #47168 üzenetére
Igen.
Igazából Dell termék lett volna szerencsésebb, mert akkor valamennyit jóváír a cég, lett is volna egy G7-es, de a gazdája sem tudja, hogy mit akar
A nagy Zephyrus annyira olcsó volt, hogy bűn lett volna kihagyni! Ajánlgattam Mikulásbának, de neki nem kellett, mert német billentyűzetes... Ennyiből nem úsztam volna meg még jóváírással sem egy ilyen hardvert, úgyhogy megvettem én. -
echterion
nagyúr
válasz
Gergello #46961 üzenetére
Ráadásul ha játékra kell, felesleges ilyen erős procikat venni. Látható, hogy a legtöbb játék simán elmegy egy kikapcsolt turbójú 9700-ason is észrevehető fps-csökkenés nélkül, így meg minek az erősebbnél erősebb cpu. Inkább vga-ra kell gyúrni, ott lehet nagyot bukni játékokban.
-
gago1975
őstag
válasz
Gergello #46902 üzenetére
Szia. Valós volt mert most Pzsolt1021
fórumtársnál van, hathatós segítségünkel, le tudtuk alkudni az árát is 370K-ra és szépen is muzsikál
, nagyon meg van elégedve vele. Igaz kell egy új paszta, és takarítás neki de még így is vállalható hőfokjai vannak.
Ezek azért egy közel 4 éves géptől szép eredmények.
-
MR007RM
addikt
válasz
Gergello #46788 üzenetére
Most azért kicsit csappant a bátorságom.
A múlt hónap elején rendeltem dizájn maszkot(szájkosarat...a kutyus nem adta az övét) horror áron. Pár napja jött meg. Nem az és emellé hiányosan. Egy vécétekercs árát sem viszi anyaghasználat minőségét tekintve. Reklamáltam a Paypal-nál fogják meg azt a bűnözöt, üssék agyon. Erre ők továbbították az egyeztetett megoldást. Küldjem vissza úgy ahogy kaptam a saját költségemen, majd visszakapom a pénzem. A bizonyítékok miket küldtem egyértelműek voltak, erre ők...
Hányszor kell még szamárfület növesztenem?
Koppantál?
-
MR007RM
addikt
válasz
Gergello #46780 üzenetére
A mostanimnál volt vám és áfa. Talán a feladón is múlik mit tüntet fel. Még sosem voltam feladó ilyen értelemben, nem tudom hogy megy, Ebay-Paypal együttes rendszer. Ha a vámnál tudják mennyi a csomag értéke akkor szívás. Biztos nem állnék le vele okoskodni mit hogyan, így is rájött az aggódás mi lesz ha refundolom. Vajon kompatibilis-e? Jött a kérdés.....persze hogy nem, te ezzel ne foglalkozz csak küld meg izibe jó lendülettel, a mester majd kezelésbe veszi.
Remélem karantén nem lesz. Egy kis Furmark visszafogott ventikkel majd alaposan leégeti a vírust a kártyáról. -
MR007RM
addikt
válasz
Gergello #46761 üzenetére
Akkor vegyük a jelent. 200(+ adó talán, hátha nem) pofon volt ez a mostani. Kiheverem, fel fogok épülni belőle. Kb 1 éve nem vettem semmit, és ha kell ezt is el tudnám adni jó pénzért. Mindent egybevetve nem volt ez nagy kiadás.
(Szervizelést ki hogyan azt ne keverjük bele, magánügy.)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Gergello #46727 üzenetére
Azt néztem én is, hogy RTX 2070 vs GTX 1080 tesztek alapján a GTX a nyerő (gyengébb CPU-val) mint az RTX 2070
GTX 1080 + I7-6700HQ ""VS"" RTX 2070 + i7-9750H
Fire Strike: [link] Fire Strike: [kép]
Time Spy: [link] Time Spy: [kép]GPU az erősebb a régi (GTX) és csak a CPU-ba van eltérés (score) de ha a GPU-t teljes mértékben "kihajtja" akkor felesleges az a mostani "csúcs" CPU...
-
-
Ubul86
őstag
válasz
Gergello #46492 üzenetére
igen, nem véletlen cseréltem ott is 8-ról 16-ra. Meggyőztetek
amúgy most valahogy semmi se akar összejönni, kiromed gerincpadot is venni akartam jófogásról, többen hirdették 30-40%-al olcsóbban (persze, mert használt), fél-1 évest. Házhozszállítással. Mikor odakerült a dolog hogy akkor házhozszállítás, már le is mondták, hogy hát ők nem kínlódnak vele, meg nem tudják dobozba beletenni, meg hogy kell házhoz szállítani XD , miközben meg bejelölték
kb 7 esetben volt ez ,most a 8.-ra várok, aki mondta hogy most több dobozból akarja összerakni a csomagolást neki
nem igazán az én hónapom most ez
-
Csigavair
tag
válasz
Gergello #46164 üzenetére
szerintem az horror árban lesz, azért sem vártam meg. mindenki brutál áremelkedéseket prognosztizál.
Egy füles alapján a z új tuf fx506 széria újgenes ryzennel+1660-nal 440-ről fog indulni.... akkor ki lehet találni a zephyrus-nak az indulóját. 500 alatt sehol nem lesz mindezt 2060max q-val. Egy mostani i7 9750h+1660ti-t 300-350 körül lehet meglőni 1-2 hónapos használtban. Sztem bestbuy. -
Csigavair
tag
válasz
Gergello #46160 üzenetére
Ezt én kihagynám .... ebben az árban sokkal jobb alternatívák vannak. nem mintha promózni akarnám a sajátomat, amit árulok de ha választanom kéne az y540-em és az msi között, egy percet nem gondolkoznék.
ugyebár a ryzen 7 azon verzója még igencsak nem acélos. Az RX5500 az meg... igen némely játékban eléri a 1660ti-t kb 2-ben a többiben meg többnyire egy 1650 szintjét sem éri el.
-
-
gago1975
őstag
válasz
Gergello #46075 üzenetére
Szia.
Most néztem meg, hogy a Xeon-1505M v5 illetve a I7-7700HQ között lehet e javulás.
Hát el kell, hogy keserítselek, nemhogy előre de inkább picit vissza lépés lenne.
A Xeon Skylake tehát 6th gen-es, míg a 7700HQ Kaby Lake.
Xeon-1505M v5 Vs I7-7700HQ
Órajelben pld 3,3Ghz vs 3,45Ghz.Megnéztem, összehasonlítottam a 1505M v5 legjobb gép [link] benchmark-ját a legjobb [link] 7700HQ-s géppel és ott is rosszabb volt.
Én nem biztos, hogy erőltetném.
Talán ha v6-os verzió lenne, de kérdés, hogy mennyi lenne az ár, te mennyiért tudnád (ha egyáltalán lehetséges) berakatni, illetve el tudod e adni a 7700HQ-s alaplapot.
-
echterion
nagyúr
válasz
Gergello #46075 üzenetére
Milyen gép ez? Csak mert ez egy bga-s Xeon, olyannal még nem volt dolgom. Még 775-ös időkben volt Xeon-om (771-esek, ó azok a régi szép idők, mikor mindenféle módszerekkel kellett a lábkiosztásokat machinálni, hogy menjen a cucc
), az tudta, amit az asztaliak tudtak. De az már nagyon régen volt.
-
MR007RM
addikt
válasz
Gergello #46027 üzenetére
[link] Most nem rég néztem megint.
Úgy mondanám visszaemlékezve mikor sokat tesztelgettük itt többen korábban a laptopjainkat, hogy egy nagyon picit elmarad az átlag 1070-es mezőnytől, de kb ott van. Szépen visz mindent a mai napig. Többször volt javítva.....a kondik cserélve lettek erősebbre, azok sem a gyáriak. -
echterion
nagyúr
válasz
Gergello #45821 üzenetére
Ajánlottam én valamit neki? Nem. Arra reflektáltam, amit állítottál, mert az nem igaz, igen komoly előrelépés az a konfig az előző konfigjához mérve. A noticsekkesnél látottaknál is komolyabb, mert egy sima 4 magos lock-olt procival van a gépe szerelve, ami nagyon sok esetben már kevés a játékokhoz.
Lehet kapni ebben az ársávban normális hűtésű gépeket is, csak szét kell nézni kicsit jobban a világban. Majd linkelek párat, ha gépnél leszek kicsit később. És nem, 2060-ast nem érdemes, mert minimális ott a difi, nem éri meg azt a pluszsoktízezer ft-ot, 2070-est meg nem kapsz fél misiért értelmes házban, hűtéssel. Most nem érdemes lapost venni, ez elég nyilvánvaló, gyenge a forint, túlkereslet van a HO miatt, drágák most a gépek. Használtan, gari nélkül meg bga gépet venni még 2-300ezerért sem fogok ajánlani senkinek, kivéve ha külön ezt kéri. -
-
válasz
Gergello #45808 üzenetére
Ezt akartam még írni,minek cserélni,ha nincs nagy előre lépés.Ha az kell,legalább 1070-ben kellene gondolkodni,az ilyen gépek újként is zsebbe nyúlósak-mint minden gaming gép általában.
Azariel : Vagy add el,tedd a meglévő kincshez amit érte kapsz és gondolkodj egy kategóriával feljebb,akár alig használtam már jó gépet ki lehet majd fogni-szerintem. -
válasz
Gergello #45754 üzenetére
Mondd meg neki, hogy ne szórakozzon, máshol a 4750-es ugyanennyibe kerül.
Pofátlanul alkudd be, hogy kifizeted a plusz 20$-t de akkor engedjen a postaköltségbőlVagy itt van 200+18-ért (DHL) egy alap konfig!
-
MR007RM
addikt
-
Gergő170
aktív tag
válasz
Gergello #45613 üzenetére
Autóval járunk, így hordozhatóság szempontjából tökéletes, még mindig kényelmesebb mint egy asztali gépet hurcolászni, viszont, a játék fontos szempont. Egy lapos hűtésben nem tündöklő gépet nem akarok lefőzetni vele, bár tény, hogy lolozna inkább, de GTA5 nem tudom mennyire megterhelő ezek számára, de továbbiakban akkor mindenképpen mérlegelünk.
-
gago1975
őstag
válasz
Gergello #45402 üzenetére
Ez így van, nekem is megvan még a g751.
Párom használja home office ra. A billentyűzet-monitor találkozásánál elöl-hátul a zsanér körül szívja be a levegőt.
Ezért is kell olyan sűrűn(6-8hó) takarítani+pasztázni.
Sajnos a vízszintes felületről könnyebben szívja be a port. -
Pocok256
veterán
válasz
Gergello #45338 üzenetére
Van olyan ami böngészőből is kihasználható... De itt egy gyors összefoglalás.
De ebbe nem fogok vitatkozni ez nem hit kérdése hanem tény. Mindenki annyit kockáztat amennyit csak akar. -
válasz
Gergello #45252 üzenetére
Mindenkinek szoktam ugatni, hogy szedje le és tegye a gép aljára, mert majd amikor el akarja adni ocsmányul fog kinézni: vagy felpöndörödik vagy a festék kopik meg körülötte, vagy kifényesedik, vagy ezek kombója. De a sznobok ott hagyják általában (régen én is ott hagytam, mert köcsög sznob voltam és akartam, hogy mindenki lássa, hogy i7-es gépem van. Most még nagyobb köcsög sznob vagyok, meg már szarrágó is; leveszem a matricát, majd eladás előtt visszarakom, hogy majd többért el tudjam adni a használt gépem 🤣😂🤣😂)
-
törölt tag
válasz
Én 14nap után (mikor már nem élhetek az esetleges elállással) rögtön leszedem minden gépről.
Egy régebbi asus gépemen (fém palmrest) rajtamaradt és évek múlva kezdett feljönni és zavarta a kezemet, leszedtem. Nos, a matrica alatt nem szívta ki a nap a fémet, teljesen elüt a többi, amúgy makulátlan külsejű résztől. Na ekkor döntöttem úgy, hogy azonnal kukázom őket.Volt már olyan ügyfelem, akinek a monitoron rajta volt a matrica, pedig belógott a képbe
-
Raymond
titán
válasz
Szerintem ebben hogy leszedi valaki vagy nem nincs sok racio. En mindenrol leszedek mindent de a laposokon ott vannak a matricak ahogy jottek. Mindegy hogy valami 200EUR netbook vagy a 2400EUR gamer noti, rajtuk vannak a gyari matricak ahogy az osszes tobbin ami arban a ketto kozott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest