- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vakablak93 #62283 üzenetére
Ez sem helyes.
Más meg kapja majd a visszevett felbontott cuccokat, ezzel kárt okozva a cégnek, (eladónak) az új felhasználónak, meg bosszúságot.
Értem én hogy van jogunk hozzá, de azért csak ésszel, nem direkt más kárára! Mert azért ez így indokolatlan. Vanank más módszerek is, pl youtube-on az értelmes tesztvideók -
Darth_Revan
veterán
válasz
vakablak93 #62205 üzenetére
Hát ilyen kiherelt gpu mellett nem igazán tud egy 140W-os 3070 mellett labdába rúgni, ha jovo biztosat akarsz akkor inkább a 3080-as változat.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #62205 üzenetére
Értem.
Megérhet annyit akár, de nem vennék rá mérget.
Ha ismered a teljes spec. gépet, kijelző panel, gpu, hűtés és megfelel akkor vágj bele.
Nekem nem felelne meg. -
Darth_Revan
veterán
válasz
vakablak93 #62201 üzenetére
Mire Magyarországra ér addig ráteszik az ÁFA-t, vámot, koronavírus adót, füstpénzt, kapuadót és az 1500 EUR ár hírtelen 2500 EUR lesz
A kijelző érdekes. Acer eddig ezt a géped QHD 165 Hz és FHD 360 Hz panellel promozta, azonban úgy tűnik más gyártóhoz hasonlóan ők sem jutottak FHD 360 Hz panelhez, ezért előtúrtak még pár 144 Hz-es panelt a fiók mélyéből
Bár lehet jobb is hogy nem azt a hulladék Sharp panelt használják amit az Acer is a G733QS-hez ....
-
Ubul86
őstag
válasz
vakablak93 #62201 üzenetére
simán, ha a hűtést helyre rakják. Engem a kijelző nem nagyon szokott foglalkoztatni, ha külső monitoron megy, a teljesítménnyel biztos nem lesz gond, egyes egyedül marad akkor a hűtés
-
válasz
vakablak93 #62139 üzenetére
Nálad semmi baj Te mester szintem matricázol!!
Én vagyok a balf@sz, hogy csak plusz 3 fps-t tudok kihozni ! -
DonDragonka
őstag
válasz
vakablak93 #62139 üzenetére
Hogy rohadna meg... Már bocsánat, de olyan piszok nehéz leszedni, főleg erről a hisztis műanyagról, dobozból kivéve a masina, úgy néz ki mint gyerekkoromban az ifjúsági szekrényem(még az Úttörő áruházban vettük), az volt így teleragasztgatva mindenféle Rambó, Rocky, Terminátor meg Moncsiscsi(azt a szenyó nővérem rakta be a killerek közé) matricával...
Szóval okozott némi fejtörést, hogy okés a matrcia lejött, még a ragasztó is, de nyomot hagyott a műanyagon, piszokul látszott, hogy hol voltak rajta ezek a bazári fityfenék, de végül rájöttem mi a nyitja és olyan szépen lekaptam mindet, hogy még nyoma se maradt. Semmi. Most szép letisztult minden, ahogy azt a tervezőasztalon kitalálták. Ha mondjuk valami koncepció lett volna benne, de neeem, semmi... Kb a legkisebb fiamnak is mondhattam volna, hogy "nézzed csak szentem, van itt pár matrica, dobáljad csak fel ahová tetszik. Persze, igen, jó lesz az oda is lelkem boldogsága, csak csináld nyugodtan... Nini itt egy WiFi6 cert levonó is azt neeeeeehhhe a többi közelébe, ott az a szép nagy üres rész a jobb oldalon, oda ni, arra figyel, nehogy középre kerüljön"
Gondolom most megint én követtem el szentségtörést meeeeeert ezek a matricák nagyon kellenek... Ki leszek én innen dobva... -
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #62099 üzenetére
Ertem amit mondasz
Valahogy megis a kulonbseg a lenyeg.En is elfogadom ha valaki DTR vonalra hajt mert epp kell a power a munkajahoz vagy maximalista a jatekok teren.
Max hordozza O, mert en kihajitanam az elso het utan.
Nehez mint a sar (nekem).(2kg koruli Razerhez nem vagyok hajlando vinni a tapjat, mert ugy mar nehez..... Pedig autoval jarok)
-
válasz
vakablak93 #61978 üzenetére
Azok jófajták
-
tomic
addikt
válasz
vakablak93 #61957 üzenetére
Értelek köszönöm a segítséget és az iràny mutatàst.
Pocok256 "Gyereket meg fölös felhozni ebbe a témába mert.hulyeseg" Neked!
Egy 65" tv-t nem tudok a gyerek elől eldugni vagy úgy hasznàlati,hogy azt ő ne làssa.Lapost meg becsukom ha éppen itt van.
Monitor meg plusz költség. Plusz konzolhoz a billentyűzet és az egér is...
Valamint párom sem igen tudnà hasznàlni az ő céljàra. -
gago1975
őstag
válasz
vakablak93 #61935 üzenetére
Köszi neked is.
Most kapom a híreket, hogy a környezetemben 4-en nem jártak szerencsével sajnos.
Illetve azt is hallottam, nem publikus forrásból, hogy az a büdös bagó mennyit segít a túlélésben. Közel 90% a sajnálatos elhunytaknak, nem dohányzó volt. -
echterion
nagyúr
válasz
vakablak93 #61923 üzenetére
Dual channel, 2400MHz, CL17-es időzítés mellett.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Igen, 2400 mhz-en.
-
válasz
Bocsi, inkább a HWifo-val kellene megnézned. De lehet, hogy kellene valaki aki jobban ért hozzá, én nem vagyok a memóriás kérdésben nagy spíler...
-
válasz
vakablak93 #61916 üzenetére
Szívesen
Hát, azért, elég vékonyka...
Nekem van egy fém egérpadom és azt szoktam a kijező melletti zsebbe belerakni, így védi a kijelzőt:
Fontos, hogy a hátizsákban a gép alja legyen a hátad felé, mert RM007-nek például pont így nyomódott meg a gépe, hogy lehajolt amikor a hátán volt a táska és a hátával megnyomódott az LCD! -
válasz
vakablak93 #61908 üzenetére
Szia! Köszönöm!
Itt az iFixit-en elég jól le van írva
Van két csavar a gép hasán ha leveszed a burkolatot K/B felírattal. Azt kitekered (nem is szükséges majd visszarakni) és akkor a monitor felől tudod hosszú körömmel vagy valami vékony műanyag lappal magad felé felfeszíteni a billentyűzetet. Kicsit nehéz lesz, mert brutál erős mágnes tartja a helyén, a 8-as képen látszik is, jobb oldalon.
A ramokat a CPU-Z-vel érdemes megnézned, az kiírja, hogy melyik bankban mi van éppen -
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #61790 üzenetére
Ez emberi butasag vegtelen.
Pont a Covid jarvany mutatta meg ismet -
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #61788 üzenetére
200W 2080S az nem a laptop kategoria, hanem DTR.
DTR, kulon kartyas GPU-t szerintem kar az alaplapra integralt verziokkal osszhasonlitani.
Plane nem szerencses a teljesitmeny szegeny (slim hazba optimalizalt) verziokkal.Valami hasonlora szamitottam, ezert vettem meg vegul a 2070S Razert.
Az kicsit optimalizalva 2080s, az meg egy gyengebb 3070 szint lesz ha jol okoskodtam.Eddig nem volt keves sehol - igaz en foleg CS-t nyomok.
-
2018
senior tag
válasz
vakablak93 #61790 üzenetére
Akkor még mindig ott van a 14 napos elállás lehetősége.
-
2018
senior tag
válasz
vakablak93 #61788 üzenetére
Nem verik át mert ezeket az adatokat kötelező megadni. Haladó nem 1 bites user utánanéz mit vesz.
-
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #61784 üzenetére
140W cucc a szokasos 20% koruli generacios gyorsulassal a 200W regebbi ellen?
Persze, hogy max pariban vannak de nem nyomja le...20% elonye lenne 140W GPU ellen - de a reginek van 40%-ot meghalado teljesitmeny felveteli elonye. Azt mar nem tudja orvosolni a 20% generacios elony. (tekintheted 40% tuningnak).
-
baro32
aktív tag
válasz
vakablak93 #61662 üzenetére
-
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #61662 üzenetére
Es meg a billentyuzeten is atuj a venti.
Nem tudom jo-e az aluhaz - minosegibb erzes es talan jobb hovezeto is.
Az biztos, hogy egy hosszabb jatek utan perceken belul visszahul az egesz.Lattam 2-3-4 eves Razer gepeket - nem harcolodik le annyira mint a muanyag.
Nem torik, viszont az alu az horpad.Foleg ha olyan szemet mint az elso Macbook Air volt.
Mondjuk Razerben latszolag van anyag.Emlekszem Handras behozatta a gepet maganak USA-bol, kolcson adta, Tucano taskaban lecsuszott a kanaperol. Az ele (sarka) kivagta a Tucano taskat, es persze be is horpadt.
Igy lett egy serult MBA gepem. -
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #61639 üzenetére
Hibátlanul
Furcsa, de pl. A forza alatt alacsonyabb a cpu hőmérséklet, lehet, hogy a +2 mag miatt nem is kell annyira dolgoznia. Korábban 60-65 C-ig ment fel a 8086K, most ez 60 fok alatt van leginkább. Lehet a delid sikerült nagyon jól. Meglepődtem, persze 4,5GHz fölé nem engedem, de így viszont csend van és erőlködés nélkül gyorsabb. Szóval öröm bódottá.
-
echterion
nagyúr
válasz
vakablak93 #61601 üzenetére
Bizony. Én is meglepődtem, mikor a sima 2070-es laposom rádugtam egy qhd monitorra, aztán az ezer éves Watch Dogs 2 alig akart 40-nel pörögni a városban maxi beállítások mellett. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít neki az a pár extra pixel.
-
FőDudu
veterán
válasz
Pedig amit ott vettem digitalis Powerfix markajut az egeszen jo. Van manualisom is - ahhoz kepest is pontos.
Nem vagyok esztergalyos - csak sima muszeresz technikus, tehat hasznaltam mar tolomerot es mikrometert is. De azert az arert eleg jo cucc.
Aldiban meg Ferrex markaju multimetert vettem - kb olcsobb volt mint elemet venni az oreg Minimultiba...
Amire nekem kell arra boven jo.
-
DonDragonka
őstag
válasz
3080 is éppen hozza csak a 60fps-t... [link]
Külső monitor, DP-on...
Ezek a notis VGA-k ilyenek... -
Pocok256
veterán
válasz
vakablak93 #61384 üzenetére
Előző választáson küzdöttem meg lett az újabb 2/3 thanks a nyuggereknek (szomorú irónia hogy most jól megeszik amit főztek) már rég feladtam a küzdelmet ezért az országért ... Na midnegy nekem mára a politikából elég .. A napi Hadházy adagom már ígyis megvolt a reggeli post amiket kirak bőven elég kávénak ..
FőDudu
Na meg 500 milliárdért épülö kinai luxus egyetemnek sem most lenne az ideje ... Van itt pénz csak nem arra megy amire kéne ... -
RM007
addikt
válasz
vakablak93 #61348 üzenetére
Amíg ki nem találják hogy valami nem a teljesítménye hanem a hardver kódja miatt ne legyen futtatható, alkalmazható, használható addig vígan el lehetünk sok éves hardverekkel.
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #61327 üzenetére
Érdekes párosítás, korábban is volt ilyen bga-lga noti clevoéknál, de ott legalább használható gpu-t raktak mellé, de ugyanúgy 65W cpu-val lehetett rendelni. Ezeket a belépő kategóriás gpu-kat inkább ULV-s cpu mellé szokták tenni, mondjuk egy újab integrált gpu majdnem ugyanúgy elég ha a játék nem kritérium, szóval nem látom annyira a létjogosultságát.
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #61315 üzenetére
Az autók esetén is van aki csak használja, meg van aki tudja is, hogy mit használ
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #61289 üzenetére
Egyik gyártónak sem a célja már, hogy hosszú életű foglalatot tervezzen, az csak puszta szerencse, hogy a P sorozatnál négy generációt is át tudott ölelni a 1151 féle foglalat, mert az asztali alaplapoknál ez nem ment, pedig gondolom egy friss bios-al megoldható lett volna ott is. A jövőben nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen, ebből kiindulva végül is lehet az bármilyen típusszámon futó, csak legyen.
-
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93 #61258 üzenetére
Igen, a jobb oldalán. Az jutott még eszembe, hogy a tablet mód miatt van ott, nehogy átfordításnál benyomódjon.
Ezért is tetszik nagyon, kis picike, nagy erővel, jól megcsinálták.
Nézek majd valami bluetooth-os egeret , aztán elég lesz az 1db sima usb is -
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93 #61139 üzenetére
Használatba vettem a Flow-t, úgy ahogy. Egy pár órát használtam. Egyelőre baromira tetszik, egy dolgot leszámítva, hogy hallottam néha egy nagyon magas vékony hangot a hűtés felől, de az is lehet hogy bemeséltem, mert csak kétszer hallottam rövid ideig. Van erre valami szakszó, csak nem jut eszembe.
Hajtogatni alkalomhoz illően hajtogatom, mint egy húsvéti tojást kb., egyelőre bizonytalanul és óvatosan, eléggé masszív a zsanérja, nem tudom még pontosan hol kellene megfogni magabiztosan. A bill. lekapcsol, ha kb. 180 foknál hátrébb hajtom. A ház melegszik, de tablet módban tudtam kényelmesen fogni, nem volt zavaró. Ami zavaró, hogy nem tudtam még rájönni, hogy tablet módban ha belekattintok valahova, automatikusan feljöjjön a billentyűzet.
Játékokkal kettőt próbáltam, Witcher 3 és Nfl 2021. Azt hiszem performance módban játszottam a witcherrel, az NFL-el pedig akksiról, nem volt töltőre dugva, azt hiszem látszik a képeken, melyik-melyik voltEgyelőre nem tudom, hogy tudnék képet kimenteni így gagyi módon lefotóztam.
[kép] [kép]
A hűtése turbo módban sem túl hangos, bőven elviselhető, nem üvőlt, süvőlt. A billentyűzete nekem megfelelő, ebben nincs nagy tapasztalatom, nem sokat használom. Egy sima Usb-s port jó lett volna még rá, 1 van csak, mondjuk a bekapcsoló gomb helyett, az elfért volna még a bill. felett valahol.
A kijelzője fényes, nagyon rég volt már fényes kijelzős notebookom, a matt jobban tetszik, a régi thinkpadem matt érintős, szerintem az valahogyan jobb de lehet hogy csak hozzá kell szokni.
Hirtelen ennyi, összességében baromira tetszik, hogy ennyire kompakt és mobilis, ha csak tartalmat fogyasztok, tablet vagy sátor mód, ha játszok, akkor is variálhatom, ezek a játékok (plusz az FM2020) teljesen jól futnak, zseniális kis gép szerintem.
Jah, meg egy tokot igazán adhattak volna még hozzá, de sajnos nincs benne. -
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #61188 üzenetére
Igazán nincs mit. Nekem alapból 100W-ra van belőve a "hosszú távú" limit (PL1), 150W a "rövid turbó" limit (PL2), viszont én az Obsidian féle szoftvert használom, ott 4,4 GHz-re lőttem be az első 3 magot és 4,3 GHZ-re a másik hármat. Vagy 2 magonként 4,5-4,4-4,3 GHz. Gyakorlatilag folyamatosan így használom. Nem tudom ez már azt jelenti, hogy "húzva"?
Ezek még egyáltalán nem megerőltető hőfokokat produkálnak és nagyrészt 90W alatt van a cpu, mindegy mit csinálok vele. Tartalom fogyasztás, youtube, filmnézés, stb. esetén kb. 20 %-on megy a venti, szinte alig hallom és 40 fokot is alig éri el a CPU hőfok, ha játszom arra belövök egy 50%-os cpu-gpu ventillátor állapotot és kényelmes 60 fok környéke mind a két hőmérséklet. Ha nagyon CPU igényes a feladat pl. stackelek, vagy renderelek, akkor szoktam feljebb emelni a szorzókat és a PL1 limitet, de 120W-nál tapasztalatom szerint nincs értelme, mert sokkal hatékonyabbnak nem érzem a procit. Szóval ha filmet nézel nem lesz melegebb ez sem, mint a 8700, ha meg jó áron jutottál hozzá én akkor tuti a 8086K-t hagynám meg. A 100% venti fordulatszám csak extrém esetben kell, ha megnézem az 5GHz-et, stb.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #61188 üzenetére
Csak gyorsba összedobott cikk, de folyt.köv.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #61184 üzenetére
Kicsit részletesebben az X170SM-G
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #61182 üzenetére
Szerintem egy próbát megér, az enyém delid 8086K, így vállalható a hőfok, persze mindenkinek más az ingerküszöb, nekem 100W PL1 limit mellett 70 C fölé nem igazán ment, ez kb. 4,4 - 4,5 GHz -re elég az összes mag esetén. Fölötte már kell a ventilátor és nagyon megszippantja a powert is. Ha kell az 5 GHz all core, ott már kb. 160-170W és a hőmérséklet is emelkedik rendesen. Játéknál azért jobban el lehet engedni frekvencia tekintetében, mert nem pörög 100% minden mag, ha nem cpu gyilkos a game, de ha most "non K" 8700-at használsz, ahhoz képest szerintem túl nagy előrelépést nem ad a 8086K, azon kívül, hogy szabadon garázdálkodhatsz a szorzókkal és elmehet 5 GHz-ig, ha szükség van rá.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #61184 üzenetére
GT73VR hangosabb volt picivel és az a 4GHz-t se tudta
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #61170 üzenetére
Egy gyors tesztre bepattintottam, egészen vállalható, őszintén szólva rosszabbra számítottam.150W kell neki a 4,7GHz all core-hoz, ott 90°C környékén mozog a hőmérséklet max venti mellett. Toltam még egy fél óra Forzát, a szokásos venti beállításokkal (50%) ugyanazt a hőmérsékletet (60-65 °C) tudja 4,3 GHz-en , mint a 8086K, ezen meglepődtem, de a FH4 nem éppen egy cpu nehéz játék. Sajnos többre nem volt idő, visszacseréltem, mert ma viszem Pioneer kollégához a cpu-t kezelésre. A 8086K delidelve szerintem hibátlan hőmérsékletet produkál a 751-ben, én nem félnék tőle. Mostanában több videót vágtam asszonynak, kell egy kis plusz power, de játékra (is) szerintem a 8086K hibátlan. Az egyetlen aggodalmam, hogy az Obsidian licence-t nem tudom át fogom-e tudni vinni, mert a supportja kérdéses.
-
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93 #61139 üzenetére
Vasárnap tudom beüzemelni, addig gyerekkel leszek, írok majd persze, ami tőlem telik😀 Egyelőre ki sem csomagolom😀
Hito, Nincs hozzá dokkoló és egyelőre nem is tervezem, ahhoz túl keveset játszom. Aztán ki tudja, lehet lesz mégis, ha normális áron lesz. Notebook.hu volt, kereken 500ezer, windowsos verzió.Videókon annyira nem jött át, de basszus tényleg akkora mint egy A4-es lap, brutál jól néz ki, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz használatban.
-
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #61011 üzenetére
Hát a kényelem egy kicsit mesze van, úgy megtört a csuklóm
MaxxDamagae megemeled? mennyire? vagy tényleg hűt is vagy csak kavarja a port....
-
Frozen
addikt
válasz
vakablak93 #60988 üzenetére
Igen arra gondoltam hatha valakinek van hogy kb milyen hutes lehet alatta. Mert arban nagyon barati
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #60980 üzenetére
Én meg pasztát vennék (kifogytak itthoni készletek), de nagyker szerint mostanába nem várható érkezés hazánkba...
-
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #60977 üzenetére
És a Samsonite?
-
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #60956 üzenetére
esetleg ez ?
17es ... -
válasz
vakablak93 #60961 üzenetére
Tökéletesen belecuppant!
-
válasz
vakablak93 #60956 üzenetére
Én egy Wenger Legacy noti hátizsákot használtam hozzá:
Nagyon ajánlom, kiváló minőségű háti -
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #60936 üzenetére
Itt az angoloknal a topseller.
[link]15.6" meretben iszonyat milyen jol osszeraktak - millio zseb, USB kimenet (ha ut kozben toltenel akkupakkrol - rejtett zseb a tarcanak, lakattal zarhato zippzarrok, stb.
Es a 15.6" epp akcios...
Az alant levo kommentekben is csak jokat irnak rola... -
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #60936 üzenetére
Nekem ez van még mindig, igaz a szekrénybe egy jó ideje, 3-4x ha használtam.
2 laptop is belefér. -
válasz
vakablak93 #60876 üzenetére
Köszönöm szépen!
Csalánba nem üt a mennykő 😂😂😂😂 -
válasz
vakablak93 #60778 üzenetére
Igen. Ahogy azt mondani szoktam; ezért kell minél több magos CPU-t választani ezekben e vékony gépekbe. A CLEVO-d az más történet, ott rendesen lehet a CPU teljesítményét a BIOS-ban paraméterezni.
-
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #60788 üzenetére
Valami hasonlo.
HP Envy 15-ben letezik RTX2060 - az mar kb. eleg videot kodolni.Nem ez a fo profil - inkabb PS/LR.
Vagy most jelent meg INTEL Referencia gep (valami NUC laptop) ami 1165G7 es 15", jo kijelzo es TB4. Aztan TB hazba barmilyen GPU ha kodolni kell.
Jol gondolom, hogy PS-nek kb eleg a belso GPU (ha csak kepekkel dolgoznak)?
(nem vagyok PS hozzaerto) -
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #60778 üzenetére
-
conqver
aktív tag
válasz
vakablak93 #60731 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
vakablak93 #60772 üzenetére
Valóban lutri az i5-ös, de a friss modellekné azt alkalmazzák a gyártók, hogy amikor 80 fok fölé kúszik a CPU akkor az EC power limitet csinál a procinak és ilyenkor leesik a turboboost órajel és így is marad. Nem veszi vissza alapórajelre, de már nem is engedi fel a maximumig. Ezzel végeredményben azt oldja meg, hogy nem melegszik tól a gép, de a felhasználónak sem fáj, mint a thermal throttling ami brutálisan fékezi a processzort. Ezeket az AIDA64-ben az Unified grafikonon lehet jól nyomon követni.
-
Dhampir
félisten
válasz
vakablak93 #60770 üzenetére
A linkeket tekintve a másodiknál a paszta a bűnös, az első esetében meg a mester azt említette nekem, hogy a melegedős i5 processzorok a nyolcadik generációs gépeknél voltak.
-
Dhampir
félisten
válasz
vakablak93 #60768 üzenetére
Lehet, hogy a pasztával volt a gond, vagy a ventivel?
Vajon a Legion 5 esetében is ugyanez a helyzet, mert nem emlékszem ilyen problémára a bemutatókból?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #60759 üzenetére
Ennyi
Az a max. ami bele tehető (4x32GB) -
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #60755 üzenetére
Jónak kell lennie...
Milyen procit tettél bele? (mi volt és mi lett?) -
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #60752 üzenetére
Nekem jó lett.
Újra lett húzva a teljes rendszer/programok (minden) és a Key-t beírva minden oké (regelt)
Biztos jól csináltad? -
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #60744 üzenetére
Részletek ITT
Obsidian Support 10 perc email küldés után válaszolt, amúgy ha CPU-t cserélsz, akkor újra kell húzni a rendszert.Nálam megy együtt a Control Center és Control Station (megfelelő telepítés mód kell hozzá) és OC/UV is gond nélkül kivitelezhető. Updater is hasznos progi. A Battery Utility viszont nem megy, korábban ment (lehet újra rakom) "This Machine does not Support" -t ír indítás után.
PCS Support aki 7 naponta 1 választ küld
-
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #60710 üzenetére
Köszi ezért nem értettem
-
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93 #60710 üzenetére
Így van, ebben 10750H-van, GF szériában nincs energiatakarékos proci.
-
válasz
vakablak93 #60649 üzenetére
Nyöhöhöhő...
-
echterion
nagyúr
válasz
vakablak93 #60649 üzenetére
Nincs sehol feltüntetve, hogy tilos velük bányászni, így emiatt nem is fogják a szervizek visszadobni a hibás laptopokat. Ha ezt tennék, az pl. usánkába igencsak sokba fájna nekik. Többe, mint amibe a szervizelések kerülnek.
-
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #60630 üzenetére
Drága sport ez
-
válasz
vakablak93 #60636 üzenetére
Kb mindegyik...
-
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #60630 üzenetére
Most vettem a gépet és ma jár le a 14 nap
-
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #60620 üzenetére
Jogos a kérdés : köszi
Cold war COD, valorant, six siege, ezekkel játszok.
Néha azt érzem én is,hogy (belépő szintű most) ez évben még jó lesz a gép jövőre már 30xx re írják a játékokat.
-
válasz
vakablak93 #60496 üzenetére
-
válasz
vakablak93 #60494 üzenetére
Pedig K-s procid van, ha jól tudom...
Megkapjuk a szurit és akkor majd tudsz jönni. Lesz pár átnéznivaló azon a gépen. -
válasz
vakablak93 #60435 üzenetére
AYA NEO indiegogo link
Valóban nagyobb teljesítménye van a GPD Win 3-nak, de a játék tesztekből nem annyira számottevő:
https://youtu.be/GQUubswTYgE
GPD Win 3 kicsi az 5" kijelző és pont, hogy mellőzi az esztétikátBuild quailty is gyenge, látszik teszt videóban, hogy mocorog a kiejlző és a billentyűzet is csak érintő felület sajnos.
De marha jó, hogy van opció és több cég próbálkozok betölteni ezt a piaci rést. Mint felhasználók ezzel csak nyerünk.
Streaming valóban a jövő, de repülő utakon, vagy internet nélküli helyekre ez tökéletes lesz. Pláne, hogy komplett PC így akármit is csinálhatsz vele. Mint fotós én a képeimet is fogom rajta válogatni -
hito
nagyúr
válasz
vakablak93 #60453 üzenetére
Imádtam, de főgépnek, egyetlen notebooknak nem használható. Kell mellé egy normál méretű, amin az ember a napi feladatait tudja kényelmesen intézni. Viszont normál notebook mellé imádnivaló, de anyagilag nem fér bele a kettő együtt, az majd' 1MFt.
-
Pocok256
veterán
válasz
vakablak93 #60438 üzenetére
Értelek én de ez még mindig a gamer notebook topik nem pedig a nintendo switch és ebook notik nosztalgia topikja
-
válasz
vakablak93 #60405 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót
-
conqver
aktív tag
válasz
vakablak93 #60417 üzenetére
Köszönöm....
-
conqver
aktív tag
válasz
vakablak93 #60405 üzenetére
K5 pro is Prolimatech vagy más a gyártó?
Köszönöm -
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93 #60188 üzenetére
köszönöm , hozza is a szintet játékban...
-
FőDudu
veterán
válasz
Mondjuk ott meg a vrm is megsult a nagyobb kartyak eseten. Kivancsi lennek mennyit sporoltak vele...
Mert mondjuk AW sem gyart millios darabszamban. -
RM007
addikt
válasz
Nem nincs új lap, azért is sötét minden. Kb 1 hónap múlva talán jó lesz minden.
Úgy hordozható könnyen hogy fix helyre felállítod, ez térden csak dvga nélkül mehet.
És igen lapos marad. -
válasz
vakablak93 #60173 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
vakablak93 #60171 üzenetére
Clevonál nem tudom, mi a szitu, de a Predator 17x-ben aranyat ért, azóta se volt olyan jó hangzású laptopom. Szóval igen, van olyan gép, amiben bőven van értelme.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #60064 üzenetére
Az majd kiderül, remélem igen!
-
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #60064 üzenetére
Media lejatszok alapbol blokkoljak a Sleep-et, nehogy mar video lejatszas kozben elmenjen aludni...
Amugy igy ki lehet deriteni mi miatt nem sleepel:
[link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #60041 üzenetére
Igen, szintén zenész!
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #59989 üzenetére
Izgalmas, kíváncsi vagyok mire jutsz
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #59986 üzenetére
Ahogy mondod, folyadék hűtés esetén ez kb. fix helyet igényel a külső elemek miatt. Elvileg léghűtésesként is lehetne használni, de a nagy hőtehetetlenség miatt nem tudom mikorra tudná visszahűteni a venti a giga blokkot. Nekem piszkálja a fantáziámat, mire lehet képes. A faragás a hátsó kivezetést érinti.
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #59976 üzenetére
Ha egyedi megoldáson gondolkodsz, létezik vízhűtéses heatsink is hozzá
[link] Mondjuk ha ez egyszer felmelegszik...másnapra biztos lehűl.
-
válasz
vakablak93 #59970 üzenetére
De minek? Van erre kész megoldás:
kupak le, direct die rögzítő, rá a 150W-os VC, és vissza a gyári hűtés! -
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #59964 üzenetére
Van jó videó is róla, korábban ide is betettem.
Jó cucc a Vapor Chamber. -
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #59962 üzenetére
Neten találsz róla mindent.
-
válasz
vakablak93 #59841 üzenetére
2x32 mert a quad-channel csak a Xeon-ok és az Epic-ek kiváltsága.
És a 2x32-t egyszerűbb majd bővíteni...Meg kellene egy jó 4K-s IGZO is abba a gépbe
-
válasz
vakablak93 #59838 üzenetére
És 12GB rammal!
-
válasz
vakablak93 #59835 üzenetére
Az a legjobb amikor megy a fikázás, hogy minek UHD kijelző szar sem látszik 15.6-on abból, közben meg a 6 inch-es telefon legyen 1440x2360 😂🤣
-
válasz
vakablak93 #59824 üzenetére
Én a kici-occó Krita-t használom ilyesmire és az is fel tudja zabálni eléggé a memóriát, főleg ha megy mellette a Chrome.
Amikor még vágom a drón 8K-s videóit, akkor meg kb 4 perc fér a 32GB-ba. De jó lenne ha a 15 perces videót be tudná cache-elni 🥺
De pont tegnap futottam bele abba, hogy játszottam a Medium-al és brutál elakadtam, átléptem a desktopra, meg akartam nézni Youtube-on a walkthrough-t és lett olyan laggolás! -
echterion
nagyúr
válasz
vakablak93 #59824 üzenetére
Hidd el, ezzel mindenki tisztában van, csahogy ez egy gamer topik, egy gamer noti és Maxx-et nem egy photoshop bajnokként ismertük itt meg...úgyhogy nem kell itt szemet forgatni, mert kifordul a helyéről, aztán azon nem segít a photoshop.
-
Pocok256
veterán
válasz
vakablak93 #59789 üzenetére
3070 el nézem de ha 3080 as al tényleg 1800 euro lesz és bejön a gme befektetésem akkor "200 dolllarbol" megveszem
persze mire újra stock lesz ...
-
Dhampir
félisten
válasz
vakablak93 #59754 üzenetére
Igen, sok előnyös tulajdonságuk van.
(#59761) RM007
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Nintendo Switch 2
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest