- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Muerte #19687 üzenetére
Tudom, hogy csont ugyanaz a két GPU (még revízió számra is) de mégis fennáll ez a jelenség. Szerintem nem is annyira driver/CPU/winfos konstelláció lesz ott a különbség oka, hanem inkább a VGA BIOS-ra tippelek, hogy többet vacakolhat a címzéssel. Ez már régóta felmerült; már anno a GTX9602GB vs 4GB kérdésében is) és akkor sem tudtunk konkrétan a végére járni, hogy miért van
-
törölt tag
válasz
Muerte #19622 üzenetére
Hangulatos az egész. Főleg a küldetés része. Minden évben... (Nemjó.) MINDEN ÉVBEN, karácsony előtt egy üveg vat 69 (korábban volt az Auchanban, és a Metroban, már nincs). Elit alakulat, üveg kinyit - ha leesett az első hó. Meg OU. Utánozhatatlan. Mert MRS Nixon kisfia csakis a legjobbat érdemli (BoB).
Boldog, hangulatos karácsonyt!
-
törölt tag
válasz
Muerte #19618 üzenetére
Huh, hát ezt szét nem szedném. Beszéltem korábban az asus szervizzel, ők is azt mondták, hogy a gyári paszta 2 hónap és csé. (Ne vegyék észre, hogy nem ők pasztázták, és nincs harag.) Hát, Debrecenben csak lekeni valaki.
Én tegnap az 5410 seggéről letörtem az összes műanyag fület
Egy garanciás matrica takart egy csavart. Azt kellett volna kitekerni, és akkor a fülek megmaradnak. Bár ennek a vasnak tökmindegy, fülek nélkül is feszesen áll a szerelőfedél.
Najó. ha nem nyitják ki nekem a digiprime-ot, akkor 8-án visszatérünk a dologra. Addig COD UO
-
maximilian4
addikt
válasz
Muerte #19614 üzenetére
Azt majd legközelebb.
Amúgy vicc ez az ár ezért a razerért.
Ennyi pénzből már fényévekkel jobb gépet lehet kapni. Amin a játékok is elfutnak.Ha most kéne gépet vennem még én is elgondolkodnék ezen.
250k
XMG
7700HQ
1050ti
16 giga ddr4
256 giga ssdDe pl. van az eladónak 320-ért Omen X. 0 perces, 2 év gyártói garival, 16 giga rammal, gtx 1060-nal, 120hz-es kijelzőve, 256gb ssd-vell!! DAFAQ!
-
maximilian4
addikt
-
k-adi
nagyúr
válasz
Muerte #19474 üzenetére
Most eljutott oda ahova 1 hete.. amikor ott volt, hogy.. mi is? Ez kell, az kell, nincs rá keret de kéne, nem akarok kompromisszumot, de nincs rá keret, ja akkor mégis jó ez, de mégse mert ferde, de annyira mégse zavaró, de végülis mégis az, de azért még szenvedek vele 2 napot, közben leírom mit ebédeltem és melyik wifi csatornát nézem mert az aztán qvára ide való.... stb
Na, ennek nincs vége sose. mint Topikgazda, ideje áttessékelni a másik topikba, ezt már teleszemetelte eléggé.
-
maximilian4
addikt
válasz
Muerte #19405 üzenetére
Én amíg aktívan cs-ztem egy c2d q6600-as procival, és egy xfx4830-as kártyával nyomtam. Ezzel sikerült több mint 1000 órát beletolnom (jóval többet) és duplasasig eljutnom. Tehát azt hogy valaki gamer-e vagy sem, nem az fogja eldönteni hogy éppen milyen tárgyi források állnak rendelkezésére. Viszont azt hogy "gaming"-e valami azt annál inkább. Azaz merőben más értelem társul a gamer és gaming kifejezésekhez. Nem lesz valaki attól gamer, hogy alá van téve egy gaming termék. Meg a gaming termék sem attól gaming, hogy gamer használja. Sokan nem is játékra használják ezeket a vasakat.
-
Pocok256
veterán
-
fm!
tag
válasz
Muerte #19298 üzenetére
@Muerte75
A fene, én a rózsaszín szín miatt dobtam rögtön, mint lehetőséget.Nem tudom hova fut ki a Latitude cserém, de ha pénz jön vissza, akkor megnézem az AW szériát. Ennél nincs coil whine?
Egyébként nekem is inkább a Precision lenne szerintem jó, ha a mediamarktban található 1 db-ra rádobnak egy 10-15%-os akciót, akkor simán lehet, hogy megveszem.
Illetve ha ott tényleg nem sz*roznak azzal, hogy céges számlára kérted vagy sem, ha problémád van, akkor onnantól ott veszek mindent, rendelgessen a tököm a mysoft-tól...@maximilian4
Küzdöttem vele, hogy XTU-val csökkentsem a coil whine hangját (nekem nem segített), de az autostartra külföldi fórumon írtak megoldást: [link] -
törölt tag
válasz
Muerte #19258 üzenetére
Köszönöm az időtöket.
Hát, volt egy elképzelésem, ami aztan kiforrott idokozben.
Felhivom ma a dellt, es valaszokat kerek toluk.Es megegyszer: barki a károgók kozul, megtudta volna mondani elore, hogy a 7577 selejt?
Mert egyebkent a teszten átment, tehat valszeg alkalmas game-re, es egyebkent nem csunya.
Tehat megint nem en hibaztam? -
fm!
tag
válasz
Muerte #19217 üzenetére
Pont ilyen hangja van: [link]
Épp most írtam a dell topikba is, de hátha itt tudja valaki a választ:
Különben megint sikerült szűkítenem: nem akkor jön elő a probléma, ha hálózatról megy, hanem ha hálózatról megy ÉS 100%-ra van töltve az akksi. Most épp 94%-on áll, töltődik és semmi zaj nincs. Ki a tököm érti már ezt? -
Angel2014
addikt
válasz
Muerte #18978 üzenetére
Akkor ibkàbb maradok a biztonsàgos MX4 él..
Mèg abban segìts nekem a1440 es cpu ill a 1060 as gpu sokkal vastagabb ès szèlesebb az àltalad javasolt pasztàzàs hogy közèpre egy vèkony csìk...az be fogna terìteni mindenhol? Vagy ikàbb oszlassam szèt?
A gpu akkora lett mint a 4710 es l7 es cpu.
-
buherka
addikt
válasz
Muerte #18867 üzenetére
Úgy vagyok vele hogy engem nem izgat hogy műanyag a fedlap...vagy a ház. Predatoromban sem látok sok fémet, mégis olyan rohadt nehéz mint a dög.
(#18882) kirjak...GTX 1080 8GB SLI...hmmm...ezt én sem tudom hogyan lehet hűteni. Mondjuk sosem értettem hogy egy ilyen gépbe minek SLI. Úgy sem hozz annyi pluszt, amiért megéri még egy VGA-t beletuszkolni. De láthatod a maximalisták igényeit is megpróbálják kielégíteni. Nekem még a 1080-as is bőven sok lenne. Még ezt a 1060-as VGA-t sem nagyon használom ki a Predator-ban van.
-
törölt tag
válasz
Muerte #18908 üzenetére
Kétszer hoztam önálló döntést 3 héten belül. Én vettem itt az elmúlt 3 hétben a legtöbb gamer laptopot. Neked más bajod van.
A fórumok moderátorai általában PM-ben rendezik, amit nem illik nyilvánosan rendezni. 4 év alatt ezt elsajátíthattad volna. 15 éve kezdő moderátorként engem is kioktattak, amikor például beleírtam valaki hozzászólásába, vagy nyilvánosan tettem helyre nem nyilvánosan rendezendő kérdéseket. Ha úgy érzed, hogy ez mások hasznára vált, akkor indokod van rá, hogy így rendezted.
Egyébként ne haragudj, valóban nehéz eset vagyok. Nem igazán érdekel, az on-off topic kérdés, belefáradtam már a viselkedésbe. Jogos amit írtál.
---
Mindenki: megígérem, hogy majd tudatom, mit vettem végül. De csak ha bevált, és végleges.
-
Ubul86
őstag
válasz
Muerte #18908 üzenetére
ezzel tisztában vagyok, csak mikor leírtam az igényeimet ott, és hogy azért az összegért nincs gép, ott mondom jóvanakkor, meg mit akarok már 300Kért, néha már-már bicskanyitogató volt, főleg hogy 3 éve ugyanez el volt játszva, és a színvonal nem változott.
persze utána más meg szólt, hogy ha már gamer noti, akkor jöjjek inkább ide...nem is kellett sokat filozofálni, neekm a notebookcheck eredmények, meg még pár teszt oldal és az itteni hozzászólások meggyőztek, hogy nem fogok mellényúlni. Sőt, még kellemes meglepetés is ért, mert az igényeimet a kapott színvonal alá lőttem be.
az biztos, hogy ha gamer gép, akkor mnár inkább ide jövök legközelebb is, mert több segítséget kaptam.
-
törölt tag
válasz
Muerte #18901 üzenetére
Rendben, kösz az útbaigazítást. Végül is sokat segítettetek, úgyhogy számomra megérte. Nem rontottál el semmit, és egyelőre nincs mit ünnepelni. Kösz a türelmet is, örülök, hogy most lett eleged a problémámból és nem korábban.
Beszélgessetek speciálisabb témában, én megyek, ahová küldtek. Azért majd - ha felnövök a feladathoz - lehet, hogy visszatérek, és szigorúan ontopic, részt veszek a témában, bármi is legyen az.
Egyébként, ha hamarabb szültok, hogy nem a megfelelő topicban kérek segítséget, megelőzhettük volna a kellemetlenséget.
Elnézést, kösz mindent, viszlát!
-
-
-
Ubul86
őstag
válasz
Muerte #18757 üzenetére
ja igen, ezt olvastam...pedig ezzel én is szemeztem, a jobb hardver miatt.
Én ennyire nem jártam körbe a témát, akartam egy gépet, 300 alatt, és a kiszemeltek között a v15 (vagy vx5) maradt meg az i5-el és 1050ti-vel. Hogy jól jártam -e, jó kérdés, de egyes játékoknál meglepően pozitív élményekben van részem. És nekem ez bőven elég is volt. Viszont mindenféleképp kell bele ssd, mert a hdd-től néha megőrülök, amilyen lassú -
válasz
Muerte #18753 üzenetére
Én Matteoval beszéltem le,hogy az első gép,ami megérkezik az országba az Asushoz,vajazza le nekem.Az egész folyamatban tudták,hogy nekem jön a gép,a digihez kerül,nem tudtam mit csinálni-de megnyugtatott,hogy figyeli,a számát már egyeztették,nem lesz gond,vegyem nyugodtam.
Tényleg,nagyon eltűnt mostanában,tud valaki róla valamit?
workdontplay : a G752 sorozat mind felső kategória,a hűtésük rendben van.
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #18529 üzenetére
Hát ez a vidi tökéletes reprzentája, hoyg már itt 50 fps re droppol na most mi lesz egy nagyobb csatában mikor 10 emberke ugrik rád és össze vissza effektelnek.. elmondom lagg tenger.
Van élet persze sőt , de ha már most egy olyan hardvert veszel ami a mai játékokat képtelen futtatni akkor mi lesz fél év múlva ?
Persze akinek erre van zséje erre van ez az ésszerű döntés. Nekem is volt 750m es kártyám mert akkor az volt a ésszerű döntés, de nem örültem volna akkoriban annak, ha valaki azt irja, hogy hát ezen a kártyán megy minden játék közben meg lofütty... -
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #18523 üzenetére
Akkor máshogy irom.... ne legyen hiszti.... a 1060 as kártyám lofüty a legtöbb AAA kategóriás játéknak ha maxon akarok játszani min 60Fps el. Ezen már ezerszer végig mentünk és kettőnk közül mindegyik topiklakó tudja ki az aki jobban használja játékra a gépet, igy releváns tapasztalata van e téren. Most lehet mondani, hogy ilyen olyan cuccokat leveszek neg állitgatok meg stb meg jó az a 30Fps, de aki tényleg élvezni akar.egy játékot a saját pompájába az nem laggolo 30Fps el fogha med highon végig szenvedni. Sajnos nekem már sok játéknál ez van.
-
maximilian4
addikt
válasz
Muerte #18419 üzenetére
Ez még mindig elméleti írás.
Konkrét számokat akarok látni hogy 1050ti + 7700 15-20 fps-sel ad többet mint a 1050ti + 7300, illetve többet ad mint egy 1060 + 7300.(#18420) TheNewDawn
Én általában nem a gépigény.hu-n futtatom a játékokat, hanem konkrét hardveren. A gépigény csak a fejlesztők által közzétett minimum meg maximum követelményt teszi közzé. A régi gépemen, ami volt olyan hogy a minimum követelményt sem érte el, sokszor játszottam az adott játékkal közepes beállítások mellett úgy hogy folyamatos volt a képi megjelenítés. Na azóta meg sem nézem ezeket. (Számomra ennyire mérvadó.)Vagy nézek videót, vagy kipróbálom. De sokszor ezek az elméleti baromságok igencsak megdőlnek gyakorlatban.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Muerte #18417 üzenetére
Ez is bennevan a dologban, de már több mostanában megjelenő ( vagy még meg sem jelent )játékot is találtam, amik (még) nincsenek fent a gépemen, de pl az 1050ti om még simán elég lenne meglepő módon, és a CPU ( meg a memória) jelentené inkább a gondot, kevés az i5 és a 8 giga ram...
-
Pocok256
veterán
-
Zozzy94
tag
válasz
Muerte #18192 üzenetére
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kis Omen masszív SW Battlefront 2 mellett sem megy 72 foknál feljebb?
Kedden rendeltem egy Cooler Master hűtőt, kíváncsi vagyok az mennyit javíthat a hőfokon, annyit megérhet. Bár nagyon sok kis lyukacska található a gép alján, amikor megemelem a gépet, mindig érzem, hogy onnan elég hűvös levegő jön.
Eddig nagyon elégedett vagyok a kis HP-val, pozitív csalódás, főleg, hogy olcsóbban jutottam hozzá ehhez a típushoz.
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #18193 üzenetére
Ige az msi t tudom az egy nagyon jó gép ha akartam volna cipekedni ma ilyenem lenne mert egyetlen egy általam is elfogadott játékgép ami kompromisszum mentes (ugye ha a súlyt és méretet nem nézzük). Viszont magyarhonba ha nem tévedek nem igazán kapható hivatalosan, szóval kiesik ez is.
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #18186 üzenetére
Msi be ami van trutyi tudtommal az is elég hamar bedobja a kulcsot és nem túl minőségéi, clevo meg magyarországon nem érhető el tudtommal. Szóval arra a kérdésre, hogy magyarországon garanciális feltételek mellett van e olyan csúcs gamer gép amit kiveszel a dobozból és tökéletesen megy 80 fok maximális cpu gpu hőmérséklettel max terhelés mellett (nem alulfeszelve stb) arra a válasz hogy nincs.
Ez rohadt szomorú, de ez van.(#18188) workdontplay
"A hűtés minősége nem márkafüggő?"
Nem nagyon nem minden márkának van jobb és rosszabb gépei a márka nem sokat jelent érdemesebb gépeket vizsgálni és nem márkákat. A márka olyan szempontból releváns csak, hogy adott esetben milyen garanciális feltételeket tud biztosítani. -
törölt tag
válasz
Muerte #18187 üzenetére
A hűtés minősége nem márkafüggő? Itt a Clevo-t láttam emlegetni, meg az msi-t, korábban is, mint minőségi laptopot . A lenovo-t meg az asust inkább lehúztátok, az acert meg én húztam le.
Nincsennek különleges elvárásaim. 300-at kapok vissza, kicsit még hozzátehetek, de nem akarok elszállni. 15 col elég. Nem baj, ha pasztázni kell, mert minden laptopot kell. Legyen értelme.
Ennek nem volt. -
-
-
válasz
Muerte #18044 üzenetére
Simán meg lehet tölteni, de baromi fürgén kell leforrasztani, mert különben kihugyozza, érdemes hidegen a végét összenyomni, hogy az ónnak, már csak a kis réseket kelljen tömítenie.
Tamás (kretén) és én is csináltam már ilyet. A "zselét" meg egy másik hőcsőből lehet kinyerni, mert venni szinte lehetetlen. -
-
-
törölt tag
válasz
Muerte #17961 üzenetére
Nem. A ready to use azt jelenti, hogy nem kell vele csinálnom semmit ahhoz, hogy működjön. Kifogástalanul. Ha én átadnék egy bútort, amin lötyögne az összes fogantyú, és azt mondanám, hogy egy 8 éves gyerek is meg tudja húzni a csavarokat, bezárhatnám a boltot.
Annak a pénznek, amit odaadtam a postásnak, nem volt semmi baja. Nem volt szakadt, értékcsökkent, hamis, stb.
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #17932 üzenetére
Bizony ezért van nálam akár 15 fok diffi is a magok között amit reményeim szerint szétszedés nélkül csakba csavarok egyenletesebb meghúzásával javítani lehet. Majd meglátjuk killhates kolléga mit alkot vele :-D
Jut eszembe héten hívnom kell a Dell szervízt is hozhatják a 3. akksit a gépbe xd
-
buherka
addikt
válasz
Muerte #17927 üzenetére
Kolléga... ne kavard meg szegényt.
Így is már bárszékkel akarja szétverni a notit.
Te VX15-ös gépet linkeltél neki...Ő-> Acer Aspire V 15 Nitro BE (VN7-593G) ezt vette.
Teljesen más a hűtés felfogatása...
Ha jól emlékszem itt 7 csavar fogja összesen a hűtést...2 csavar a ventit és 5 csavar a hűtést.
-
törölt tag
válasz
Muerte #17921 üzenetére
Első körben 80 fok alatt volt a gpu, a cpu meg 93. Bár ezt a Piriformos Speccy mérte játék után közvetlenül.
Azt meg nem igazán vágom, hogy a professzor megkenése miként segít a gpu hőmérsékletén. De ez azért van, mert asztalos vagyok, és még nem láttam laposvasat belülről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged