- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #92347 üzenetére
Király cucc!
Nem tudom jövőben minek leszek rabja, milyen eltévedt gondolatnak, nem zárhatom ki teljesen hogy egyszer én is csináltatok egy ilyet otthonra valakivel, mert egyedül ilyet biztosan nem tudnék összehozni viszont van az a pénz ha van elhatározás is.
-
válasz
MaxxDamage #92344 üzenetére
Az enyém is valami hasonló tudású. Nem kell észveszejtő levegő nyomásra gondolni, de arra pont jó hogy pár naponta átfújassuk a dolgokat (csak úgy porzik mint látom)és akkor minden rendben marad. Nem kell megvárni a problémákat egyszerűen rendszeresen mint mikor virágot locsolunk pár naponta.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #92245 üzenetére
köszi a tippet, utána nézek
gondolom erre gondoltál
-
Devid_81
félisten
válasz
MaxxDamage #92176 üzenetére
Most orom van...amikor a vramokra rakott 1.5mm thermal pad miatt az egesz GPU oldal k@ki volt akkor azert volt para, hogy merre tovabb.
De 0.5mm+K5 Pro megoldotta.Legjobb resz az volt amikor CPU vram K5+Pro kenes kozben belenyultam a mar felkent liquid metalba es elkentem kb mindenhova is
De "szerencsere" csak a CPU korul kentem ossze mindent, sehova nem ment onnan, de azert vol para.
Kb 5 percen keresztul bamultam az alaplapot oda-vissza, hogy nem ment-e oda is ahova nem kellett volna. -
Devid_81
félisten
válasz
MaxxDamage #92173 üzenetére
Kozben ugy voltam vele majd inkabb K5 Pro-ra bizom a tobbit.
Annyit csinaltam, hogy ahol kellett volna meg thermal pad ott szepen vekonyan felkentem egy reteg K5 Pro-t a pad tetejere.
Biztos nem lett vilagbajnok a hoaatadas mindenhol de a szamok maguket beszelnek:Acer Nitro 5 before/after
CPU 104c/~80c
VGA 78c/70cBiztos sporoltak vagy $2-t gepenkent a fikaval ami 3 honap alatt kove vallva letort mindenhonnan amire rakentek.
Sebaj David apatok megoldotta, es meg csak el sem b@sztamKoszi mindenkinek a segitseget
-
válasz
MaxxDamage #92165 üzenetére
Csak poénból említettelek meg. Nagyon irigyellek a kiépített rendszered matt, és ha azt mondom hogy olyasmit szeretnék elérni mint ami nálad van akkor azt úgy értem jelen hogy messze lemaradva csak magamhoz mérten mindig jobban teljesítve. Kóstolgatok aztán majd egyszer jobban átgondolom mi legyen a végleges megvásárolható és megvalósítható elérhető megoldás mint a mondatvégére letett pont, mert a végén ahogy látom csak az lesz.
-
Devid_81
félisten
válasz
MaxxDamage #92085 üzenetére
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #91893 üzenetére
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #91831 üzenetére
Nincs az a laptop, ami akkora CPU + GPU teljesítményt képes megzabolázni, mint az X170 (a P870 is GPU hűtésben volt erős) szóval a gyári X170 hűtés is komoly, csak az Intel proci teljesítmény éhes.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91665 üzenetére
Én szerintem linkeltem. Sajnos tegnap még Gizmo nem tesztelte liveban az XMG Neo 17-et, remélem ma este vagy holnap sorra kerül. Vízzel nem nézte meg a Notebookcheck, viszont sokkal kompaktabb gép GT77-nél és hozza a GT77 számait, sőt..
Igazából csak a processzor hőmérsékletével vannak gondok, XMG-nél ezért is volt késés..We would like to further disclose the nature of the thermal optimisations that have caused our production delay.
When we tested the first batch of mass production, we have noticed two issues:
1) High unit-to-unit variance in CPU cooling in all-core stress tests
2) Generally higher-than-expected GPU memory temperatures in GPU stress tests
Both of these issues would cause premature thermal throttling when the system is running on air cooling.
GizmoSlipTech még azt is írta ma, hogy Gigabyte küld neki 17X-et és már úton van. -
válasz
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #91670 üzenetére
Átalában a súlycsökenést nem csak egy területen érik el,hanem minden hol minden apróságon faragnak és a végén így jön ki egy nagyobb látványosabb szám.
A külső víz hűtés miatt lehet itt is hatékony a dolog.Viszont ugye annak is van egy áramfelvétele és ha megnézzük,hogy egyes gépek 330w os tápegységgel érkeznek ,plusz még valamennyit a külső pumpa a venti is felvesz akkor lassan oda kerül a dolog ,hogy egy noti is megeszik 400-450wattot és én azt mondom ,hogy ez már sok hiszen egy asztali gamer gép sem eszik sokkal többet és semmi gond a melegedéssel és egyéb gondokkal. Sőt még a tuningra bővítésre is sokkal jobban opcionálisabb mint egy noti.
Szerintem a gyártók nagyon rossz irányvonalat kezdek el követni,oké hordozhatoság és így úgy ,de ha figyelembe veszük az alap értékeket mennyibe kerül egy laptop mit fogyaszt.Akkor a végén már oda lyukad ki az ember lehet jobban kijön egy komoly gamer asztali otthonra , hordozni meg egy sima mezei olcsó laptop... -
válasz
MaxxDamage #91668 üzenetére
Ha az igpu úgy van nálad tiltva mint nálam akkor kár is volt megemlíteni.
-
FőDudu
veterán
válasz
Mi az anyjukert sporolnak az akkuval? Dupla akkora beleferne.
Vizhuteses retekkel meg ne akarjanak repulni, szoval nem a 99,9 wh limit a gond....
-
válasz
MaxxDamage #91664 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #91636 üzenetére
Bubi mindig van, mert képződik a hőátadás miatt.
Ezért nagyon fontos
1, az elhelyezkedés (gravitciós 1x1; a bubi felfelé megy)
2, az áramlás szabályozása (ne legyen kavitáció)
3, figyelembe kell venni a kapillációs hatást
4, ne legyen nagy a hiszterézis, mert akkor nagy lesz a hőregresszióés még egy csomó minden, de most hirtelen ennyi jut az eszembe aminél lehet reszelni a fingot a végtelenségig
-
válasz
MaxxDamage #91629 üzenetére
De ugye azt látod, hogy a proci hűtésnél a réz fele nincsen továbbvezetve a felső plate felé! Ezért fontos, hogy ott MINDIG legyen víz, ha léghűtéssel operálsz!
-
válasz
MaxxDamage #91601 üzenetére
Jaj, nem erről van szó! Az szuper jó, hogy van vízhűtésed, azzal nincs is gond, sőt semmivel sincs gond. Csak azon nyígtem, hogy elég beteg dolog, hogy egy laptop elpöfög fél kilowatt energiát.
5.2 qwwa jó eredmény, meg egy asztali géptől is, nemhogy egy notebook-tól
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #91597 üzenetére
Figyi, már tavasz van, vége van a fűtési szezonnak.
-
válasz
MaxxDamage #91597 üzenetére
Nem akarlak Lajos elkeseríteni, mert igazából impresszív ha fűtésre szeretnénk használni, de úgy egyébként elég gáz... Az lenne a jó, ha ezt meg tudná oldani 80-100W-ból. Ami mondjuk pár év és meg lesz. Addig meg legfeljebb nem fázol... 😅
-
mihione
őstag
válasz
MaxxDamage #91556 üzenetére
Nagyon kiraly lett grat hozza!A vizes csatlakozokat csak siman kihuzod belole ha vinned valahova,aztan visszapattintod ha kell?
Nem csopog olyankor? -
válasz
A torony legyen magasabban mint a gép! Ez fontos, különben ha buborék van a rendszerben, akkor az a gépben meg tud rekedni!
-
válasz
Tényleg jól néz ki.
-
Csupati
őstag
válasz
Nagyon jó lett Grat hozzá !!!
Sztem egy jó időre ki fog szolgállni ! -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #91552 üzenetére
Tiltsd le az internet elerest az adott program szamara. Valoszinuleg megall.
Hogy ez most csak licensz csekkolas vagy mas is, azt fene tudja.
-
válasz
MaxxDamage #91554 üzenetére
Nálam is ok volt minden csak a két vezérlőpanel amit te adtál és amit előtte használtam megvásáróltan az variált a közvetítés jogával. Azért jó ha egy panelen minden funkció működik és nem kell megnyitni egy másikat is hozzá. Azért készítettem még egy rendszer mentést.
-
válasz
MaxxDamage #91552 üzenetére
Elég lehet ha megvonják a működési támogatást kívülről, mert esetleg van valami kém program féle a rendszerükben. Nem nehéz elképzelni mi történne ha a venti szabályzás megdöglene. De ne legyen így, nagyon elméletes vagyok.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #91550 üzenetére
Szoval a support lathatatlanul telepitget frissiteseket a gepeiteken.
Eleg rossz omen.... -
válasz
MaxxDamage #91419 üzenetére
Közben nálam megjavult. Nem is értem, szóval csomagolom a lapost és gondoltam jobb ha a mester nem látja a berakott 1 db plusz csövecskét átkötve két oldalt bepréselve és kivettem majd bekapcsolom egy utolsó ellenőrzés és láss csodát a Obsidian Control Station Fan Control Mode rész átvette az irányítást a PC Fan Control paneltől nemtom talán megvívtak egymással a közvetítés jogáért. Kapott még két csavart, bár az olyan mindegy.
Amúgy talán a laposban lévő érzékelők kavarhatnak. Egyszer hátlap nélkül tettem az állványra úgy hogy semmi nem nyomott semmit teljesen rendben minden, rátoltam egy ventit, mégis nem volt jó a lapos reklamált. A gatyát rakd csak vissza!
rendesen besértődött.
Amúgy a legnagyobb mák szinte el sem hiszem hogy az XTU kompatibilitási hiba miatt a procim KS+++++ kategóriát lépett.....az utód is fogja tudni nagyon remélem.
Csak a jó Isten ki ne javítsa ezt a pozitív állapotot. Én már ezt a szoftvert nem módosítom soha. -
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #91313 üzenetére
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #91443 üzenetére
az szép ár :|
2018-as a blokk szerint
-
válasz
MaxxDamage #91477 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91473 üzenetére
Egyszer üzleteltem vele. Normális csóka amúgy.
Laptop b.zi ő is mint itt sokan. -
válasz
MaxxDamage #91473 üzenetére
Há, dikk! Óvátosán a rászizmussál, me' felnyómlák a kónbusmánnál!
-
válasz
MaxxDamage #91454 üzenetére
Felraktam egy Samsung Flip carbamid tokot a fosbúk marketplace-re 12K-ért. Kb 30-an rámírtak, hogy kell nekik. Aztán pár üzenetből rá kellett jönnöm, hogy azt hiszik, az egyébként 200 ezres telefont árulom annyiért. Amikor közöltem, hogy CSAK TOK-ot árulok, akkor sértődőtten kiléptek a csoportból. Utána átfogalmaztam a hirdetést úgy, hogy a címsorban kiemeltem a TOK szót és a hirdetés szövegébe beírtam, hogy "analfabéták és figyelmetlenek kevéért CSAK TOKOT ÁRULOK''
Ezek után már hagytam mindenkit a hitében, aki kért címet és időpontot annak készségesen megadtam. ÉS B.MEG!!! Négyen jöttek ki Csepelre, majd ott szembesültek azzal, hogy tokot árulokÉs mi volt a reakció? Miért nem szóltam, hogy csak tokot árulok! Mondtam, hogy világosan le van írva a hirdetésben és kértem, hogy nézze meg alaposan. Az egyik figura erre azt mondta, hogy a telefon eladtam másnak átírtam a hirdetést és a tokot meg most rá akarom sózni. Kevesen múlt, hogy nem vertem meg; de kisebb embert nem illik bántani...
-
válasz
Én nem bírtam ki komment nélkül. Valakit csúnyán meg fog vezetni az emberünk...
-
válasz
MaxxDamage #91426 üzenetére
Szóval nálam a Control Station venti kezelés kuka lett valami miatt, viszont amit megvettem a személyes kóddal vagyis a csak venti részét az jó és ugyanaz a verzió mint nálad, az reagál.
Na most én pont az ilyen helyzetek elkerülése érdekében klónozom a rendszereimet akár egy hdd-re, baj esetén onnan vissza, nincs soha mindent elölről újrarakás. Újratetted a rendszered és nem fogadja el? A Control Station rész sem megy? Esetleg a Clevo frissítette önhatalmúlag....auto friss. beáll.és nem adja tovább használni? Tényleg van online szerverkapcsolat ami akkor int be nekünk mikor akar turkálva a rendszerünkben? Esetleg nem örökérvényű a vásárlás csak egy időre szól mintha csak bérelnénk? Basszus az így nem jó.
Ne adj Isten még valami "politikai" aktivitás és csókolom ventiszabályzás és többi?Lehet túl dimenzionálom csak érdekelne ez most akkor hogy van.
-
törölt tag
válasz
Jesszusom. Barom.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #91437 üzenetére
Ez egyértelmű náluk lévő hiba, egy kattintással orvosolják. Nekem is volt ilyen.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #91405 üzenetére
az a mágneses cső a lényeg belőle, és olyan rendszert építesz mellé amilyet akarsz olyan pumpával és radival.Ha valaki elviszi esetleg KH mesterhez és a vízhűtés réz felületet kibővítik a gyári heatsink többi részére is egy teljesen külső vízhűtéses gépe lesz valakinek mindenféle hő probléma nélkül.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #91433 üzenetére
Tudom, sajnos ez van. Esetleg próbáld majd többször zaklatni őket, ha nem reagálnak. Pedig meg akarom venni a Fan control-t a fiamnak, de ha nem megy elsőre akkor csak a support marad és az imádkozás.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #91426 üzenetére
Szerintem írj a supportnak, gyanítom nem nálad lesz a hiba, hanem a szerverük vacakol. Egyébként ütős lett a vizes mod, 6x °C terhelés alatt ekkora teljesítménnyel elég impresszív.
-
válasz
MaxxDamage #91419 üzenetére
Na ez érdekes, csak nem egy frissítés? Mert én is észrevettem hogy amit küldtél ott azon most nem megy a ventikezelés csak a régi programomnál amit megtudtam venni. Nekem mondjuk így is jó, mert minden más jó a Station esetében a ventit meg ha kell a másik progiban állítgatom. Leszedtem, felraktam ugyanaz a Station nem írja felül az alap ventilátorkezelő programot.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #91405 üzenetére
Ugyan.
Ez ugyebar billiger.... azaz magyarul olcso
[link] -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #91325 üzenetére
Köszi a választ.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #91394 üzenetére
Ventit gondolom a gép magától szabályozza (mármint a gyári leghutest) és valszeg abból vesz vissza azért nem túl feltűnő a hőmérséklet csökkenés. Ha fentebb vennéd, vagy saját görbét állítanál be lehet sokkal látványosabb lenne.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #91378 üzenetére
Köszi. Nem is az volt a lényeg, hogy sokat hoz, hanem mit bír a hűtés. Nekem tetszik.
-
válasz
MaxxDamage #91384 üzenetére
100 mV-ot már nem engedte?
-
válasz
MaxxDamage #91380 üzenetére
Szíp, de hány mV-on ment a teaforraló?
-
válasz
Szerintem über-jó a 85 fok@5GHz. Én nem reszelném tovább a fingot.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
5.1GHz (itt 87c 100% stressz teszten)
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #91341 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #91326 üzenetére
Nem értelek igazán. Tudod használni az XTU cpu intel szoftvert, privátban beszéltünk is róla. Nem szereted ok, habár nem értem az legyen az én bajom.
Olyan asztali procis laptop nekem nem is kellene amelyik napjainkban nem engedné fel a Windowsra valamilyen ürügy miatt, főleg Win10 mellett az gáz szerintem, ott valami baj van.
Nem adsz rendes képet arról mit tud a hardver hűtésileg, amit ide belinkeltél az homályos adathalmaz. Mondanám akár egy hosszabb Aida monitorozás is lenne valami. Most komolyan behalna a laptop ha feltennél egy intel szoftvert kérésre és készítenél egy normális tesztet percekben mérve konkrétan megmutatva mi hogyan alakul terhelés alatt? Akkor azt kell vélnem valami nagy gáz lehet és nem úgy alakultak a dolgok mint ahogy szeretted volna, elképzelted.
Lehet 60C alatti a mért 3DMark teszt habár jobb egy prime95 erre vagy folyamatos stressz teszt cpu-z által monitorozva időben (vagy bármi) felküldve, mert tudod ilyen mondjuk 70+ fokos teszteket én is tudok produkálni már most pár mp mellett vagy olyan teszttel ami nem használja ki a hardvert jóval 100W alatt kihasználva vagy egy pillanatra belenyalva valami magasabb fogyasztáson. És mikor tesztelsz azért ne mond már hogy ez és az futott még a háttérben mert akkor baromira nem értem miért áldoztál annyit rá ha nem érdekel téged az egész téma.
A Clevo Obsidian progi mint ahogy írva is van benne támogatja az intel szoftvert, a pipa középen nálam sincs bejelölve.....ha nem lenne ez a progi akkor Win11 mellett az órajeleim nem működnének megfelelően a stabilitást küszünhetem ennek a programmnak, nálam ez megkerülhetetlen és ad egy pontos képet az egészséges terheléses működésről. -
pekoka
tag
válasz
MaxxDamage #91333 üzenetére
Le a kalappal előtted!
-
válasz
MaxxDamage #91331 üzenetére
Víz nélkül használható önállóan is a laptop?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91329 üzenetére
Nem erre irányult a kérdés.
Szerelés, felkészülés, stb. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91325 üzenetére
Akkor legyen már kerek a story....Mert oké az ár is fontos.
De mennyit pöcsöltél amíg így összeállt a cuccos? -
válasz
MaxxDamage #91307 üzenetére
Szia!
Tudnál nekem csinálni egy legalább 2 perc, vagy 5 perc XTU kimutatást mutatni a jelen folyamatokról? Szeretném látni pontosan hogy működik a hűtésed. Teljes időtartam alatt az adott teljesítmény mellett amire belőtted hogyan monitoroz a géped online. -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #91318 üzenetére
Gondolom nem igazán érte meg
a sok kieg meg minden hülységért cserébe már ha eladtad volna most úgy hogy csak az alap gépet vetted volna meg és hozzádobtad volna a plusz értéket akkor lazán vehetnél msot egy 4090 es lapost ?
Vagy rosszul gondolom
-
válasz
Komment nélkül figyeltem a fejleményeket, vártam, hogy mi fog kisülni belőle.
Azt kell, hogy mondjam, megérte még akkor is, ha így egy egyszerűbb notebook árát költötted rá!
Gratulálok a szép eredményekhez! -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #91310 üzenetére
Azért water off-al is elég cuki.
-
echterion
nagyúr
válasz
Szép eredmény, marha jók lettek a hőfokaid, a cpu-ról nyugodtan leszedheted az UV-t is.
Kíváncsi vagyok, mennyi lenne, ha elengednéd a gyeplőt és megcéloznál egy 5 GHz körüli sebességet.
-
törölt tag
válasz
Az korrekt.
De ezt vártuk.
Kb. asztali hőfokok.
Nem rossz. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #91294 üzenetére
Igényes cucc, szó se róla. És nem is ócsó'. Már alig várom, hogy lássam az eredményét.
-
válasz
MaxxDamage #91289 üzenetére
A hőcsövekben amit gondolatban felragasztanék is van víz! (mert nem Clevo, abban nincs víz) Az biztos nem annyi mint nálad.
Csak el ne csábuljak majd a jövőben valami hasonlóra mint amit összehozol. Azon már agyalok hogy esetleg (most nincs rá elég) egy vízhűtőmodul megvágva vízhűtés funkció nélkül. Persze ott van a KH által felhozott bizonyos valami talán ha összejön.....meglátjuk.
Esetleg még egy professzor processzor foglalat átalakító 10-13.gen procikhoz.
A csapongó fantáziám semmit nem veszített.Sosem tanulok.
-
echterion
nagyúr
válasz
Csinos cucc. Pontosan miket rendeltél és honnan? Jól mutat így összeállítva.
-
Csupati
őstag
válasz
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #91276 üzenetére
-
válasz
Kitartást és jobbulást!
-
nggabi
félisten
válasz
este örülsz majd ha az ágyig eljutsz, nemhogy felkelj onnan
de másnapra már kutya bajod se lesz.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #91127 üzenetére
Megmondom öszintén probáltam amerikából utána érdeklődni a dolognak ,de nem kaptam segítséget pedig az ottani oldalon fel van tüntetve a tuning opcióként mikor megveszed.
Én elköltöttem különbőző vastagságú padokra 40-50 eurot kb és hol elált ,hol kevés volt , nem szorakozok már a padokkal ,a paszta van gyárilag az is marad csak kell belőle normális. Tuti a gyártó is mást használ ,hiszen más az egész állaga és az is biztos nem a k5 pro az egyetlen a piacon ami erre jó.
Most láttam a német alzán van már corsair laptop vc hűtéssel,bár inkább 17 est csináltak volna nem is értem miért kezdtek ennyire a 16 ra menni....
-
válasz
MaxxDamage #91069 üzenetére
Igazad van, de ha nekem lenne valami és már sokszor volt mindig jöttem ide mert van itt is laptopszerelő. És az nem ugyanaz mint beadni egy nagy szervízbe, ha meghatározható hiba dolgozik a háttérben. Úgy is van itt minden ami belefér.
-
válasz
MaxxDamage #91063 üzenetére
Én már évek óta mondom-írom-hogy ezektől semmit, buherálnak, alkatrészeket cserélgetnek, stb. mókolnak amit csak tudnak!
-
válasz
MaxxDamage #91047 üzenetére
Nem bizony. Ami nem meg egy FullHD-ban egy 2080S-en, az nem a hardver hibája.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MaxxDamage #91045 üzenetére
Oszinten a Redditet olvasva mostmar azt sem teljesen ertem mire gondolnak alatta.
En eddig ugy tudtam, hogy a G-sync az nvidia megoldasa az fps es a kijelzo frekvencia szinkronba hozasara, ami az amd oldalon meg a freesync volt.
Ehelyett belefutottam egy ilyenbe:
”So either Tearing with dGPU or adaptive Sync via iGPU not using the MUX (=0-10% performance loss). VRR range probably 60-240hz on the resellers.”Valaki aki megszan, helyre rakna az agyamban, hogy milyen hatrany van G-sync hiannyal?
A jelenlegi 6800m gpu-s laptopomban sincs MUX, tudom, hogy emiatt 10% buko van sajat kijelzon, de Freesync van, es minden faja.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MaxxDamage #91039 üzenetére
Nem tudom, azt meg sem neztem pontosan a Brexit miatt.
En most csak elvesztem itt az Xmg, Pcs stb. buvkorben, es meglepodtem, hogy 1 millio alatt lehetne egy 4090-es laptopot venni.G-sync nelkul persze (PCS)… tenyleg, erre van valami megoldas vajon, hogy ne csikozodjon a kep, ha ugral az fps?
-
válasz
MaxxDamage #91006 üzenetére
Van bizony! Tud is csinálni galibát 😅😅😅
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MaxxDamage #91036 üzenetére
DE PCS-tol rendelnem, azert kerdeztem. Eu -> Eu.
UK-t azt tudom… most rendeltem motoralkatreszeket 148000-ert amire meg kifizethettem 47000 vamafat -
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MaxxDamage #91034 üzenetére
Ezt ugy erted h szallitas kozben lerant allambacsi, vagy ugy, hogy ha itthon veszek boltbol valamit?
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #90907 üzenetére
Köszi!
Igen, annak idején elolvastam a beszámolódat a Logouton. Be is linkelem, hátha még elolvasná szívesen egy idelátogató:
Clevo (PCSpecialist) X170SM-G Ultra amely igazi Flagship ! /2020/2021/
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #90931 üzenetére
Teljesítmény: W, frekvencia: Hz
Mennyit eszik a procid 4,4 GHz mellett teljes terhelésen?
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #90927 üzenetére
Mekkora teljesítmény mellett volt 62 °C?
-
Smithy87
senior tag
válasz
MaxxDamage #90927 üzenetére
Hát mennyi volt előtte? Mert önmagában nagyon jó az én kis i7-1265H-m üresjáratija álló ventivel ennyi
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #90840 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz a teszt eredménye vizesen. Eléggé b@szó ez a "rézlap"
Tehetnél fel egy CB23 alatti hőmérsékletet levegősen, engem (is) érdekelnek a részletek. Én egyébként az ilyen moddingok miatt is szeretem olvasni a topikot, nem tudom ez miért zavaró egyeseknek. Szerintem ezeket simán elbírja a topik témája. Felfűtötted már rendesen az új heatsinket? Mennyi idő alatt hül vissza? Picit nagyobb a hőtehetetlensége a gyárihoz képest.
-
Smithy87
senior tag
válasz
MaxxDamage #90908 üzenetére
Hát egyedi hűtés na nem erről is szól a topik
Ez azért lássuk be elég egyedi.
-
Dhampir
félisten
válasz
Szép ez a laptop. Ennek a típusnak mi az utódja?
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #90886 üzenetére
Medion eseten van tan egy kategoria ami Erazer neven megy. Ezert keverik a Razer markaval.
-
vakablak93
őstag
válasz
Jól néz ki, majd valami mérési eredményt valami brutál multi fps alatt mutass már, csak hogy lássuk mit kezd a procival
De állati jól nézki azt meg kell hagyni. Működik levegővel is vagy ez mostantól a folyadékhoz van kötve?#90820 RM007: Anno nekem sikerült egy a nagyobbikba való heatsinket venni tévedésből, vagy rosszat kapni? Már mind1 is.
A vége az lett hogy KH maga lakatolta át a gtx 1060 heatsinket hogy mennyen vele a gép amíg megérkezik a belevaló.
Ha jól emlékszem azt mondta telefonban hogy kilógott volna a gépből a radiátor mert a nagyob gépbe való valamivel hosszabb, azaz ki kellett volna vágni a házból hozzá hátul, azaz bár ugyanúgy néznek ki képen mégsem teljesen egy méret. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #90870 üzenetére
Most egy picit "irigy" vagyok. A fél karom odaadtam volna anno, ha lett volna egy ilyen rendszer az Area 51m-emhez.
Csaby2021: nincs.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #90864 üzenetére
Remélem, mielőbb elkészülsz vele, már nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #90860 üzenetére
Ez nem is rossz.
Lehet, érdemes lenne egy itx-es kis házikóba rakni az egész cuccost és akkor még esztétikusabban nézne ki az egész. Milyen táppal akarod majd hajtani a pumpát meg a ventiket, erre van már elképzelésed? -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #90857 üzenetére
Hogyne tudnám már, nem egy vizes pc-t építettem már magamnak.
Ez volt az utolsó, két tripla radival, D5 pumpával, monoblock-kal, stb., csak itt még fordítva volt bekötve az áramlásmérőm.Az, hogy milyen csőátmérőt csinálsz, azt a heatsinkben lévő csövek mérete adja, felesleges lesz nagyobbal dolgoznod, a szűk keresztmetszet miatt úgy is az adja a legnagyobb ellenállást majd a rendszerben, szerintem érdemesebb egyenletesre megépíteni a rendszert. Pumpából, ha veszel mellé valami potit, amivel tudod szabályozni, akkor jó lesz a mezei 3pines is, ez úgyse asztali pc lesz. A tartály úgyis attól függ, mibe pakolod majd a rendszert, de valszeg a hengeres megoldás lesz a nyerő. Az az egy tripla nem biztos, hogy elég lesz, ha a cpu-n is elengeded a lovakat és csendet is akarsz közben. De azt később még persze bővítheted, ha nem lesz elég, indulásnak bőven jó lesz.
Tényleg, milyen vázra pakolod majd fel? -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #90847 üzenetére
És mikor látjuk meg ezeket? A türelem erény, de nem az enyém.
-
törölt tag
válasz
Ehhez nem is kéne a víz.
Akkora hőelvonó felület van ott, hogy már ezzel jobb lesz szerintem terhelés alatt.
Vízzel meg már asztali pc hőfokok. Wow.
Jöhetnek a tesztet is-is felállásban. -
válasz
Bevallom, a 4db m.2 ssd láttán legördült egy kicsit irigy könnycsepp
A hűtés meg szép, jó lenne, ha több gyártó járna el így. Vagy ha megrendeléskor lehetne CTO-zni nagyobb hűtéssel -
válasz
Nagyon állat.
Kíváncsi leszek, ha meglesz a vizes cooling, mit fog hőfok ügyileg virítani a gép full load alatt. -
echterion
nagyúr
válasz
Brutális gép lett. Tetszik.
-
Csupati
őstag
válasz
Rohadtul jól néz ki , föleg az 5-5 hőcső . Ennél faszább hütést nem igen láttam még laptopban.
-
válasz
MaxxDamage #90658 üzenetére
Akkor csak vámot fizettél szerintem.
Én most felső takarólemezt nézegetek használt forrásból p750dm, p751tm1.....és sehol semmi. Addig amíg nem szerzek be egy tartalékot addig nem vések a mostanin. Újonnan láttam [link] csak ezt most soknak vélem kiadásnak. -
válasz
MaxxDamage #90658 üzenetére
WOW!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Ford topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest